By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld

Ons persoonlijke idee bij coronavaccins. Natuurlijk staat het iedereen geheel vrij daar anders over te denken. (Afbeelding: (2)).

Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vaccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin

Opnieuw harde cijfers waaruit blijkt dat we met een corona pandemie-hoax te maken hebben, die enkel wordt uitgevoerd in het kader van de ‘Grote Groene Reset’, de vernietiging van een groot deel van de oude economie door een internationale klimaatsekte, en de stapsgewijze onderwerping van alle landen en volken aan verplichte vaccinaties en een communistische werelddictatuur. In Zweden lag het sterftecijfer tijdens het hoogtepunt van de corona ‘pandemie’ zelfs onder 65-plussers dit jaar lager dan het vijfjarige gemiddelde. De gemiddelde leeftijd van Zweedse Covid doden was 84 jaar. Ongeveer 70% van hen woonde in verpleeghuizen.

Zoals bekend is Zweden niet gezwicht voor de enorme druk uit de EU om toch een lockdown in te voeren. Ook werd er geen algehele mondkapjesplicht ingevoerd, en werden er geen winkels, scholen en bedrijven gesloten. Zweden focuste zich op de aloude bewezen strategie bij een virus uitbraak, namelijk het beschermen en afschermen van de kwetsbare groepen, met name de ouderen.

Laag algemeen sterftecijfer, corona besmettingen en doden naar bijna NUL

Het resultaat mag er zijn: het coronavirus blijkt inderdaad niet schadelijker te zijn geweest dan een gewone griep. Sinds juni is ook het algemene sterftecijfer lager dan gemiddeld. Covid besmettingen en doden zijn naar bijna NUL gedaald. We herhalen: ZONDER lockdown, ZONDER mondkapjes, ZONDER de economie en samenleving helemaal op slot te gooien.

Zweden behoort tot de landen met het laagste aantal IC bedden per 100.000 inwoners in Europa, namelijk 5,8. Nederland doet het met 6,4 nauwelijks beter (dankzij Ruttes bezuinigingssloophamer van de afgelopen jaren bijna een halvering). In de hoofdstad Stockholm werd een special Covid noodziekenhuis gebouwd, maar dat bleef LEEG.

Het Scandinavische land heeft nu een van de hoogte immuniteitscijfers van Europa, terwijl de buurlanden en Duitsland juist een van de laagste hebben. Wel verwachten de Zweedse autoriteiten in de herfst en winter een ‘tweede golf’, maar die zal nog minder impact hebben dan de eerste.

Onderzocht wordt nog hoeveel Covid-19 patiënten na het verdwijnen van het virus langdurig last blijven houden van gezondheidsklachten. Tot nu toe blijkt dat om ongeveer 10% te gaan.

Slechte ervaringen met experimentele vaccins

Zweden weet tevens uit eigen ervaring hoe gevaarlijk het is om experimentele vaccins aan de bevolking toe te dienen. Het achteraf totaal onnodig gebleken varkensgriep vaccin in 2009 veroorzaakte bij zo’n 500 Zweedse kinderen permanente hersenbeschadigingen. (1)

Alle Covid-19 vaccins zijn per definitie experimenteel, omdat de verplichte jarenlange uitvoerige testen achterwege worden gelaten, zodat de bevolking zo snel mogelijk ingeënt kan worden tegen… ja, tegen WAT, aangezien dit virus er (vrijwel) niet meer is, en nauwelijks nog mensen ziek maakt? En vooral ook: ingeënt worden met WAT?

Niet voor niets hebben we al vaker de vergelijking gemaakt met een spelletje Russische Roulette met uw gezondheid en uw leven. Met dit verschil, dat bij de corona vaccinaties niet één kamer een kogel bevat, en de andere leeg zijn, maar naar onze overtuiging precies andersom.

En als u de vele wetenschappers die voor deze vaccins waarschuwen niet gelooft, geloof dan Bill Gates, die glimlachend voor de camera heeft gezegd dat we met minstens 700.000 slachtoffers van de coronavaccins rekening moeten houden. Hoort uw vrouw, uw kind, of u zelf straks ook bij die 700.000? En wie zegt dat het bij 700.000 blijft, en er niet een paar nullen aan toegevoegd moeten worden? U bent dus dubbel en dwars gewaarschuwd.

 

Xander

(1) Swiss Policy Research
(2) Afbeelding (onbewerkt):  Carabo Spain , Pixabay 

Zie ook o.a.:

20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren (/ Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’)

21-08: President World Academy Biomedical Sciences: ‘Effectief Covid vaccin extreem onwaarschijnlijk’
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijkweringen veroorzaken
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Grote Groene Reset begint… (/ ‘Het echte nieuwe normaal? Met een minimaal basisinkomen thuis moeten blijven en enkel nog TV kunnen kijken)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?
09-06: WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner