By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Amerika gaat Chinees credit score systeem nabouwen om “corona te bestrijden” (video)

China is de laatste jaren bekend geworden door haar beruchte social credit systeem, waarbij burgers punten krijgen toegekend, afhankelijk van hun gedrag.

Drie Amerikaanse universiteiten zijn nu begonnen met de ontwikkeling van een vergelijkbaar systeem dat corona moet gaan bestrijden.

image


Je hebt enge berichten en je hebt heel erg enge berichten en deze valt in de laatste categorie. Het is van het soort waarvan je maag spontaan omdraait en je voelt dat ook wij daarmee te maken zullen krijgen.

Afgelopen december, net voordat de coronacrisis de kop opstak, schreven wij het volgende over de controlesystemen in China.

Eén van de grootste fouten die mensen vaak maken in het leven en één waar ze later ongelofelijk veel spijt van krijgen is het onderschatten van een tegenstander.

De meest kostbare fout die je dan ook kunt maken is het onderschatten van de Sekte des Doods en de plannen die ze hebben voor hun utopische wereldregering, gebaseerd op het communisme. De staat, in dit geval de Wereldstaat, wordt de Big Brother die het bestaan van de dan nog levende mensen op aarde volledig zal beheersen.

Op dit moment worden er verschillende aspecten van die New World Order uitgetest, onder andere ook in ons land. Ons land wordt een megastad van de toekomst, waar miljoenen en miljoenen mensen op elkaar gepropt zullen worden en met ijzeren hand geregeerd om zich te houden aan de extreem strenge milieuregels.

De proeftuin dient voor het verbeteren van controlesystemen om de bevolking onder de duim te houden en een heel belangrijk middel daarbij wordt het inmiddels beruchte social credit systeem. Een systeem waarbij goed gedrag wordt beloond met punten en slecht gedrag wordt bestraft met het wegnemen van punten.

Het aantal punten in je social credit systeem bepaalt het soort leven en de luxes die je je kunt veroorloven. Heb jij kritiek geuit op de overheid, dan gaat je dat veel punten kosten en heb je geluk als je in het vervolg nog met een bus mag reizen, want vliegen of een treinreis zit er niet meer in met jouw puntentotaal.

Je vrienden zullen een bloedhekel aan je krijgen, want als ze jou bijvoorbeeld bellen, dan kost hen dat ook punten. Als je geboekt staat als jouw vriend op sociale media kost het hen ook punten, dus wie wil er een vriend zoals jij.

Als je ziet dat de politie op een stompzinnige manier motoren in beslag neemt en je zegt daar wat van op sociale media door het plaatsen van een kort commentaar, dan ben je echt de sjaak, want voordat je het weet zit je net zoals de Chinees in de volgende video, geboeid in een stoel op het politiebureau. Dit is realiteit!

Denk geen seconde dat dit soort dingen hier niet zullen gebeuren, want dat gaat wél gebeuren. Het zal iets anders worden aangekleed en er zullen duizend en één redenen komen waarom de politie of de overheid niet mag worden bekritiseerd, maar komen gaat het.

Dingen die nu de Chinezen punten kosten en die ook jou in de toekomst punten zullen kosten:

slecht rijgedrag het roken in treinen het teveel kopen van videospelletjes het teveel kopen/eten van junkvoedsel het teveel kopen van alcohol een vriend bellen met een lage credit score een online vriend hebben met een lage credit score het plaatsen van nepnieuws berichten (de overheid bepaalt welke dat zijn)
het bezoeken van niet goedgekeurde websites het uitlaten van je hond zonder dat deze aan een lijn zit het teveel laten blaffen van je hond Het Chinese regiem vermeldde afgelopen augustus vol trots dat ze hadden voorkomen dat 2,5 miljoen mensen met een te lage credit score een vliegtuigticket hadden kunnen kopen en bij 90.000 hadden ze voorkomen dat deze een kaartje kochten voor een hoge snelheidstrein. En dat allemaal in de maand juni.

Nooit of te nimmer hadden wij afgelopen december kunnen vermoeden hoe dicht wij toen al bij die werkelijkheid zaten. Wij zijn sindsdien gevangen gezet, zo goed als alle vrijheden zijn verdwenen en mensen worden beschouwd als criminelen als ze een feestje bezoeken of worden gearresteerd als ze protesteren tegen de maatregelen, maar niet op voldoende afstand.

Had je je dergelijke nieuwsberichten kunnen voorstellen enkele maanden geleden? Nu wordt het gebracht alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. Zo snel went de mensheid aan terreur en zo verraderlijk en smerig is de rol van de mainstream media MSM. Er is een nieuwe documentaire in de maak genaamd Pandemic, waar nu een eerste soort lange teaser van gemaakt is die we via deze link graag bij onze lezers bekendmaken. Deel het zoveel mogelijk!

Nooit hadden wij enkele maanden geleden kunnen vermoeden dat een overheid bij de gratie Gods het volk weer enkele gunsten zal toekennen, maar wel onder strikte voorwaarden en hoe gemakkelijk alles en iedereen praat over “het nieuwe normaal”.

Het is de bedoeling die ‘stip aan de horizon’ te zetten na het crisisberaad van morgenmiddag. Dan geven Rutte en De Jonge hun persconferentie om de plannen toe te lichten. Ze zullen daarbij zeggen dat het niet uitgesloten is dat een zoektocht naar een vaccin nog één tot anderhalf jaar kan duren en de samenleving dus opnieuw vormgegeven moet worden tot die tijd.

Het volk wil geen samenleving die door de overheid opnieuw vorm wordt gegeven, het volk wil haar vrijheden terug. En laat je niet aan het lijntje houden want alles wat wordt beloofd aan versoepeling is simpelweg om je langer te laten hopen en passief te houden. In Spanje spreken ze terwijl de "versoepeling" nog amper is ingezet, al over de tweede golf. Tja, die versoepeling heeft jullie nu weer teruggebracht naar strengere regels. Eigen schuld dikke bult moet je maar geen vrijheid willen want dat wordt bestraft. Laat je in 's hemelsnaam niet zo behandelen!

In het kader van al het bovenstaande is het bericht dat drie Amerikaanse universiteiten bezig zijn om een soort kopie te maken van het Chinese scoringssysteem om corona te bestrijden onwerkelijk en bizar eng.

Het systeem zal in principe net zo werken als het Chinese. Er komt een mobiele app, waarmee de contacten zullen worden nageplozen die mensen onderhouden en het houdt in realtime de locatie en de symptomen van individuen bij zodat het persoonlijke risico kan worden berekend.

Afhankelijk van de resultaten komt er een bepaalde score tevoorschijn per individu en wordt vastgesteld of iemand een risico vormt of niet en of er bepaalde mensen in quarantaine gezet moeten worden.

Ook in Nederland wordt door de overheid gekeken naar bepaalde apps die ongeveer hetzelfde doen;

De overheid bekijkt hoe apps op smartphones gebruikt kunnen worden in de bestrijding van het coronavirus. Zulke apps moeten de GGD helpen om contacten van coronapatiënten sneller en beter op te kunnen sporen. Daardoor kunnen mensen die mogelijk een risico lopen, een advies krijgen van de GGD over wat ze moeten doen.

Er wordt nu permanent geroepen dat wanneer dergelijke apps in de praktijk komen dit alleen op basis van vrijwilligheid zal gaan. Echter, als je nu de berichten vanuit Amerika leest is het duidelijk dat dit soort apps alleen werkt als er een verplichting bestaat om deze te downloaden. Word je dan ook maar verplicht om een smartphone te kopen? Of komt die net als de flat screen televisie als een grondrecht in de wet te staan en kun je die gratis krijgen? "Haal je verplichte gratis corona vaccinatie en ontvang een gratis smartphone".

Dr. Jeffrey Klausner, een Amerikaanse professor, stelt dat het systeem alleen zal werken wanneer iedereen wordt verplicht om de app te downloaden en dat dit iets is dat hij nog niet zomaar ziet gebeuren in een land waar men nogal gehecht is aan vrijheid.

Wat er nu waarschijnlijk vervolgens gaat gebeuren is het volgende:

Een vastomlijnd plan is het nog niet, maar het kabinet wil duidelijk maken dat alle vakministers in het kabinet gaan broeden op plannen om de ‘nieuwe samenleving’ vorm te geven, zeggen ingewijden.

Keer op keer wordt er gehamerd op een nieuwe vorm van samenleven. Keer op keer zullen in de nieuwe samenleving “moeilijke keuzes” gemaakt moeten worden, zoals wie mag er met een trein reizen en wie niet.

"De oplossing" aan de horizon is de vaccinatie van de Antichrist, maar tot die tijd zal de maatschappij helaas moet leven met alle beperkingen. De enige manier waarop zodadelijk die nieuwe samenleving vormgegeven kan worden is via bovengenoemde apps. De westerse vorm van het Chinese social credit systeem, waarbij via apps bepaald zal worden wie bijvoorbeeld aan de voorwaarden voldoet om met de trein te mogen reizen.

Rutte zal op een gegeven moment op een avond om zeven uur precies, vergezeld van doventolk, weer het volk toespreken en hen vertellen dat hij slapeloze nachten heeft gehad over hoe op een verantwoorde manier weer meer vrijheden aan het volk gegeven kunnen worden zonder daarbij de meest kwetsbare mensen in gevaar te brengen. Hij zal dan met een doodgraversgezicht verklaren dat het kabinet het er na lang beraadslagen over eens is geworden dat deze nieuwe normaal maatschappij alleen haar beperkte vrijheden terug kan krijgen als er gewerkt wordt met een app.

Het zal als zodanig niet verplicht worden gesteld, maar wel zal heel duidelijk worden dat degenen die niet over een dergelijke app beschikken niet kunnen deelnemen aan de "nieuwe normaal" maatschappij.

En uiteraard zal de app straks precies bijhouden wie gevaccineerd is en wie niet.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 01 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner