Grof geweld tegen corona-demonstranten, buitenlanders plunderen winkels

Deze zondag waren er in Nederland een tweetal demonstraties tegen de corona-maatregelen van het regime. Vanwege de vergaande inperkingen van de grondrechten moeten dit soort bijeenkomsten op de sociale media aangekondigd worden als ‘koffiedrinken van een groepje mensen’. Dat mocht niet baten, ook ditmaal stuurde de lokale beleidsuitvoerders politie-infiltranten, mepgrage mobiele eenheid en waterkanonnen op hun burgers af. Zowel in Amsterdam als in Eindhoven liepen de demonstraties volledig uit de hand, met een aantal gewonden onder de betogers en arrestaties tot gevolg.

In Amsterdam, op het museumplein, stuurde de burgemeester rond het middaguur een massale politiemacht om de demonstranten te verjagen. Er werd een noodbevel afgekondigd met het verzoek aan iedereen het gebied te verlaten en vervolgens werd het plein schoongeveegd. Dit gold ook voor Eindhoven, maar dan iets later, tegen zessen werden de winkelstraten schoongeveegd. De Mobiele Eenheid voerde meerdere acties uit om iedereen weg te krijgen.

Omroep ‘Ongehoord Nederland’ vanuit Eindhoven;

Door de ontstane verwarring in de marge van de demonstraties, maar ook elders in het land, konden buitenlandse jongeren handig gebruik maken van de ontstane onrust. Vanwege zowel de avondklok, corona-maatregelen als de demonstraties hiertegen leek de politie de weg wat kwijt. Zo werden meerdere winkels het mikpunt van plunderingen en in diverse buurten auto’s in de brand gestoken.

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers