By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Groot Brittannië voert met onmiddellijke ingang test met vaccinpaspoort uit

Net als in Nederland werd het werd de afgelopen maanden steevast ontkend (en dan weet je tegenwoordig eigenlijk wel zeker dat juist het tegendeel gedaan wordt), maar het komt er wel degelijk: een digitaal vaccinpaspoort. Groot Brittannië start er in twee gebieden onmiddellijk een proef mee. Bill Gates voorspelde de komst van zo’n vaccinpaspoort al in het voorjaar van 2020, en enkele maanden later beloofden de leiders van het Westen zijn vaccinatie agenda volledig uit te voeren. Het is dus wachten op het moment dat het ook in Nederland wordt ingevoerd, eerst zogenaamd ‘vrijwillig’, maar later ongetwijfeld indirect verplicht (omdat je anders tot tal van gebouwen en activiteiten geen toegang meer krijgt).

De Telegraph bericht dat biometrics firma iProov en het cybersecurity bedrijf Mvine het vaccinpaspoort, een app op je smartphone, hebben ontwikkeld. In twee gemeenten wordt er meteen een test mee verricht, die tot maart zal duren. De bedoeling is dat iedereen die een vaccin heeft gekregen wordt geregistreerd en gemonitord.

Frank Joshi, directeur en oprichter van Mvine, legde uit dat het project begon als een manier om Covid-testen mee te registreren, maar dat de regering er extra geld in pompte om dit uit te breiden tot een vaccinpaspoort. Volgens Andre Bud, CEO van iProov, zal het systeem worden geïntegreerd met de National Health Service (het Britse RIVM), zodat het eenvoudig in het hele land kan worden ingevoerd.

‘Dit is een opmerkelijk stukje technologie dat kan worden toegepast, en makkelijk kan worden geïntegreerd met de NHS.’

Ook Denemarken voert Covid paspoort in

Twee andere bedrijven kregen enkele weken geleden de opdracht van de overheid om een Covid ‘vrijheidspaspoort’ te ontwikkelen. In december bezwoer minister Nadhim Zahawi nog dat de regering geen plannen had om op grote schaal immuniteitspassen in te voeren, of mensen die zich niet laten vaccineren allerlei restricties op te leggen.

De Britse regering had echter al in november het plan opgevat om een QR code systeem als ‘immuniteitspas’ te ontwikkelen. Een bron dicht bij de regering onthulde toen dat vaccinweigeraars inderdaad de toegang tot allerlei zaken zal worden ontzegd.

Gisteren kondigde ook de Denemarken de invoering van een Covid paspoort aan, dat vereist zal worden als je straks weer onbeperkt toegang tot de maatschappij wilt krijgen. Israël besloot al eind vorig jaar om een ‘groen paspoort’ in te voeren, wat nodig is om toegang te krijgen tot restaurants en evenementen.

Nieuwe tweedeling in de samenleving

‘Elke vorm van een immuniteitspaspoort heeft het risico dat er een tweesporensysteem ontstaat, waarin sommigen van ons toegang hebben tot vrijheden en ondersteuning, terwijl anderen worden uitgesloten,’ reageerde Sam Grant, campagnemanager van de burgerrechtenbeweging Liberty. ‘Deze systemen kunnen ertoe leiden dat de toegang tot bepaalde essentiële publieke diensten, werk of woningen voor mensen die geen immuniteit hebben, mogelijk wordt geblokkeerd. De meest kwetsbaren onder ons worden zo het hardst getroffen.’

‘Dit heeft verdergaande implicaties, want iedere vorm van een immuniteitspaspoort kan de weg vrijmaken voor een volledig ID-systeem, een idee dat regelmatig werd verworpen omdat het onverenigbaar is met het bouwen van een samenleving die de (mensen)rechten respecteert.

Fascisme van jaren ’30 is teruggekeerd

Die mensenrechten worden vanaf 2020 in sneltreinvaart afgebroken. Door een Covid-paspoort verplicht te stellen om te kunnen reizen, werken, leren en ontspannen, wordt een ernstige vorm van discriminatie officieel beleid. Iedere overheid die overgaat tot het opzettelijke creëren van een minderwaardige onderklasse in de samenleving – een ‘Untermensch’ – kenmerkt zich dan definitief als een autoritair, totalitair en mensenrechtend schendend fascistisch regime, waarover we ruim 75 jaar geleden nog dachten voorgoed mee te hebben afgerekend in West Europa.

Vaste lezers weten dat we al jaren waarschuwen voor een herhaling van de jaren ’30 en ’40, maar dan op nog veel grotere schaal. Alle politici, parlementariërs, wetshandhavers, werkgevers, ziekenhuizen, medici en scholen die hieraan meewerken zouden zich daarom diep moeten schamen als ze het inderdaad zover laten komen dat er een vaccinpas wordt ingevoerd, en Nederlanders zich dus indirect verplicht moeten laten injecteren met experimentele, potentieel levensgevaarlijke vaccins om weer terug te mogen keren tot ‘normaal’ (tussen aanhalingstekens, want het wordt met deze leiders nooit meer normaal).

Xander

(1) Summit News

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 24 februari 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Waarschuwing voor onze democratische dictators
24 februari 2021
Misschien is het wel een keertje nodig
Genocide op de wereldbevolking
24 februari 2021
Die begrijpt het tenminste
Genocide op de wereldbevolking
24 februari 2021
Goed verhaal
Willekeurige partner