By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

EEN AVONDKLOK OM EEN VIRUS TE BESTRIJDEN, HALLO ZEG!

Het is een turbulente week. Je valt van de ene verbazing in de andere. Iedere dag weer. Je denkt dit kan niet, maar het gebeurt. Censuur, arrestaties, verboden demonstraties, daar waren we al zo ongeveer aangewend. Maar dat de horeca om 22.00 uur moet sluiten en dat er een avondklok in de grote steden is ingesteld, dat is wel heel bizar. Alsof het virus ‘s avonds na die tijd extra hard toeslaat. Ja, ze hebben daar een leuke draai aangegeven, en mensen trappen daar ook weer gewoon in. Hallo, een avondklok om een virus te bestrijden, dat kan toch niet, dat geloof je toch gewoon niet? Waky waky! Ja men gelooft het wel…

En dan die mondkapjes. Zo treurig om dat te zien, al die mensen die dat braaf doen, en al die directeuren en leidinggevenden die overal die mondkapjesplicht instellen. Zo overijverig, ze hoeven het niet te doen, maar ze willen niet het verwijt krijgen dat ze door nalatigheid mensen hebben laten blootstellen aan het virus. Maar ze hebben zich niet goed laten informeren. Mondkapjes zijn juist schadelijk, ineffectief en ongrondwettelijk. Zelfs staatssecretaris Van Ark geeft toe dat het niet wetenschappelijk onderbouwd is (het effect op virusbestrijding), maar dat het gaat om een gedragsverandering. Hallo, waky waky: alle mondmaskerdragers van Nederland, heb je gehoord wat ze zei, het gaat er niet om of het werkt maar ze wil jullie gedrag veranderen. Nou dat is dan aardig gelukt.

De huidige tijd wordt gekenmerkt door allerlei maatregelen, wetgeving, politiegeweld en een beknellende vasthoudendheid in allerlei geledingen van de maatschappij, die alles weg hebben van een dictatuur in wording, van een machtsovername. Wie dat niet ziet is wel naïef of goedgelovig. Maar grote delen van de bevolking zien het inderdaad niet of wilen het niet zien. Wat dat betreft heeft Youri Bezmenov gelijk. Mensen zijn immuun voor feiten. We hebben in een eerdere blog op deze site uitgelegd waarom veel mensen nog steeds niet wakker zijn. We snappen het wel, nou ja tot op zekere hoogte, maar het blijft verbazingwekkend dat mensen toch vooral meegaan in het politiek correcte narratief, ook al ontbreekt daar alle logica. Het voelt kennelijk comfortabeler om dan open te staan voor een alternatief wereldbeeld.

Veel mensen maken de fout te denken dat wij zij zich niet kunnen voorstellen, niet kan bestaan. Zij kunnen zich niet voorstellen dat de overheid het slecht met de bevolking voor heeft. En daar houdt verder redeneren al op. Punt. Snel maar weer dat mondmasker opzetten. Als we ons allemaal maar netjes aan de regels houden, dan is des te sneller weer voorbij met dat virus. Dat hoor ik zelfs artsen zeggen. Ja dan moet het toch wel waar zijn zou je zeggen.

Nee artsen zijn ook maar mensen. Worden wat betreft virussen en vaccins ook niet altijd goed voorgelicht op de terugkomdagen bij het RIVM. Ook bij artsen geldt, als je in angst zit, kun je niet helder nadenken. Je gebruikt dan je amygdala in plaats van je prefrontale cortex. Dat kan kennelijk maanden aanhouden. Bovendien lezen artsen ook kranten, vooral die van de mainstream media. Artsen die wel wakker zijn, moeten vrezen voor hun carrière als ze iets over HCQ zeggen.

Alles wijst er op dat er een machtsovername gaande is. Als je daarvan uitgaat is alles zo goed te begrijpen. Is ook beangstigend maar op een andere manier. Als je in plaats van een machtsovername uitgaat van het coronavirus, dan hou je jezelf in angst en verwarring. Ga je uit van een machtsovername dan zie je wat er aan de hand is. Dan snap je het politiegeweld, dan snap je de propaganda van de media, de censuur, de selectieve wetenschap, de leugens over de mondkapjes, het aanstaande vaccin. Dan snap je ook die avondklok.

Maar een machtsovername, is dat niet puur complotdenken? Ja geef het een naam, maar moet je dan ophouden met verder redeneren. Moet je jezelf dan geen vragenstellen, zoals er 25 van zijn in de blog ‘waar blijven de antwoorden op legitieme vragen?’ van een paar dagen geleden. Die tot nu trouwens bijna alleen nog maar is ingevuld door ‘wakkere’ mensen. Hartelijk daar voor hoor, maar we zijn ook zo benieuwd naar de redenen en verklaringen van de ‘normale’ mensen.

Waarom heeft de Wereldbank het project Covid-19 gepland tot maart 2025? Hoe kan het dat Richard Rothschild in 2015 een octrooi heeft aangevraagd voor een Covid-19 test (in 2015(!) dus). Hoe kon de Rockefeller Foundation in maart 2020 al zo’n uitgewerkt beleid hebben omtrent Covid 19. Hoe kan het dat Rutte in mei 2020 zei dat hij nooit nagedacht heeft over de veiligheid van vaccins omdat hij historicus is, maar dat hij 2 maanden daarvoor wel wist dat het virus heel lang onder ons zal blijven. Waarom moet je 14 dagen in quarantaine terwijl je maar 5 of 6 dagen besmettelijk bent? Waarom wil de overheid eigenlijk ons gedrag veranderen middels mondkapjes? Waarom gaat men in Duitsland door met de mondkapjesplicht op scholen, terwijl daar de eerste kinderen al zijn overleden, als gevolg van het dragen ervan?

Er zijn van allerlei voorspellingen hoe de machtsovername verder gaat. Erg onheilspellend allemaal. Maar er zijn ook barstjes te zien in de ontwikkelingen, haperingen zelfs. Het grote Duitse mainstream TV station ARD heeft in een uitzending gemeld dat ze de berichtgeving erg overdreven hadden. 12.000 wetenschappers tekenen petities tegen het coronabeleid. Meer en meer bekende Nederlanders worden wakker en durven zich er over uit te spreken, zij het met enige aarzeling.

We moeten nog zien of dat ARD en die BN-ers niet terugkrabbelen of teruggefloten worden, en of die 12.000 petities niet gewoon ter zijde geschoven worden. Maar de geest is uit de fles. Meer en meer mensen worden wakker. En als je wakker bent, dan blijf je wakker. Dat is het rode pil-effect. Nuchtere logica is dus dat er alleen maar wakkere mensen bijkomen. En dat is goed nieuws. Want alleen als de groep wakkere mensen groot genoeg is kunnen we deze machtsovername een halt toe roepen. We doen er gewoon niet meer aan mee en dan zijn die onderdrukkende maatregelen niet meer te handhaven. Die avondklok kunnen ze dan wel helemaal vergeten.

admin

© Corona nuchterheid

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner