By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Jacques Attali kondigt decennia van regelmatige inentingen en lockdowns aan


Jacques Attali - Beeld bron MPI

Jacques Attali kan een “insider” van de globalistische hyperklasse genoemd worden. Hij is de oprichter en eerste president van de Europese Bank voor Wederopbouw en Ontwikkeling (EBRD), president van Attali & Associés (een internationaal adviesbureau gespecialiseerd in strategisch advies, financial engineering en fusies & overnames), president van Positive Planet, voormalig voorzitter van de raad van toezicht van Slate.fr, lid van het strategisch comité van de France China Foundation, enz. Hij is ook lid van de Bilderbergers, het Joods Wereldcongres, het Economisch Wereldforum, enz.

Dus wat hij zegt of schrijft is nooit zonder achtergrond, aldus MPI. Nu heeft hij op 31 maart op zijn persoonlijke website een artikel gepubliceerd met de titel “De pandemie en daarna?” en vooral de volgende alinea moet onze aandacht trekken:

“We moeten voorbereid zijn op de opkomst van nieuwe virusvarianten die waarschijnlijk resistent zijn tegen de huidige vaccins, en de noodzaak van nieuwe lockdowns onder ogen zien, terwijl we miljarden doses nieuwe vaccins in een zeer hoog tempo moeten produceren en wereldwijde vaccinatiecampagnes moeten organiseren. Wij zullen bereid moeten zijn dit jaar na jaar, tientallen jaren lang te doen; dit geldt voor Corona en ongetwijfeld ook voor vele andere ziekten. We zullen dan moeten besluiten om eindelijk alles te doen wat we een jaar geleden al hadden moeten doen om onze samenleving voor te bereiden om zo goed mogelijk te kunnen overleven in een wereld van meerdere pandemieën: met name de reorganisatie van studie- en werkplekken zodat ze structureel aangepast zijn aan deze perioden die we voortdurend achter elkaar zullen doormaken”.


.

Dus worden we hier weer uitdrukkelijk gewaarschuwd. De globalisten hebben blijkbaar, onder het voorwendsel van “epidemieën”, een totalitair scenario gepland dat tientallen jaren zal duren als we het niet stoppen….

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner