By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Huisarts maakt zich zorgen over coronaprik: ‘Het zijn feitelijk geen vaccinaties’

Door de regeringsmaatregelen lijkt de menselijkheid uit de samenleving te verdwijnen. Het voelt alsof iedere uiting van geluk, cultuur of zelfexpressie is verboden. We worden met de anderhalvemeterregel gedwongen in een isolement dat ongezond is en dat leidt tot neerslachtigheid, zei huisarts Berber Pieksma zaterdag bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie. Er is volgens haar een kafkaiaanse vervreemding ontstaan door mondkapjes en polarisatie in de maatschappij door tweedeling in ‘volgers’ en ‘dwarsliggers’. “Ik wil in de toekomst liever spreken over ‘onwetenden’ en ‘wetenden’.”

 

 

Pieksma werkt al 35 jaar als huisarts, waarvan de eerste 30 jaar zelfstandig als apotheekhoudende. Het beheer van de apotheek heeft haar geleerd hoe de konijnen lopen binnen de farmaceutische industrie. “Snoepreisjes op kosten van de farmacie waren de eerste jaren aan de orde van de dag. Je wist niet beter dan dat dat zo hoorde.” Ze merkte op dat huisartsen over het algemeen kuddedieren zijn en liever niet afwijken van de vaste patronen, en zich dus stipt houden aan de protocollen die van bovenaf worden opgelegd.

Gentherapie

De protocollen maakten het onder andere mogelijk dat de vaccinaties zo snel doorgevoerd konden worden. “Dat baart me zorgen, omdat het feitelijk geen vaccinaties zijn, maar er sprake is van gentherapie,” zei ze. “Er is slechts 3 maanden ervaring met de bijwerkingen op middellange en lange termijn van deze vaccinaties. Het is al bekend dat er aanzet gegeven kan worden tot ziektes die lijken op de nu bekende auto-immuunziektes.”

“De achterliggende gedachte bij mij is dat vaccinatie er coûte que coûte doorgedrukt moest worden vanwege het geldelijk gewin daarmee. In vergelijking met vaccinatie levert medicatie die al jaren niet meer gepatenteerd is niets op,” zei Pieksma.

Proefkonijnen

“In de loop van 2020 is dit idee steeds vaster in mijn brein gemetseld, omdat er consequent angst is aangejaagd door de berichtgeving iedere avond in de mainstream media over ziekenhuisopnames en vooral sterftecijfers; iedere reden tot vreugde werd verzwegen en iedere aangedragen oplossing werd genegeerd.”

“Ze zijn veel te vroeg doorgevoerd,” zei de huisarts over de vaccinaties. “Feitelijk zijn mensen nu dus proefkonijnen. Er is erg weinig en veel te kort ervaring met coronavaccins. Daarnaast wordt er alleen getest op gezonde mensen en dat is feitelijk niet de doelgroep.”

 [BPOC]
Website van de bron!

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Willekeurige partner