Studie: Bill Gates DTP-vaccin doodde 10 keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf

Volgens een peer-reviewed onderzoek dat in een gerespecteerd tijdschrift is gepubliceerd door ’s werelds meest gezaghebbende vaccinwetenschappers, doodde Bill Gates DTP-vaccin tien keer meer Afrikaanse meisjes dan de ziekte zelf. Het vaccin tastte blijkbaar hun immuunsysteem aan. Hoewel een benodigde studie nooit voor 2017 is uitgevoerd, hebben Bill Gates en de Vaccine Alliance GAVI en de WHO de vaccins op nietsvermoedende Afrikaanse baby’s uitgevoerd.

De studie getiteld, The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: in opdracht van de Deense regering en de Novo Nordisk Foundation werd er een Natural Experiment uitgevoerd door een team van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van Afrikaanse vaccinatie onder leiding van twee prominente namen, Drs. Søren Wengel Mogensen en Peter Aaby.

Het DTP-vaccin werd in de jaren negentig van de vorige eeuw in de Verenigde Staten en andere westerse landen stopgezet na meldingen van overlijden en hersenbeschadiging. Ondanks de wijdverbreide DTP-vaccinatie, hebben de Verenigde Staten en andere landen nog steeds te maken met grote pertussis-uitbraken (kinkhoest).

Totdat de studie in 2017 werd gepubliceerd, heeft de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) nooit het benodigde soort gevaccineerde/ongevaccineerde (of placebo) onderzoek uitgevoerd om na te gaan of het DTP-vaccin daadwerkelijk gunstige gezondheidsresultaten oplevert.

Toch hebben Bill Gates en zijn Vaccin Alliance GAVI en de WHO de niet-geteste vaccins op Afrikaanse baby’s gepusht.

De wetenschappers die het onderzoek uitvoerden, waren geschokt toen ze ontdekten dat 50% van de kinderen in de Afrikaanse natie Guinee-Bissau vóór de leeftijd van vijf jaar sterft.

Bill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606

 

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers