By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Bill Gates waarschuwt dat virale pandemie elke 20 jaar kan gebeuren

Miljardair-filantroop Bill Gates zegt dat de wereld om de twintig jaar of zo het risico loopt op virale pandemieën zoals het coronavirus.

De mede-oprichter van Microsoft zei ook dat hoewel sommige regeringen de planning voor de huidige crisis niet hebben gemaakt, ze op de toekomst zullen worden voorbereid.

“Een vaccinplatform, goedkope, snelle diagnostiek – dit zijn niet alleen dingen die waardevol zijn voor een epidemie.”

Via Business Insider: Gates besprak de wereldwijde strijd tegen het nieuwe coronavirus met de Financial Times op 2 april via Skype. FT plaatste het interview en transcript op 8 april online.

Hij zei dat wereldleiders en mondiale beleidsmakers “vele biljoenen dollars meer hebben betaald dan we hadden moeten doen als we er klaar voor waren geweest”.

‘Dit is het grootste evenement dat mensen in hun hele leven zullen meemaken’, vertelde Gates aan FT.

Hij zei dat als reactie op deze uitbraak, toekomstige regeringen “stand-by-diagnostiek, diepe antivirale bibliotheken en systemen voor vroegtijdige waarschuwing” zullen hebben.

“De kosten om al die dingen goed te doen zijn erg klein in vergelijking met wat we hier doormaken”, zei hij. ‘En dus beseffen mensen nu:’ Oké, er is echt een betekenisvolle kans om de twintig jaar of zo met veel wereldreizen dat een van deze virussen mee zal gaan. ‘En dus verwachten de burgers dat de regering er een prioriteit van maakt . ‘

Hij zei dat hij er zeker van was dat de lessen die uit deze uitbraak zijn geleerd mensen zullen aanmoedigen om zich beter voor te bereiden op de volgende keer, maar betreurde dat de kosten deze keer te hoog waren.

 

Bill Gates bouwt 'voor de zekerheid' zeven fabrieken voor ...

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Willekeurige partner