‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’

In 2021-2022 wordt op de puinhopen van het huidige systeem het lange geplande nieuwe volledig digitale systeem, een communistische-fascistische technocratie, opgericht

Zoals in oktober 2019 een ‘live’ oefening werd gehouden met een corona pandemie (Event 201), waarna deze drie maanden later daadwerkelijk werd uitgevoerd, zo gaat het World Economic Forum van Klaus Schwab in de zomer een massale cyberaanval ‘simuleren’. Cyber Polygon 2021 vindt op 9 juli 2021 plaats, en is bedoeld om – net als met corona en Event 201 – een gedetailleerd script op te stellen voor wat enige tijd later (mogelijk al in het najaar) daadwerkelijk zal worden uitgevoerd: een massale ‘aanval’ op de digitale- en energie infrastructuur, die met name het Westen definitief op de knieën moet krijgen voor de Great Reset.

De digitale globalisering heeft de wereld zo nauw met elkaar verknoopt, dat kwaadwillenden met cyber- en hackaanvallen grote schade aan het financiële systeem, de energie voorziening, bedrijven en de infrastructuur kunnen aanrichten, zo waarschuwt het WEF. De complete moderne samenleving is hier zo afhankelijk van geworden, dat een paar dagen zonder toegang tot de banken en het betalingsverkeer, of erger nog: zonder elektriciteit en water, voldoende zal zijn om totale paniek te laten uitbreken.

Waarom doen de Russen mee?

Wie de schuld zal krijgen van deze monsterlijke false flag operatie, is onduidelijk. Voor de hand ligt de aloude, afgezaagde smoes ‘de Russen hebben het gedaan!’ Maar de grootste Russische staatsbank, de Sberbank, neemt samen met zijn cyberdivisie BIZONE juist deel aan Cyber Polygon 2021. (1)(2)

Wat is hier aan de hand? Zit Rusland wellicht in hetzelfde complot van het WEF om het Westen definitief op de knieën te krijgen? Of nemen de Russen deel aan Cyber Polygon 2021 omdat de hoogste Amerikaanse politici en militairen al jaren openlijk dreigen met een cyberaanval op Rusland. Is dat de werkelijke reden, dan is het wel zo slim om jezelf zo goed mogelijk van de methodes van de vijand op de hoogte te stellen, zodat je je ertegen kunt wapenen.

Financiële megacrisis in 2021-2022

We waarschuwen op deze site al jaren voor een onvermijdelijke financiële megacrisis, omdat het Westerse – en vooral Europese – bankensysteem technisch failliet is, de nog steeds pijlsnel groeiende schuldenlast onhoudbaar is geworden, de euro enkel nog op papier waarde heeft, en de jarenlange negatieve rente van de ECB de spaargelden, pensioenen en koopkracht van de euro volledig hebben uitgehold. We leven daarom ‘on borrowed time’, beter gezegd: met enorme hoeveelheden nieuw digitaal geld (tientallen miljarden per maand) gekochte tijd, die de grote klap alleen maar heeft uitgesteld (en die mede daardoor juist nog veel harder zal zijn, en vermoedelijk in 2021-2022 een feit is).

Omdat die mega systeemcrisis nu heel dichtbij is gekomen, hebben de overheden, banken en grote financiële spelers een zondebok nodig voor hun geplande ‘false flag’ aanval, die het stervende systeem een ‘gecontroleerde’ genadeklap zal geven voordat dit uit zichzelf instort. De puinhoop die de instorting zal aanrichten zal namelijk zo groot zijn en zoveel slachtoffers eisen, dat honderden miljoenen wanhopige mensen hun woede op de echte veroorzakers zullen willen afreageren, in dit geval dus diezelfde overheden en banken, aangevoerd door grote globalistische organisaties, met het WEF voorop.

Wie wordt de zondebok?

Om opstanden en revoluties te voorkomen is het ‘noodzakelijk’ dat de bevolking een zondebok krijgt voorgehouden. Misschien wordt dat wel weer een groep Russische, Chinese of Oost Europese hackers. China zou de VS heel goed kunnen uitkomen, want tegen dat land plant het Pentagon in de nabije toekomst eveneens een ‘hete’ oorlog. Ook Iran en Noord Korea kunnen worden genoemd, wellicht zelfs samenwerkend met China in een nieuwe zogenaamde ‘as van het kwaad’, waar dan ‘natuurlijk’ tegen opgetreden moet worden.

Of is de vijandschap met China slechts schijn, bedoeld om de angst onder de bevolking voor oorlog en ander onheil verder aan te wakkeren? Tenslotte zijn zowel de VS als de EU druk doende om het totalitaire Chinese controlesysteem te kopiëren.

Een andere optie is dat de false flag cyberaanval wordt getraceerd naar Israël, wat de NAVO en de VN Veiligheidsraad zullen aangrijpen om het land met militaire dreiging te dwingen akkoord te gaan met een ‘vredesplan’, die het land in tweeën zal splitsen en van Jeruzalem een soort internationale stad maakt. We lieten meer dan 10 jaar geleden in diverse artikelen zien dat het Vaticaan en de Vrijmetselarij al zeer lang hun zinnen op Jeruzalem hebben gezet, omdat ze er het centrum van een soort samengevoegde nieuwe wereldreligie van willen maken.

Hoe dan ook, de corona pandemie-hoax heeft ondubbelzinnig aangetoond dat het zo gek of onwaarschijnlijk niet kan worden voorgesteld, of de onthutsend ongeïnformeerde, ongeïnteresseerde en onbenullig geworden Westerse bevolking neemt het blindelings aan. ALLES wat overheden en media beweren wordt inmiddels geloofd, ‘want ze zeiden het op TV, en dus is het waar’.

Communistische-fascistische technocratie waarin zelfs uw lichaam niet meer van uzelf is

De Great Reset van het WEF is sinds vorig jaar begonnen om onze maatschappij af te breken en radicaal te veranderen. De laatste resten vrijheid, democratie en zelfbeschikking zullen definitief verdwijnen, cash geld wordt vervangen door volledig digitale munten, en het nieuwe ‘stakeholder kapitalisme’ is niets anders dan een gecombineerd communistisch-fascistisch systeem waarmee werkelijk alles van burgers en bedrijven zal worden afgepakt, zelfs het recht op zeggenschap over je eigen lichaam.

De staat wordt in wezen enig grootaandeelhouder van werkelijk ieder aspect van het totale leven. Aanvankelijk zal het daar meer dan voldoende steun van de bevolking voor krijgen, omdat dit systeem voorziet in de komst van een Universeel Basis Inkomen, en de genoemde geplande cyberaanval zoveel chaos en ellende zal creëren, dat de mensen iedere oplossing kritiekloos en zelfs met het grootste enthousiasme zullen accepteren. (‘Ordo ab Chao’)

Maar al snel zullen de overlevenden van de komende wereldcrisis merken dat zij in het nieuwe systeem helemaal niets meer hebben en niets meer te zeggen hebben, zelfs niet over hun eigen lichaam. Met de ene na de andere verplichte mRNA vaccinatie – mogelijk al spoedig nano-chips bevattend – veranderen zij in genetisch gemanipuleerde digitale slaven, in een soort androïden of cyborgs. Klaus Schwab heeft letterlijk verplichte hersenscans en -chips aangekondigd, waarmee zelfs uw gedachten, verlangens en uw wil kan worden gecontroleerd en gemanipuleerd.

WEF bedreigt voortbestaan mensheid; daarom is een echte Great Reset nodig

Het World Economic Forum presenteert zich hiermee ondubbelzinnig als een van de allergrootste bedreigingen voor het voortbestaan van de mensheid. Het is goed voorstelbaar dat het WEF met steun van de Westerse mogendheden een heel eind op weg komt, maar uiteindelijk zal deze meest afschuwelijke antihumane dictatuur geen lang leven beschoren zijn, zo vermoeden wij. In hun grenzeloze arrogantie denk zij de menselijke natuur onder controle te kunnen krijgen en te kunnen veranderen, maar wat ze zullen creëren is niets minder dan de hel op aarde, die zichzelf onder het gewicht van zijn eigen megalomane kwaadaardigheid volledig zal verteren.

Dan zal het eindelijk tijd zijn voor een echte Great Reset, eentje die volgens gelovigen ‘van Hogerhand’ zal worden uitgevoerd. Dat vrederijk zal tot in de eeuwigheid duren, en geen plaats meer bieden aan figuren zoals Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en Mark Zuckerberg, noch aan de nog boven hen staande bancaire elite die wordt aangevoerd door de infame Rothschild familie. Dat ‘Babylon’ zal definitief zijn vernietigd, en nooit meer opstaan om de mensheid opnieuw te terroriseren.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) The Last American Vagabond

Zie ook o.a.:
09-04: Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025
26-02: Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis
14-02: China loopt ver voorop in biologische wapenwedloop naar genetisch gecreëerde supermens
16-01: Bankier Benjamin de Rothschild, lid van de meest gehate familie op aarde, overleden
07-01: ‘Fase 2 van lockdown totale beschaving en technocratisch A.I. machtsovername nabij’ (Totaalprofiel van iedere burger: NIETS zal meer privé kunnen worden gehouden – Digitaal model van onze hele planeet in de maak)

2020:

28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
21-11: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ID-vaccinatie-betalingssysteem
08-07: Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
07-07: Grote Groene Reset begint (/ Is deze softe Sovjet Revolutie naar een nieuwe Groene Socialistische Wereld Orde het meest duivelse complot ooit?’)
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gatesbevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’
21-12: ‘Global Mega Trends’ consulting rapport voorziet transhumane mensheid in 2030
10-12: Iedereen zou ‘De werkelijkheid zoals we die waarnemen’ moeten lezen
12-11: 5G toch een wapen? Patent aangemeld voor gedachtecontrole via microgolven
06-11: Omnigeweld: ‘Samenleving wordt door technologie voor iedereen extreem onveilig’ (/ Oxford filosoof: ‘Enige manier om wereldwijde catastrofe te voorkomen is een universeel en allesomvattend controlesysteem’)
26-09: Gedachtencontrole technologie wordt heimelijk uitgetest op bevolking’
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers