By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Arts waarschuwt voor nieuwe serie dwangmaatregelen

Lockdown voor het grootste deel van Portugal. Engeland gaat voor de tweede keer in lockdown. Vanaf dinsdag nieuwe lockdown in Oostenrijk. Steeds meer Europese landen gaan weer op slot ‘om het stijgende aantal coronabesmettingen te beteugelen’. Zaterdag zijn bij het RIVM weer bijna 10.000 besmettingen gemeld. Ook zijn er 314 nieuwe coronapatiënten opgenomen in het ziekenhuis.

Arts Matthijs Schoemacher kon het niet langer aanzien en klom in de pen. “Wat is nou eigenlijk de zin van al dat getest? Het zijn niet meer dan inleidende beschietingen in verband met de voorbereiding van een nieuwe serie dwangmaatregelen, nadat de eerste poging met dat zogenaamde killervirus een fiasco bleek,” schrijft hij.

Hij haalt snoeihard uit naar de politici en hun adviseurs: “Stelletje doordrammers, verwende kinderen, slechte verliezers, alleen dankzij de zwaar betaalde media met hun fabeltjeskranten kunnen jullie ons in jullie schuilkelders krijgen en worden onze stemmen gesmoord. Dictators gaan naar de hel.”

Steriele heilstaat

“Met jullie gepoch over 10.000 nieuwe besmettingen per dag bereiken jullie uiteindelijk het tegenovergestelde: jullie schieten in eigen voet! Grotere wetenschappelijk gebrachte onzin kwam ik niet eerder tegen!” zegt de arts. “Jullie mogen je steriele heilstaat houden.”

Ook elders in de wereld begint het op te vallen dat de maatregelen die in het Westen genomen worden nauwelijks nog iets met een virus te maken hebben. “Duitsland en Frankrijk gaan weer in lockdown,” zegt de Amerikaanse schrijfster en commentator Candace Owens. “Ondertussen moeten we geloven dat China het virus in slechts 2 weken heeft tegengehouden. Het Westen wordt aangevallen, en niet door Covid-19. Het wordt tijd dat iedereen wakker wordt en terugvecht.”

Robert Jensen sprak soortgelijke woorden: “Denk je echt dat dit allemaal om het ‘killervirus’ gaat? Wakker worden!”

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner