Linkse traantjes: ‘Freedom Convoy’ legt Ottawa, Canada plat

7 februari 2022 Nieuws One comment

In Canada is de bevrijdingsactie in de hoofdstad Ottawa zopas zijn tweede week ingegaan. Meer dan 1000 voertuigen houden het parlementaire hart van Canada volledig bezet, en tienduizenden mensen hebben de voorbije dagen opnieuw hun steun betuigd. Tegelijk breidt de actie uit naar de rest van het land, met optochten en kleinschalige blokkades.

De liberale Canadese dictatuur raakt intussen volledig in paniek. De leugenpers beweert dat de acties ‘gewelddadig’ zouden zijn – terwijl de enige bekeuringen die er intussen uitgeschreven zijn gaan over wat wildplassen en te luid toeteren. Op beelden is te zien hoe er leuk gedanst en gefeest wordt. De Canadese linkse drol Trudeau beweerde vorige week dat het maar om ‘een klein groepje’ ging – waarna hij hals over kop met zijn gezin op de vlucht moest slaan.

Links Canada eist vervolgingen, boetes, en grof geweld, maar voorlopig zonder resultaat. Linkse advocaten proberen de actievoerders zelfs te doen veroordelen tot een boete van 9 miljoen dollar wegens ‘overlast’, maar die lachen daar eens hartelijk mee. De burgemeester van Ottawa heeft intussen de ‘noodtoestand’ uitgeroepen, in de hoop zo het leger in actie te krijgen; maar daar houdt men de boot af.

De politiehuurlingen van het regime proberen intussen wel de vrijheidsstrijders te provoceren, door hun brandstof in beslag te nemen en door mensen aan te houden die de activisten voedsel en water brengen. Er wordt ook gedreigd een kooktent af te breken, omdat die zou gebouwd zijn op land van de Indi-hahanen. (Net als de VS heeft ook Canada een stel huppelende trommelaars die ontdekt hebben dat ‘afstammen van Indi-hahanen’ een fijne bron van inkomsten uit blank geld is.)

De blanke vrijheidsstrijders gaan intussen koppig door, beginnen aan hun tweede bezettingsweek en kondigen aan: dit gaat door tot de finish, tot alle dictatoriale coronamaatregelen afgeschaft zijn.

Via Telegram loopt intussen de mobilisatie voor een konvooi naar Brussel volgend weekeinde. De groep ‘Belgium Convoy’ heeft intussen 10.000 leden.

Hans De Groot
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 17 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers