By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Weer 11 christenen onthoofd door moslims, maar Westen doet nog steeds niets tegen genocide

Het is nergens zo gevaarlijk om christen te zijn als in Nigeria. Jaarlijks worden er duizenden christenen om hun geloof door moslims vermoord, en ettelijke duizenden minderjarige meisjes ontvoerd en tot (seks)slavernij gedwongen.

Het is nergens zo gevaarlijk om christen te zijn als in Nigeria. Jaarlijks worden er duizenden christenen om hun geloof door moslims vermoord, en ettelijke duizenden minderjarige meisjes ontvoerd en tot (seks)slavernij gedwongen.

Moslim VN officials weigeren christenen toe te laten tot vluchtelingenkampen Syrië

Zeker in de afgelopen 20 jaar is de VN –met uitzondering van de Veiligheidsraad- met medewerking van Europa een nog eenzijdigere linkse, pro-islamitische organisatie worden. Daarom onderneemt het Westen opnieuw helemaal niets nu opnieuw is vastgesteld dat moslim VN officials christenen de toegang weigeren tot de Syrische vluchtelingenkampen, waar zwartgesluierde Sharia moslima’s vaak een waar schrikbewind voeren. Ondertussen gaat ook in Afrika de islamitische genocide op het christendom onverminderd voort. Met kerstmis werden een Nigeriaanse katholieke bruid en haar gasten door moslims onthoofd.

Martha Bulus was met 10 gasten onderweg naar haar bruidsfeest toen ze door extremisten van Boko Haram werden ontvoerd. De moslims onthoofdden ze allemaal, en zetten de gefilmde wrede moorden op tweede kerstdag op het internet.

De twee jaar geleden ontvoerde christin Leah Sharibu wordt nog steeds door Boko Haram gevangen gehouden omdat ze weigert zich te bekeren tot de islam. Tal van minderjarige christelijke meisjes hebben hetzelfde lot ondergaan en werden, na ontvoerd te zijn, gedwongen om met een moslim te trouwen.

Nigeriaanse christelijke leiders protesteren tot nu toe vergeefs bij de regering tegen de aanhoudende islamitische religieuze oorlog en genocide. In het noorden van Nigeria zijn al zo’n 900 kerken vernietigd. Sinds 2015 zijn er minstens 16.000 christenen vermoord en velen tienduizenden ontvoerd en tot (seks)slavernij gedwongen. ‘Hoeveel erger moet deze oorlog tegen christenen nog worden voordat het Westen deze genocide erkent en ingrijpt om deze te voorkomen?’ vraagt de Italiaanse journalist Giulio Meotti zich af.

Paus Franciscus negeert wrede lot van eigen gelovigen

Paus Franciscus doet in ieder geval nog steeds alsof zijn neus bloedt. Een dag na de onthoofding van de katholieke bruid en haar gasten spoorde hij de Westerse samenleving aan om ‘tijdens maaltijden jullie telefoons neer te leggen en met elkaar te praten’. Geen enkel woord over de ernstige vervolgingen van christenen in Afrika en Azië.

Wel had hij een paar dagen eerder een reddingsvest om een enorm kruis gehangen, om daarmee de (moslim)migranten die op zee waren verdronken te herdenken. In september had hij op het St. Pietersplein al een monument voor hen opgericht. Aan de duizenden christenen die alleen al dit jaar zijn vermoord besteedde hij opnieuw geen seconde aandacht.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel greep kerstmis aan om voor de zoveelste keer haar stokpaardje ‘klimaatverandering’ als prioriteit naar voren te schuiven. De Franse president Macron kon zelfs geen ‘prettig kerstfeest’ uit zijn strot krijgen. Net als de paus deden ook deze globalistische pro-islam leiders hun mond niet open over het wrede lot van zoveel christenen.

De enige politieke leider in West Europa die dit wel deed was de Britse premier Boris Johnson, die in zijn eerste kerstboodschap aan het volk zei dat ‘ik wil dat wij ons juist vandaag de christenen die wereldwijd worden vervolgd herdenken. Zij vieren in het geheim kerst, of misschien zelfs in een gevangeniscel.’ Desondanks laat Groot Brittannië de afgelopen jaren enorme aantallen moslims toe, waar christelijke vluchtelingen meestal worden afgewezen.

President Joodse Congres verbaasd vanwege ‘Westerse onverschilligheid’

‘Niemand in het Westen luistert naar ons,’ klaagde de Afrikaanse bisschop Justin Kientega in december. ‘Het Westen is duidelijk enkel bezig met het beschermen van zijn eigen belangen.’ Econoom Nathalie Elgrably-Lévy bevestigde dit. ‘Het Westen heeft zonder te aarzelen zijn grenzen geopend voor moslim vluchtelingen… Deze ogenschijnlijk deugdzame Westerse solidariteit is echter selectief en discriminerend, want vervolgde christenen worden door de Westerse overheden en publieke samenleving in de steek gelaten.’

Zij kregen bijval van nota bene de president van het Wereld Joodse Congres, Ronald Lauder: ‘In Europa en de VS zagen we demonstraties vanwenge de tragische dood van Palestijnen die door de terreurorganisatie Hamas als menselijke schilden worden gebruikt. De VN deed daar onderzoek naar en focust de woede op Israël, omdat het zichzelf tegen terroristen verdedigt. Maar de barbaarse slachtpartijen op duizenden en nog eens duizenden christenen stuit op relatieve onverschilligheid.’

Moslim VN officials weigeren christenen toegang tot vluchtelingenkampen

En als het christenen al lukt om een vluchtelingenkamp te bereiken, dan worden zij daar bijna zonder uitzondering geweigerd, omdat de VN de kampen laat beheren en bewaken door moslims, en die geen christenen willen binnenlaten – al helemaal geen tot het christendom bekeerde ex-moslims. Die worden zelfs bedreigd door de kampbewakers.

De Britse Lord George Carey, oud-aartsbisschop van Canterbury, klaagt het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken aan omdat de ‘politiek correcte’ ambtenaren ‘institutioneel bevooroordeeld’ zijn tegen christelijke vluchtelingen. ‘Er is nu een absurde situatie van een stelsel om Syrische vluchtelingen te helpen, maar christenen op wie genocide wordt gepleegd niet eens de VN kampen binnenkomen om voedsel te krijgen,’ verklaarde zijn advocaat. (2)

‘Westen medeplichtig aan gestadige kruisiging van christenen’

Lord Carey: ‘Door niets te ondernemen zijn de Westerse regeringen medeplichtig aan de gestadige kruisiging van de christenen in het Midden Oosten.’ Niet één Westers land neemt bijvoorbeeld het initiatief om een speciaal kamp voor de ernstig vervolgde christenen en Yezidi’s op te zetten, waar ze veilig zijn voor moslim terroristen en moslim VN officials. Ondertussen wordt in Europa wel alle tijd en geld gestoken in het terughalen van ISIS terroristen, en/of hun bruiden en hun kinderen.

In 2016 veroordeelde een Amerikaanse federale rechter de regering Obama omdat er van de 11.000 Syriërs die werden binnengelaten maar 56 christen waren. Als alleen al naar de bevolkingssamenstelling wordt gekeken, hadden dat er minimaal 1100 moeten zijn. Obama officials weigerden hiervoor een verklaring te geven. (President Trump beloofde vervolgens om veel meer christenen toe te laten.)

Westerse media presenteren vrijwel enkel moslims als slachtoffers

Moslims hebben het christendom in het Midden Oosten en delen van Afrika straffeloos gedecimeerd en zijn inmiddels ook in Europa begonnen op dezelfde voet verder te gaan, maar waar besteden de Westerse en ook Nederlandse mainstream media uitgebreid aandacht aan? Enkel aan de vermeende onderdrukking van de Oeigoerische moslims in China, de moslims in Kashmir en de moslims in Birma. Het begint er verdacht veel op de lijken dat in de ogen van het Westen maar één groep gelovigen aandacht en bescherming verdient, en de slachtoffers van die haatideologie op zijn best maar gewoon moeten worden genegeerd.

De headlines van de mainstream media zouden namelijk vol staan als christelijke terroristen een bus hadden gestopt, de reizigers naar hun geloof hadden gescheiden, en de aanwezige moslims tot bekering hadden geprobeerd te dwingen, om vervolgens 11 weigeraars te vermoorden. Nu in Kenia exact het omgekeerde is gebeurd lezen we er echter helemaal niets over. Op 10 december stopten Keniaanse moslims van de Al Shabaab groep een bus, en vermoordden alle passagiers die geen moslim waren. (3)

‘Vluchtelingen van het verkeerde geloof krijgen geen medeleven in Europa’

De Khabour, de Syrische regio waar Assyrische christenen woonden, wordt nu ‘de doodsvallei’ genoemd. ‘De vluchtelingen van het ‘verkeerde’ geloof hoeven niet op medeleven van de Britse regering te rekenen,’ schreef Lord Carey, wijzend op het feit dat bijna alleen maar moslims worden toegelaten, en het aantal christenen slechts 1,6% bedraagt. De paar Oost Europese landen die om deze reden juist voorrang aan christenen willen geven, zoals Polen en Hongarije, worden hier door de EU om verkettert en bedreigd met sancties.

De door de politiek gekozen doelbewuste islamisering van Europa kan daarom nauwelijks opzichtiger worden gedemonstreerd in het vluchtelingenbeleid, dat expliciet gericht is op het binnenlaten van zoveel mogelijk moslimmigranten, terwijl christenen worden geweerd. Dat ook kerken in Europa en Amerika het eveneens helemaal niets lijkt te interesseren, en vaak zelfs vrijwillig meewerken aan die islamisering, is gezien het feit dat vele honderdduizenden van hun geloofsgenoten in Afrika en Azië juist het slachtoffer van de islam zijn, wellicht nog het schrijnendst.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) The Clarion Institute
(3) Open Doors
(4) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur E Kolk95, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner