Opnieuw twee zorgmedewerkers dood na coronavaccin Pfizer

In de VS zijn opnieuw twee gezondheidsmedewerkers onverwacht overleden kort nadat ze het coronavaccin van Pfizer hadden gekregen. Een 39-jarige zorgkundige had haar eerste dosis ontvangen en stierf na 48 uur. Een 60-jarige röntgentechnicus uit een ziekenhuis kreeg zijn tweede dosis, kreeg allerhande zware complicaties tot zelfs orgaanfalen, waarna hij overleed. Vele andere gevallen blijven uiteraard nog steeds onder de radar.

Janet L. Moore, een 39-jaar oude zorgkundige in het Admirals Pointe Verzorgingstehuis kreeg korte tijd geleden het Covid-19-vaccin van (wellicht) Pfizer, en na 48 uur was ze overleden. Volgens haar buren voelde ze zich niet goed direct na het ontvangen van het vaccin. Ze voelde zich verkouden en had migraine-aanvallen. Toen ze thuis kwam van haar werk en op de parking reed, verloor ze het bewustzijn. 48 uur later stierf ze. Ze was een moeder van twee zonen.

Volgens haar broer Gregory werd ze verplicht het vaccin te nemen door het verzorgingstehuis. “Ja, het was een verplicht vaccin dat ze moest nemen voor haar job.”

Een 60-jarige röntgentechnicus

Ik ben nog nooit zo blij geweest om een prik te halen, schreef röntgentechnicus Tim Zook op 5 januari in een bericht op Facebook. Hij plaatste er een foto bij van de pleister op zijn arm en zijn vaccinatiekaart. “Ik ben nu volledig gevaccineerd nadat ik mijn tweede dosis van Pfizer heb gehad,” aldus Tim, die werkte in een ziekenhuis in Santa Ana in CaliforniĂ«.

Enkele uren na de inenting kreeg de 60-jarige Tim last van zijn maag en had hij moeite met ademen. Zijn collega’s brachten hem naar de spoeddienst. “Moet ik me zorgen maken?” sms’te zijn vrouw Rochelle. “Nee, absoluut niet,” schreef hij terug.

Artsen dachten dat hij corona had, maar hij testte meerdere keren negatief. Het ging van kwaad tot erger en uiteindelijk moest hij zelfs in coma worden gebracht. Zijn bloeddruk daalde en hij werd overgebracht naar een ander ziekenhuis. Daar begaven zijn nieren het en moest hij aan de nierdialyse. Later die dag overleed hij.

Zijn vrouw zei dat ze willen dat het volk te horen krijgt wat er met Tim is gebeurd, zodat hij niet voor niets is gestorven. “Hij had een hoge bloeddruk, maar daar slikte hij medicijnen voor. Hij was iets te zwaar, maar verder gezond”, aldus Rochelle. Ze vertelde dat hij nooit eerder in het ziekenhuis was opgenomen en nauwelijks ziek werd.

Bron: LifeSiteNews; Ninefornews

De redactie

© Eindtijdklok

 

Reacties 1

ozo op zaterdag 30 januari 2021 06:57

Dit lees je niet op de msm.

Dit lees je niet op de msm.
Gast
donderdag 18 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers