By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Spanje verplicht maskers op alle plaatsen in de open lucht, ook op het strand

De Spaanse regering stelt vanaf 31 maart het dragen van maskers verplicht in alle “openluchtruimten”, met inbegrip van stranden.

Het strenge nieuwe maskermandaat verplicht mensen gezichtsbedekking te dragen “op openbare wegen, in openluchtruimten en in elke gesloten ruimte voor openbaar gebruik of die open is voor het publiek”, aldus de Telegraph.

Uitzonderingen op dergelijke dictaat van populaire vakantiebestemmingen zoals de Balearen, waar het besmettingspercentage relatief laag is, zullen naar verwachting worden geschrapt, waarbij lokale ambtenaren niet langer de bevoegdheid hebben om hun eigen beoordelingsvrijheid uit te oefenen, meldt Breitbart.

Er is geen “sunset-clausule” met een duidelijk eindpunt voor het mandaat, dat voor onbepaalde tijd zal gelden totdat de autoriteiten besluiten dat het niet langer nodig is.


.

Zoals de Telegraph opmerkt, komt de stap slechts enkele weken nadat de toonaangevende Britse epidemioloog professor Mark Woolhouse van de Universiteit van Edinburgh in Schotland, enkele weken geleden opmerkte dat “bewijsmateriaal dat teruggaat tot maart en april [2020]” suggereert dat “het virus niet goed buitenshuis wordt overgedragen“.

“In de zomer [van 2020] werden we getrakteerd op dit alles op het televisiejournaal, beelden van overvolle stranden, en er was verontwaardiging over,” herinnerde professor Woolhouse zich terwijl hij getuigde voor parlementsleden van het House of Commons select committee voor wetenschap en technologie.

“Er waren geen uitbraken die in verband werden gebracht met openbare stranden. Er is nog nooit een uitbraak van COVD-19 in verband gebracht met een strand, waar ook ter wereld, voor zover ik weet,” zei de academicus, een lid van de Scientific Pandemic Influenza Group on Modelling (SPI-M).

“Dus ik denk dat we moeten begrijpen waar de risico’s wel en niet liggen, zodat we zoveel mogelijk veilig kunnen doen zonder te overcompenseren.”

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Groeten uit Moskou. Geen maskers, geen afstand, geen inentingsbewijs, NIETS

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
08 april 2020