By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Slimme camera’s in voetbalstadia voorbode voor Chinese puntensysteem maatschappij?

 

image

bron: rtlnieuws.nl

In China draait een sociaal puntensysteem, genaamd Sesame Credit, waarmee van iedere burger het gedrag in plus- of minpunten wordt uitgedrukt. Met een lager puntenaantal, mag je bijvoorbeeld de trein of het vliegtuig niet meer in of kom je achteraan in de rij bij sollicitatieprocedures. Een dergelijk puntensysteem zal ook in de EU binnen enkele jaren draaien, met Nederland als proeftuin. De zwartepietdiscussie in Nederland werd opgestart vanwege een psychologische operatie (PsyOp) die racisme opnieuw op de agenda moest zetten. De recente voetbal spreekkoren bij een wedstrijd tussen Den Bosch en Excelsior hebben veel weg van zo’n PsyOp, waarbij staatsagenten in burger (verkleed als voetbalsupporters) verantwoordelijk zijn voor de spreekkoren.

De basis is gelegd voor een oplossing die al op de plank lag (Problem, Reaction, Solution), namelijk de introductie van Sesame Credits in de voetbalstadia. Slimme camera’s gaan de oplossing bieden. Camera’s die gezichten herkennen in combinatie met microfoons die spraak herkennen. Mensen die racistische leuzen spreken worden uit stadia geweerd en er wordt mogelijk een puntensysteem voor boetes geïntroduceerd voor clubs. Ik vraag u: Stelt u zich zo’n systeem eens voor buiten de voetbalstadia en op elke hoek van de straat om te scannen of u wel genderneutraal spreekt en woorden als ‘menskracht’ gebruikt, in plaats van ‘mankracht’?

Als je in de toekomst geen genderneutraal-spraakgebruik beoefend, kan dat straks bij wet als discriminatie worden vertaald en heeft dat waarschijnlijk directe gevolgen voor jouw puntenscore. Slimme sensoren in de maatschappij gaan dat in de nabije toekomst allemaal bijhouden. Want dit probleem gaat al snel ook naar buiten het stadium verschoven worden. Er gaan wat maatschappelijke probleempjes in de media verschijnen (PsyOp’s) om het volk te overtuigen dat datgene wat we in de voetbalstadia zo succesvol hebben kunnen maken, ook buiten het stadium en op elke hoek van de straat moet komen.

image

bron: ad.nl

Ook het ‘nutriscore’ label op voedsel (dat Nieuwsuur gister introduceerde aan het grote publiek) hoort bij de geleidelijke introductie van het Chinese Sesame credit systeem in Europa. Door die score bij te houden, kun je mensen afrekenen op hoe gezond ze leven. Met het 5G netwerk geïnstalleerd heb je dan de mogelijkheid om ieder pakketjes voedsel of andere consumptiegoederen, te traceren. Je kunt dan precies kijken welk stukje vlees in welke koelkast beland en op wiens bord.

Alles wordt in de nabije toekomst van een zendertje voorzien, zelfs uw bord, en uw drinkbeker. Uw smartwatch kan dan bepalen welke beker u vast hield en uit welk flesje u iets geschonken hebt. Als dat flesje een rode E heeft als score, is dat van invloed op uw gezondheidspuntenscore binnen het Sesame Credit systeem en dus gaat u meer ziektenkosten betalen of kunt u bij minder goede ziekenhuizen terecht.

In the internet of things kan alles gemeten worden. Zelfs smart wc’s gaan bijhouden wat er uit je lichaam komt. Alles wordt dus straks door de staat bepaald en als je dan afwijkend gedrag vertoont of afwijkend gedachtegoed hebt, wordt je daarop direct afgerekend. Als je volgens de norm van de staat slecht leeft wordt je daar eveneens op afgerekend. We zijn dus getuige van een heimelijke een heel gehaaide weg richting een totaal controle systeem dat alle facetten van je leven in de gaten houdt en je erop afrekent.

Wilt u weten hoe dat Chinese model eruit ziet en doorziet u dat het niet in één keer geïntroduceerd wordt, maar in kleine etappes en steeds onder het voorwendsel van een (zeer waarschijnlijk) zelfgeschapen probleem (PsyOp’s dus), kijk dan onderstaande filmpjes en bedenk dat de dreiging van terreur en criminaliteit of discriminatie in Nederland steeds weer gebruikt wordt om datzelfde totale-digitale-controlesystemen ook hier, stap voor stap, te introduceren. Alle wetten worden in stelling gebracht om dissidenten gemakkelijk als ‘verwarde personen’ uit huis te mogen halen en ook gevangenisstraffen worden steeds zwaarder en kunnen met een (niet bestaande) kroongetuige in elkaar worden geflanst.

Vindt u het veel te ver gaat om dit alles te koppelen aan het racisme tijdens voetbalwedstrijden of aan de zwartepietdiscussie, dan heeft u wellicht de neiging het grote plaatje niet te kunnen doorzien. Ik wijs u erop dat het tijd wordt om vooruit te denken en te zien op welke slinkse wijze en welke richting de maatschappij uitgestuurd wordt via mediaoperaties en politieke propaganda. Dat is belangrijk, zodat u ontwaakt voor wat er gaande is en in actie kunt komen. In mijn nieuwe boek geef ik een beschrijving van het totale plaatje van de list en bedrog waarmee we bespeeld worden en kom ik tevens met de oplossing. We kunnen namelijk wel degelijk iets doen! Alles begint echter bij het doorzien wat er gaande is. Daarom is het belangrijk dat boek te gaan lezen.

© martinvrijland.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner