By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Vaccineren en schuldgevoel: de wind waait ALTIJD uit dezelfde hoek

Het zijn de gebruikelijke verdachten die zich achter iedere machinatie en levensbedreigende manipulatie verschuilen: de geheime dienst van het Vaticaan. De triangel van de loden kogel, de scherpe dolk en het dodelijke gif. Daar wordt het mensdom mee geteisterd, eeuwen lang, met als bindende element “ongegronde angst”, met name voor elkaar.

Nu de jezuïeten-paus zo vreselijk begint te schelden, veroordelen, zwartmaken en bedreigen van iedereen die niet genetisch wil worden gemanipuleerd via de “weldadige uitvinding van het vaccin”, wordt duidelijk wie de agenda van vernieling en onderdrukking een warm hart toedragen. Omdat ze die agenda hebben opgesteld en uitgerold. Blijkbaar heeft men een diepe knieval voor een “hogere macht” gemaakt en moet het mensdom in de val worden meegesleurd.

Hoor hem aan, deze kinderhatende jezuïeten-paus van een volkomen verrot, giftig en schatrijk instituut, residu van het Romeinse Imperium….. Bergoglio, die nog een poosje met een half-geamputeerde long rondloopt, heeft gezegd dat hij al volgende week tegen Covid-19 zal worden ingeënt. De paus heeft iedereen aangespoord om de spuit te nemen en zei dat anti-vaxxers in een “zelfmoord ontkenning” zitten:

“Ik geloof dat ethisch gezien iedereen het vaccin moet nemen. Het is een ethische keuze, want je gokt met je gezondheid, met je leven, maar je gokt ook met het leven van anderen. Er is een soort zelfmoordontkenning die ik niet kan verklaren, maar vanaf nu moeten we ons allemaal laten vaccineren.”

“Gokken met het leven van anderen”- altijd weer dat schuldgevoel, wat het fundament van angst en religie (angstreligie) is. Altijd weer het aanpraten van een schuldcomplex, of het nu klimaatproblematiek of de een pandemie is. Het is altijd groter dan ons, groter en onbereikbaar, onverklaarbaar vooral.

Met zijn 84 jaar heeft hij Popie Franske makkelijk praten. Het is dan ook 100% zeker, dat hij NIET wordt geïnjecteerd met deze Vaticaanse dodenprik, wat genetische modificatie is. Misschien valt hij gewoon om, ons advies is dan dat hij aan “COVID-19 registratie” de pijp uitgaat, dan is zijn preek toch nog ergens goed voor geweest.

Er heerst bij de redactie TOTAAL onbegrip over het feit dat het instituut Rooms-katholieke kerk nog steeds zoveel aanhangers kent. Kinderhaters en -moordenaars die honderden miljarden aan collectegelden van de armen als schadeloosstellingen aan misbruikslachtoffers hebben moeten doorsluizen. Theoretisch dan, er zullen wel kosten worden afgetrokken.

Nog zo’n haatdragende jezuïet, ene John Brennan ziet zijn kans schoon, nu hij denkt dat zijn gezworen vijand Trump gaat worden afgezet:

“Iedereen die nu op zoek is naar algemene vergeving door niet langer Trump te steunen, moet erkennen hoe fout het was zijn corrupte, oneerlijke en verdeeldheid zaaiende agenda te negeren of zelfs mogelijk te maken.

Totale vernietiging van deze despotische erfenis is noodzakelijk om elke soort van kwaadaardigheid uit te roeien.”

John O. Brennan, voormalig CIA chef, door de Jezuïeten gedrild en fataal geïndoctrineerd lid van de SMOM en blijkbaar tot moslim bekeerd vindt dat Amerikanen die op Trump hebben gestemd een proces van vernedering moeten ondergaan, zoals Mao Zedong (door Yale University – met ‘studievereniging’ Skull&Bones opgeleid) dat placht te praktiseren tijdens de Culturele Revolutie.

Vergelijkbaar met het kaalscheren van moffenhoeren na de ‘bevrijding’ door plotseling aanzwellende verzetsgroepen.

Het is bar en boos gesteld met het mensdom. Door de uitlatingen van pausen en ander werkschuw tuig wordt het mensdom in twee ongelijke kampen verdeeld. Wat er nog aan kritiek is, wordt met wortel en tak uitgeroeid.

Een normaal mens heeft gevoel, kan zijn gedachten redelijk formuleren en heeft een onbedwingbare voortplantingsdrang. Het mensdom heeft een missie, maar kan die niet onder woorden brengen. Wij zijn allemaal ‘lotgenoten, gedoemd te dienen’. Wees maar eerlijk. Doch een normaal mens wordt verscheurd door “twijfel”. En twijfel is een genetisch bepaalde (geprogrammeerde?) eigenschap, wat zit ingebouwd in ons systeem van empathisch denkvermogen. Het is alsof er aan twee kanten aan ons wordt getrokken: daar waar we vandaan komen (het hart) en daar waar we heen worden gedwongen (de hersenen). Gevoel tegen ratio, empathie tegen psychopathie. De hybride mens als genetisch experiment. Bewijs: is in staat zonder pardon lotgenoten te vertrappen om zelf het hoofd boven water te houden.

Administrator

 

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 21 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
21 januari 2021
Vanaf de 10e zelfs:https://detheorist.nl/nieuws/bekijk-hi...
Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
21 januari 2021
Thanks! Maar die link heb ik al een week of zo online sta...
Frankrijk: “scannen van QR-codes” wordt verplicht op openbaar toegankelijke plaatsen
21 januari 2021
Ben heel benieuwd hoe dit voorstel hier gaat vallen. Ik d...
Willekeurige partner