By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Zorgverleners onder zware mentale vaccinatie-druk..!!

Zorgverleners onder schandalig-mentale vaccinatie-druk..!!

2019 © WantToKnow.nl/be gebaseerd op o.a. RTLZ-artikel

Volgens de Nederlandse Influenza Stichting (NIS) kan de griep, voor kwetsbare patiënten, funest zijn en daarom wil de NIS, dat alle zorgverleners zich laten vaccineren tegen de griep. Of hoe je op basis van angst een hele groep ziekenverzorgenden de gordijnen in jaagt. Natuurlijk kan een griepje funest zijn, maar dat geldt ook voor een val van de onderste trede van de trap. Het gaat -zoals de NIS ook impliciet toegeeft, natuurlijk over de LAGE WEERSTAND van de mensen die overlijden door de griep. De griep is dan feitelijk niets anders dan een laatste duwtje, maar dat heeft niets met de essentiële factor -verlaagde weerstand-  te maken.

Sterker nog, je zult de mensen de kost moeten geven, die JUIST DOOR HET VACCINATIE ZIEK WORDEN EN STERVEN.. Heeft het NIS dáár rekening mee gehouden. Ondertussen is de mentale vaccinatiedruk op verplegende/zieken-verzorgden personeel bijna schofterig opgevoerd.. Niks discussie over de niet-bewezen werking van griepprik, of de integriteit van het menselijk lichaam.. Nee, je collega’s die blind achter valse, of in ieder geval onvolledige vaccinatiewetenschap aan lopen, zetten je moreel on mentaal onder druk.

Het is een verzwegen dilemma op veel werkplekken in de gezondheidszorg, waarbij het lijkt alsof de verzorgende voor zichzelf kiest en niet voor de patiënt. Was de vaccinatiegraad onder zorgpersoneel in algemene ziekenhuizen, 2 jaar gelden nog 13%, daar was deze dit jaar opgelopen tot nog maar slechts 24%. Verplegende personeel laat zich dus niet zomaar piepelen om een vaccin te laten toedienen. Op de site van RTLZ, vertellen drie zorgverleners hun verhaal.(HIER)

De uiterst omstreden dr. Ted, die bij Omroep MAX de ‘wijze arts’ uithangt. Zijn beslommeringen in dienst van de farmaceutische industrie worden zelden genoemd. De dubbele agenda van deze man blijft schandalig buiten beeld..!!

Een praktisch voorbeeld van de werking van de griepprik..?
Eén van de verhalen over deze griepprikmanie, is van Miran, operatieassistent die vertelt: “Ik haal de griepprik niet meer. Ik heb ‘m wel gehaald, drie jaar geleden voor het laatst, maar ik werd er elke keer ziek van, later in de winter kreeg ik bijvoorbeeld longontsteking. Ik ben het een jaar later vergeten en toen had ik nergens last van.

Dat is doorgesijpeld en nu doe ik het al drie jaar niet meer en ik ben nauwelijks ziek. En dan blijkt ook nog eens, dat ze ook een keer met het verkeerde griepvirus gevaccineerd hebben, dus waarom is dan nuttig? Bijna geen enkele collega haalt ‘m, mensen hebben het idee dat ze er klachten van krijgen. En het werkt niet honderd procent.”

Mijn werkgever vindt dat ik de prik moet halen voor de patiënt, zodat ik het niet kan overdragen. Zij willen dat je het haalt, zodat je het niet kan verspreiden. De griep kan dodelijk zijn voor oudere zwakke patiënten of kleine kindjes. Maar ik ben zelf astmapatiënt en wordt ook daarom opgeroepen. Soms twijfel ik wel, ik heb mijn hart bij de patiënten liggen. Maar als operatieassistent draag ik ook handschoenen en mondkapjes, dus het risico van overdragen is volgens mij al beperkt. En tja, dan kies ik toch voor mezelf.”

Button op je witte jas, dat je ‘beschermd’ bent, of.. een vaccinatie-schaapje..?

Waarom niet meteen de mensen die niet-gevaccineerd zijn, lekker een label opnaaien..??

De uiterst omstreden voorzitter Ted van Essen van deze Nederlandse Influenza Stichting (NIS) is met zijn dubbele farmacie/artsen pet niet écht de man met een neutrale opinie. De MAX-huisdokter propagandeert er lustig op los en roept dat het erg geruststellend zou zijn voor de patiënten, wanneer verplegend personeel zich laat inentent. Sterker nog, de man wil de omgekeerde-jodenster-methode toepassen..! Want zijn idee is, dat zorgverleners in Nederland die een griepprik hebben gehad, eigenlijk een button zouden moeten dragen. Of zoals deze dubbele pettendrager het verwoordt:

Met veel ‘positieve’, éénzijdige publiciteit wordt getracht, de bedenkingen tegen griepvaccinaties de mond te snoeren…

“Ik zou dat willen weten van iemand die mij verzorgt of ingrepen bij me uitvoert. Bovendien zou de button anderen stimuleren om de prik ook te halen”, zo roept Ted van Essen het in al zijn geraffineerde wijsheid. Over de wetenschappelijk bewezen, niet-werkende griepvaccins natuurlijk geen woord, want Ted van Essen wordt ernstig gesponsord door de farmaceutische industrie.

En ja, dan komt er kennelijk ineens een lichtinval, bij Ted van Essen, als hij zegt: “Om redenen van privacy zal het idee van buttons in ons land niet snel worden opgepikt. Maar..” wauwelt Van Essen verder, “in de Verenigde Staten en Canada worden dergelijke badges al vaak opgespeld. In sommige ziekenhuizen daar is de prik verplicht voor het personeel. En als dat niet zo is, moeten in sommige instellingen niet-gevaccineerden een mondkapje dragen.”

Maar zo roept Van Essen tot slot: “Die aanpak is me echter te negatief.” Dat de man uiterst dubieus is, blijkt uit zijn opmerkingen over de griepvaccinaties.. Het aantal mensen dat een griepprik heeft gehaald dit jaar, is voor het eerst in tien jaar tijd gestegen, maar niet genoeg vindt MAX-dokter Tedje Van Essen: “De vaccinatiegraad te laag. Er heerst onterecht scepsis over de jaarlijkse griepvaccinatie. Het influenzavirus is gevaarlijker dan zomaar een griepje.”

Vorig jaar werden er 900.000 mensen in ons land ziek door de griep. Dat Van Essen zich hier schuldig maakt aan puur valse wetenschappelijke volksverlakkerij, is duidelijk. Als hij roept dat er ‘onterecht scepsis is over de griepvaccinatie’, want nogmaals de griepprik is NOOIT wetenschappelijk bewezen.

Respectloos,
zo noemt NU’91, de bond voor verpleegkundigen en verzorgenden, het idee om zorgverleners die een griepprik hebben gehad een button te laten dragen, zoals meneer Ted het opperde. NU’91 vindt dat hiermee voorbij wordt gegaan aan de afwegingen die verpleegkundigen en verzorgenden maken om zich wel of niet te laten vaccineren. “Het beeld wordt nu geschetst dat deze zorgverleners niet weten waar zij mee bezig zijn”, vindt woordvoerder Michel van Erp. En: “De hetze tegen verpleegkundigen en verzorgenden die – om welke reden dan ook – ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren moet stoppen. Hier is niemand bij gebaat.”

In Nederland is de vaccinatiegraad in de zorg en daarbuiten over de hele linie te laag, aldus Van Essen, “Er heerst onterecht scepsis over de jaarlijkse griepvaccinatie. Het influenzavirus is gevaarlijker dan zomaar een griepje.” Vorig jaar werden er 900.000 mensen in ons land ziek door.

Wat wél werkt zijn de soms heftige bijwerkingen van de griepprik.
Zie het verhaal hierboven over de longontsteking bij de genoemde verpleegkundige..! In dat kader ook willen we je wijzen op een degelijke wetenschappelijke kijk op vaccinaties, door dr. Eustace Mullins. Klik hiernaast op de cover van het boek ‘Murder by Injection’ en download (in .PDF) het boek..!

Tot slot, last but not least, kijk ook eens naar het verhaal van de oud-huisartsen, dr. Hans van der Linden (HIER) en dr. Dick Bijl, (ook epidemioloog en oud-hoofdredacteur van het huisartsen-bulletin ‘het Geneesmiddelenbulletin’) (HIER) En let wel, wat bij mensen die griepprikken halen vaak de belangrijkste motivatie is, is ANGST.  En dat is -zo weet iedereen- een héél slechte raadgever, die gezond verstand zelfs doet verstommen.. Waar het ALTIJD om gaat, bij mensen die dan zouden overlijden aan de griepprik is hun ZWAKKE IMMUUNSYSTEEM..

 

 

 

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Er zijn 17,4 miljoen verdachte Nederlanders volgens de Staat
25 januari 2021
Deze buitenparlementaire enquête is het mooiste initiatie...
Waarom je kijkt naar een film
24 januari 2021
Goed stuk
Operation lockstep
24 januari 2021
https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-t...

Agenda

Koffie drinken in Haarlem
  1.   25th jan, 2021 19:30
Koffie drinken in Deventer
  1.   25th jan, 2021 19:30
Willekeurige partner