By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Technische reuzen en mainstream media hebben allemaal een ‘censuurcode’ aangenomen om informatie te verwijderen waarvan ze niet willen dat het publiek ze ziet

Ondanks het constante gezeur over hoe de “pers” zogenaamd “aangevallen” wordt door de Trump-regering, genieten de reguliere media er zeker van om de waarheid tot zwijgen te brengen die ze niet willen weten in conjunctieve collusie met Big Tech.

De systematische censuur van de identiteit van de “klokkenluider” die Trump beschuldigde is een prominent voorbeeld van hoe de echte journalistiek stierf lang voordat president Trump de term “nepnieuws” bedacht om het te beschrijven.

Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn er maar weinig media die dapper genoeg zijn om de identiteit van de “klokkenluider” te publiceren, die sindsdien is onthuld als niemand minder dan Eric Ciaramella, de toekomstige schoonzoon van Adam Schiff, die Schiff, vóór de identiteit van Ciaramella ging publiek, beweerde dat hij het niet eens wist.

Dit is een enorme openbaring die de linkse media natuurlijk niet wilden dat iemand het zou weten. Daarom hebben de technische reuzen samengewerkt om alle inhoud met de naam van Ciaramella te censureren.

Al in september kwam de Intelligence Community Inspector General (ICIG) tot de conclusie dat deze toen anonieme “klokkenluider”, die trouwens voor de Central Intelligence Agency (CIA) werkt, “politieke vooringenomenheid” heeft getoond en gunst heeft getoond voor “Een rivaliserende politieke kandidaat” voor Trump in 2020.

Deze rivaal is waarschijnlijk Joe Biden van Gropin, gezien hoe Ciaramella vroeger voor Biden werkte – nog een klein stukje informatie dat de reguliere media en Big Tech wanhopig proberen te verbergen voor het publiek.

De zeer weinige media die dergelijke informatie hebben durven publiceren, hebben geen toegang tot deze informatie op vrijwel alle grote technische platforms en we weten nu waarom: deze zogenaamde “klokkenluider” zal binnenkort deel uitmaken van De familie van Adam Schiff, wat betekent dat hij een coup pleger is, geen klokkenluider.

Zoals uitgelegd door Joel B. Pollak, die voor Breitbart News schrijft, haten de meeste grote media – waaronder enkele die zich ‘conservatief’ voordoen – net zozeer Trump als Schiff en de rest van de Democraten. Daarom wilden ze net doen alsof de identiteit van Ciaramella op de een of andere manier volgens de federale wet beschermd zou blijven, wat niet het geval is.

“Federale wet beschermt klokkenluiders tegen vergelding”, merkt Pollak op, “maar ze kunnen vaak verwachten dat ze worden geïdentificeerd. De relevante wet, de Intelligence Community Whistleblower Protection Act, voorkomt alleen dat de ICIG de klokkenluider identificeert. ”

Schiff heeft in wezen een wettelijk recht op klokkenluider-anonimiteit uitgeoefend, om later toe te geven dat het volledig nep was. Maar zijn de valse nieuwsmedia en technische reuzen die met de list zijn meegegaan door hem te dekken, schoon geworden? Natuurlijk niet.

We hebben hier dus een geval van massaprojectie waarbij een nep nieuwskartel betrokken is dat echte journalistiek actief aan het muilkorven is en beweert dat journalistiek wordt aangevallen. Het is iets met sociopaten, en hoewel minstens de helft van het land dit kan zien, is de andere helft nog steeds geïnteresseerd in de leugens van Schiff, die allemaal worden ontmaskerd.

Houd er rekening mee dat veel van dezelfde media die zeuren over hoe het leven van Ciaramella in gevaar is nu zijn identiteit openbaar is geworden, in het verleden het leven van veel echte klokkenluiders hebben verwoest door hun identiteit te publiceren. Dus waarom nu de plotselinge bezorgdheid over de veiligheid van klokkenluiders? Omdat Ciaramella een fraude is, en het publiceren van zijn identiteit bewijst het.

“De techreuzen hadden een censuurcode opgelegd, en de reguliere media, zogenaamd zo gevoelig voor elke bedreiging van de persvrijheid, (meestal) bereidwillig gehoorzaamden”, merkt Pollak op, alsof het hele informatie-rijk hetzelfde geloofwaardigheidsvest aanvoert.

“Het meest consequente politieke feit van ons leven, duidelijk zichtbaar, kan niet worden genoemd. De pers kan het doel waarvoor haar vrijheid bestaat niet vervullen: namelijk de burgers informeren over een democratische republiek, ‘concludeert Pollak. “En in tegenstelling tot officiële onderdrukking door de overheid, kan dit niet worden aangevochten voor de rechtbank. Het is in zekere zin een brutaler vorm van censuur. ‘

Bronnen:

Breitbart.com

Twitter.com

 

 

Afbeeldingsresultaat voor mainstream censuur

 

weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner