By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Volslagen idioot: Pompeo bedreigt Poetin met drone-moord

Minister van Buitenlandse Zaken Pompeo toespraak in VN-Veiligheidsraad over Venezuela. © U.S. Department of State from United States / Wikimedia

Nee, dit is geen nepnieuws …

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken heeft een onverwachte verklaring afgelegd, waaruit volgt dat Washington klaar is om “Rusland aan te vallen” op dezelfde manier als met Iran toen generaal Kassem Suleimani werd “geliquideerd”.

Vertaling: Adriaan W

“De vernietiging van Suleimani is een voorbeeld van een nieuwe Amerikaanse strategie die gericht is op het afschrikken van zijn tegenstanders. Dit geldt ook voor Iran, China en Rusland,” citeert Reuters Pompeo.

“De Verenigde Staten realiseren zich nu de mogelijkheden van de sterkste positie die we ooit ten opzichte van Iran hebben gehad. We beperken het alleen voor nu. Maar om de vrijheid echt te beschermen, is het belangrijk om alle vijanden in bedwang te houden. Dat is het hele punt van het werk van president Trump. Daarom doet hij zo zijn best om ons leger sterker te maken dan het ooit is geweest”, zegt de Amerikaanse secretaris-generaal.”

In Rusland beschouwen ze de verklaring van Pompeo als “onaanvaardbaar” en herinneren ze de politicus eraan dat “dergelijke dingen nog nooit met ons land zijn gedaan, ze zullen het nu ook niet doen”. 

“Pompeo zou een lijst met bedreigingen op zijn borst moeten spelden en zo door het ministerie van Buitenlandse Zaken rond moeten lopen. Misschien zullen ze dan conclusies over hem trekken. Liquideren van een hoge Russische militair doet er niet toe: in Rusland en daarbuiten zal dit beladen zijn met het begin van een conflict tussen nucleaire machten. Washington zal het nooit doen, zegt Igor Korotchenko, hoofdredacteur van het tijdschrift National Defence.

Adriaan W

Lunatic: Pompeo threatens Putin with Drone Assassination

Rommel

© Fenixx

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner