By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

U wordt verplicht gevaccineerd – Rutte is akkoord met vaccinatiepaspoort

Wikipedia en Pixabay Collage

Het was al duidelijk vanaf 19 december 2020 toen de Tweede Kamer akkoord ging met indirect gedwongen vaccinaties.

De machthebbers zullen verkondigen dat vaccinaties niet verplicht zijn, maar u zult geen keuze hebben. Als u niet gevaccineerd bent, wordt u tot een sociale paria gemaakt.


.

Vaccinatiepaspoorten zullen eerst vereist zijn voor kroegen, restaurants, (buitenlandse)  reizen (Frankrijk kondigde 24 december al aan dat het ook voor binnenlandse reizen zou gaan gelden), evenementen, toegang tot uw werkplek, en uiteindelijk zullen ook supermarkten, groenteboeren, slagers en bakkers het van u eisen.

De overheid bedreigt u met de hongerdood en werkloosheid als u dit slecht-geteste, experimentele DNA vaccin, dat eigenlijk een gen-therapie is, weigert.

Het is de grootst mogelijk denkbare aantasting van uw lichamelijke integriteit. U heeft niet langer de zeggenschap over wat er in uw eigen lichaam wordt ingebracht.

Als de overheid je dwingt om jezelf te injecteren met een stof tegen je wil – of ze het nu daadwerkelijk doen door de wet, of dat ze het doen door het leven een hel te maken voor iedereen die weigert – dan ben je volledig ontmenselijkt, ben je effectief gedwongen om te erkennen dat je een slaaf bent zonder de vrije wil om je eigen keuzes te maken. Er zijn verschillende vormen van overheidsbemoeienis, maar het ontdoen van iemand van zijn lichamelijke autonomie is de meest extreme denkbare schending van de vrijheid.

Soros’ trekpop Sebastian Kurz is ook akkoord:

Ze liggen voor op schema: De EU plande in 2019 – voordat er Corona was ! – al om in 2022 een (digitaal) vaccinatiepaspoort in te voeren. En The International Air Transport Association (IATA), drong daar vandaag nog eens extra op aan bij de EU.

Zweden, Denemarken en Hongarije waren de eersten om vaccinatiepaspoorten in te voeren. Indonesië stelde afgelopen week vaccinatie verplicht. En Merkel zei dat de ‘pandemie’ niet over zou zijn tot iedereen gevaccineerd zou zijn, terwijl nota bene de WHO deze week aankondigde dat het einde van de pandemie in zicht is zelfs zonder vaccinaties.

En als bedreiging met de hongerdood en werkloosheid en uitsluiting van de samenleving je nog niet overtuigen dan ga je in een concentratiekamp voor vaccinweigeraars. In New York en Duitsland bouwen ze ze al.

Voor wat? Dit heeft niks meer met virusbestrijding te maken.

De griep is weg en in plaats daarvan is Corona gekomen dat misbruikt wordt om de meest gruwelijke globalistische totalitaire maatregelen in te voeren.

DissidentNL
 

Reacties 1

Gast - Piet op zaterdag 27 februari 2021 10:13

Ik dacht het niet

Ik dacht het niet
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner