By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Is de Tweede Kamer werkelijk tegen een coronapaspoort? 

Dankzij een motie van de politieke partij DENK heeft een meerderheid van de Tweede Kamer laten weten tegen een coronapaspoort te zijn. 

Diezelfde Tweede Kamer stemde wel voor de ministeriële regeling voor verplichte PCR testen voor terugkerende reizigers.

Bij alles wat er nu gebeurt in de Tweede Kamer is het belangrijk om te onthouden dat er over enkele maanden verkiezingen zijn (17 maart).

De gladjakkers aldaar zullen dan ook alles uit de kast halen om zoveel mogelijk stemmen te scoren, waarna het weer gewoon business as usual wordt.

coronapaspoort weg gestemd door tweede kamer

In dat kader is het niet zo vreemd dat de Tweede Kamer instemde met de ministeriële regeling over de verplichte PCR test bij reizigers die naar ons land terugkeren vanuit een risico gebied, de hele wereld dus met uitzondering van enkele landen.

In een eerder artikel hebben we duidelijk gemaakt hoe het gedrocht van de eeuwigdurende tijdelijke coronawet gebruikt wordt om burgers steeds meer verplichtingen en ontzeggingen van allerlei vrijheden op te leggen. Dit allemaal in het kader van de bestrijding van een onzichtbare vijand, het "gevaarlijke" coronavirus. Onzichtbare vijand is in dit opzicht een heel goed gekozen woord, want het virus is volkomen onzichtbaar omdat het tot op dit moment wetenschappelijk niet is bewezen dat het bestaat.

Iets dat zonder enige twijfel vroeg of laat zal volgen is de tweedeling tussen gevaccineerde en ongevaccineerde mensen. Een maatschappij waarbij de gevaccineerde talloze vrijheden zal bezitten en de ongevaccineerderde letterlijk geen leven heeft. Dit is ook de enige manier om er uiteindelijk voor te zorgen dat ook de grootste dwarsligger uiteindelijk toch een spuit gaat halen, omdat ze anders zo goed als niets meer kunnen.

Echter, nu komt er heel verrassend nieuws uit de Tweede Kamer:

De Tweede Kamer heeft gisteren tegen de invoering van een coronapaspoort gestemd dat zou kunnen worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot publieke voorzieningen. Vorige maand vroeg minister De Jonge van Volksgezondheid aan de Gezondheidsraad om advies onder welke voorwaarden een 'coronapaspoort' zou kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot onderwijsinstellingen, zorginstellingen, publieke voorzieningen, werkomgeving en sociale gelegenheden zoals horeca, uitgaansgelegenheden of evenementen.

Het advies van de Gezondheidsraad zou halverwege deze maand moeten verschijnen. Tijdens een debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus dat gisteren in de Tweede Kamer plaatsvond diende Azarkan van DENK een motie in tegen het coronapaspoort. Volgens Azarkan ervaren burgers een dergelijk paspoort als een 'sneaky manier' om vaccinatie toch te verplichten. "Wat DENK betreft zijn coronapaspoorten, verplichte vaccinaties en alle andere maatregelen die inbreuk doen op de privacy en op zelfbeschikking onacceptabel", aldus het Kamerlid.

En tot ieders verrassing werd de motie van Azarkan aangenomen, waardoor een meerderheid van de Tweede Kamer zich formeel heeft uitgesproken tegen een coronapaspoort.

Alleen, deze Tweede Kamer zit er nog enkele maanden en zal dan voor een groot deel worden vervangen door andere Kamerleden. De vraag is dan ook hoeveel waarde je aan deze motie moet hechten en of deze niet over een paar maanden weer van tafel wordt geveegd als er ondertussen weer de nodige nieuwe gevaarlijke virusmutaties zijn bedacht, pardon opgedoken.

Maar, er is meer goed nieuws, want in sommige mainstream (MSM) publicaties worden ook goede berichten geplaatst zoals door Dr. Carla Peeters.

dr. ir. Carla Peeters is directeur van COBALA Good Care Feels Better®. Zij is immunoloog en werkte jaren aan infectieziekten op het RIVM en was bestuurder van een aantal zorgorganisaties.

Tussen al de jubelberichten over de coronavaccinaties is het heel verfrissend om in de MSM ook eens een iets ander geluid te horen.

Zo schrijft zij onder andere:

We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. “Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen.”

En verder schrijft zij dat goede voeding en levensstijl belangrijke elementen zijn voor een goede gezondheid en dat het geen zin heeft en zelfs gevaarlijk kan zijn om vaccins toe te dienen aan mensen met een verzwakt of overactief immuunsysteem.

Voor veel kinderen, jongeren, mensen met chronische ziekten en ouderen kan een strategie naar het versterken van het immuunsysteem met een gezonde voeding en leefstijl als eerste stap wel eens tot meer gezondheidswinst leiden. Eerdere ervaringen met de tuberculosebacterie toonden dat goed onderwijs en een sociale omgeving een belangrijke bijdrage leveren om infecties te voorkomen. Een vaccin toedienen bij mensen met een verzwakt of overactief immuunsysteem heeft weinig toegevoegde waarde en is niet zonder risico’s. Transparante en volledige informatie over vaccins/geneesmiddelen en interventies wanneer deze voor iedereen worden aanbevolen voor het behoud van gezondheid, is een voorwaarde om een individuele afweging te kunnen maken. De coronavaccins zijn nog in de experimentele fase. Vanuit medisch-ethisch perspectief vraagt deze situatie om een informed consent (de persoon ontvangt schriftelijke informatie over de voors en tegens, waarna deze een gewogen beslissing kan nemen). Een informed consent is gebruikelijk wanneer een persoon deelneemt aan een trial of een patient een experimenteel medicijn krijgt toegediend. De kans op onnodige schade dient te allen tijde voorkomen te worden.

Misschien geeft bovenstaande de eerste lichtpuntjes weer voor een jaar wat vooralsnog niet veel goeds belooft.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner