By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Vijf keer zo vaak ernstig ziekteverloop na Coronavaccinatie

Screenshot YT-video © FrontalPlus

Zacharias Fögen, een Duitse arts en statisticus uit Kassel, heeft het 376 pagina’s tellende protocol van de “Veiligheid en Effectiviteit van het Covid-19 Vaccin” dat Pfizer en BioNtech bij de American Medicines Agency (FDA) hebben ingediend voor goedkeuring van het Coronavaccin bestudeerd, en stelt de vraag:

“Waarom vaccineren we überhaupt?”

Uit de documenten blijkt dat, terwijl niet-gevaccineerde mensen meer kans hebben om Covid-19 te krijgen, bij minder dan 2,5 procent van hen dit zich “ernstig” voordoet. Bij de gevaccineerde is het percentage ernstige ziekteprogressies daarentegen 12,5 procent. Dit betekent dat als je gevaccineerd bent, je kansen om geen “Corona” te krijgen veel beter zijn, maar als het toch gebeurt, heb je een vijf keer hoger risico op een ernstig ziekteverloop, meldt PI-News.

Jongere mensen en “tweede gevaccineerden” lopen vooral gevaar

Uit een apart gepubliceerde “aanvullende bijlage” bij het protocol blijkt ook dat de vaccinatie bij 44 van de ongeveer 44.000 proefpersonen levensbedreigende neveneffecten heeft veroorzaakt, die een dringende medische interventie vereisen. Verder staat in het verslag dat tot 84 procent van de proefpersonen ongewenste reacties had op de vaccinatie. Dit is vooral het geval bij jongeren en deelnemers aan de tweede vaccinatiedosis. Hier werden soms ernstige beperkingen van het dagelijks leven gemeld.

In verhouding tot het totale aantal van ongeveer 18.000 studiedeelnemers beschermde de vaccinatie 154 personen, dat wil zeggen minder dan één procent van de gevaccineerde personen. Als men bovendien ook rekening houdt met de te verwachten vaccinatiereacties, is een verlichting van het gezondheidssysteem door de vaccinaties niet te verwachten, laat staan ​​bewezen.

Volgens Fögen zijn er aanwijzingen dat de effectiviteit van de vaccinatie na twee maanden afneemt, net zoals de immuniteit afneemt na een infectie in dezelfde periode. Als dit alles waar is, zal vaccinatie de fysieke integriteit van veel perfect gezonde mensen in gevaar brengen en zal er veel geld zinloos over de balk worden gegooid.

Brisante studie over mondkapjesdwang

Zacharias Fögen heeft overigens een studie geschreven waaruit blijkt dat er in Kansas, in de provincies waar een mondkapje dragen verplicht is, een verhoogd sterftecijfer door SARS-COV-2-infecties is. Fögen is momenteel bezig met fondsenwerving om de studie te laten publiceren.

In de trein: “Duitsland is niet langer jullie land, vergeet dat niet”

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner