En weer een "complottheorie" die uitkomt

Zomaar een stukje wandelen in de vrije natuur is iets dat vandaag de dag echt niet meer zomaar kan. 

Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden, want de mens is een te grote belasting voor de natuur.

Als je wilt weten wat er in de toekomst gebeurt dan doe je er goed aan oudere artikelen op deze website te lezen.

wandelen op afspraak, 2030 Agenda

Natuurlijk is het geen toeval dat hier al jaren geleden is beschreven wat er nu gebeurt. Zoals het volgende dat wij 8 jaar geleden schreven:

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de toekomstige wereld voor de resterende aardbewoners. Allemaal naar het plan van de Verenigde Naties dat voorziet in een reductie van de wereldbevolking met maar liefst 85 procent.

Dit plan heet Agenda 21 en is door 178 landen, waaronder Nederland, ondertekend. Dit zogenaamde Duurzame Ontwikkelingsplan heeft als doel “de aarde terug te geven aan de natuur”, waarmee een samenleving wordt geschapen waarbij de mens ondergeschikt is aan het milieu en de natuur.

Het laatste wat je dan als elite wilt is dat die overgebleven mensen vrij in de natuur zullen gaan wonen, want dat is in de eerste plaats slecht voor de natuur en in de tweede plaats zijn ze dan moeilijker onder controle te houden. Daarom zal het toekomstbeeld van onze samenleving dan ook worden bepaald door grote groepen mensen die in microappartementen in megagrote steden zullen wonen.

In het verlengde daarvan betekent het ook dat de mens niet zomaar meer de natuur in kan, want op die manier wordt er zogenaamd veel te veel schade berokkent en de elite houdt graag de in hun ogen voor haar bestemde natuur intact.

Zo zal enerzijds de nep coronapandemie ervoor zorgen dat mensen niet meer zomaar ergens de vrije natuur in kunnen lopen en anderzijds de belasting voor de natuur als reden worden aangevoerd.

En dus krijg je dingen zoals het volgende bericht dat we ontvingen van een lezer (dank!):

Ik las net uw stukje over inchecken in de supermarkt en realiseerde mij dat wij zoiets ook al in Nederland hebben.

Mijn ouders zijn al sinds jaar en dag lid van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Zij gaan daar elke week wandelen. Echter sinds vorige week is er een nieuwe toegangscontrole. Zij moeten een QR code scannen en worden zo naar een online website geleid met 5 of 6 vragen. Vragen omtrent het virus, zoals: bent u in contact geweest de laatste tijd met iemand die besmet is met het corona-virus?

Beantwoord je al die vragen met nee, dan verschijnt er een groen scherm. Dit groene scherm moet je aan de medewerker van het park laten zien en dan mag je het park op.

Een foto van het scherm heb ik toegevoegd.

inchecken voor park


Tot zover de lezer.

Daarnaast hebben we nog iets nieuws, meer gericht op de mens als een te zware belasting voor de natuur.

Zo hebben we niet alleen winkelen op afspraak, we hebben nu ook wandelen op afspraak, omdat “dit nu echt noodzaak” begint te worden.

Geïnspireerd door het “winkelen op afspraak” zijn Nederlandse landschapsbeheerders om: met tijdslotwandelen moet de toenemende druk op natuurgebieden drastisch afnemen. Met files bij de Posbank, de Hoge Vuursche, uitpuilende parkeerplaatsen en hutje mutje achter elkaar de bossen in wordt Nederland ook in het 2e coronajaar weer geconfronteerd met de gevolgen van piekbelastingen in de onbebouwde leefomgeving. Als alternatief voor ander vermaak zoals winkelen, sporten, bezoek aan bioscoop, dierentuin, museum en pretpark is een bezoek aan de schaarse natuur wederom de topattractie van het jaar. En dan is de lente nog maar net begonnen.

En zo is er nu een Taskforce Evenwichtige Bosrecreatie in het leven geroepen die nu voor diverse wandelgebieden in Nederland het wandelen op afspraak invoert.

In alle vijf de pilotgebieden dient elke bezoeker vanaf 12 jaar van te voren een tijdslot te boeken. Indien een hond of meerdere honden een bezoeker vergezellen, kan dat bij de boeking worden aangegeven. Per email wordt het tijdslot vervolgens bevestigd. In een pilot-wandelgebied wordt bij de toegangswegen en -paden met een speciaal bordje duidelijk gemaakt dat het om een tijdslot-wandelgebied gaat.”

In de regionale media maar ook op de websites van de deelnemende partijen aan de Taskforce Evenwichtige Bosrecreatie, zal meer informatie verschijnen over “wandelen op afspraak”. Ja, want bekend maakt bemind. Het goede nieuws is; omdat het om een pilot gaat – dat bezoekers zonder een geldig tijdslot voorlopig geen boete krijgen. Wel kunnen tijdslot-stewards in de vijf pilot-wandelgebieden vanaf april wandelaars naar hun boeking vragen. De vijf pilots lopen tot eind mei 2021 waarna een evaluatie gaat plaatsvinden.

Het slechte nieuws is dat bezoekers na afloop van de pilot als het systeem permanent wordt geïmplementeerd wel een boete zullen krijgen. Net zoals ze tegenwoordig een boete krijgen voor allerlei alledaagse zaken die, geloof het of niet, ruim een jaar geleden nog volkomen normaal waren.

Het was woensdag stralend weer in ons land en dus trokken mensen in de steden massaal naar de parken. Zo ook het Vondelpark in Amsterdam. Nadat het park was ontruimd werden er allerlei beelden getoond van de enorme rotzooi die klaarblijkelijk door de bezoekers was achtergelaten.

De rotzooi was dermate groot dat mensen die al 30 jaar in het Vondelpark komen zeggen dit nog nooit eerder te hebben gezien. Ook niet op dagen dat het nog vele malen drukker was dan op woensdag met uitzondering van Koninginnedag/Koningsdag. Hetgeen er op wijst dat of veel die rotzooi na afloop is gedeponeerd of de aanweigen gestimuleerd zijn vooraf om er een grote bende van te maken, zodat de filmploegen langs konden komen en zo aantonen dat het ook hoog tijd word dat de parken gereguleerd worden.

Straks zomaar een park binnenlopen zal er dan niet meer bij zijn; je mag komen op afspraak en pas nadat je de gezondheidscheck hebt gedaan en netjes hebt ingecheckt bij de ingang van het park, mag je binnentreden. Want wat er nu weer is gebeurd toont zonder enige twijfel aan dat de mens niet in staat is om goed om te gaan met de natuur.

We zien voor onze ogen allerlei aspecten van de 2030 Agenda zich ontvouwen. Van het uitroeien van de mensheid tot het verbannen van diezelfde mensheid uit de natuur.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 29 maart 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers