By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Regime Rutte en OMT: Gezonde bevolking vaccineren is effectiever dan zieken genezen

In vervolg op eerdere berichtgeving omtrent de toepassing van bepaalde levensreddende anti-parasieten medicatie door Zelfzorgcovid19.nl [LINK] en het door ons gepubliceerde artikel wat COVID-19 nu precies is [LINK], weten we nu zeker, dat de ziekenhuizen volstromen met patiënten die daar niet horen. Vier van de vijf COVID-19 patiënten kunnen worden genezen met Ivermectine en thuis uitzieken. Dat wil zeggen: 83% van de ziekenhuisopnamen is volstrekt ONTERECHT en wordt gebruikt als paniekzaaierij en het afdwingen van vaccinatiebereidheid met strafbare middelen.

In opdracht van de WHO uitgevoerde beoordeling van ivermectine-onderzoeken toont een vermindering van 83% in covid-mortaliteit.

Dr. Andrew Hill van de afdeling Farmacologie aan de Universiteit van Liverpool (VK) voert momenteel een in opdracht van de WHO uitgevoerde beoordeling en meta-analyse uit van gerandomiseerde gecontroleerde onderzoeken met ivermectine tegen covid. In de volgende video van 12 minuten presenteert dr. Hill zijn voorlopige resultaten, die een zeer significante vermindering van 83% van de covid-mortaliteit bevestigen (95% BI 65% -92%).

Dit resultaat is gebaseerd op klinische onderzoeken, dus het houdt zelfs geen rekening met vroege poliklinische en profylactische behandeling. De WHO wil nu wachten op nog drie onderzoeken, die ergens in januari zullen verschijnen, alvorens een officiële aanbeveling uit te brengen. Aan het einde van zijn presentatie spreekt dr. Hill over ivermectine als een potentieel “transformationele behandeling”.

Hoopgevend?

Natuurlijk, maar dat wisten wij al. De bulk van de bevolking heeft echter geen notie van wat er allemaal mogelijk is om met hulp van de huisarts te recupereren van een luchtwegaandoening. Afgezien van onderliggende ziekten en kwalen, want dat is een geheel ander verhaal. Influenza is wereldwijd van de kaart geveegd door de COVID-19 registratie, nog steeds niet door instanties als RIVM en de WHO verklaard. Nog steeds is niet ontzenuwd dat de stelling geldt: “Alle COVID-19 geregistreerde griepdoden hebben een griepprik gehad”.

Het moet wel haast zeker zijn, dat deze luchtweginfecties het gevolg zijn van parasitaire vervuiling van de griepprik. HCQ en Ivermectine werden en worden gebruikt als medicatie tegen parasieten, maar zijn niet gepatenteerd en goedkoop, dus…. niet interessant.

Hoopgevende resultaten, maar de WHO wil toch nog wat onderzoekjes afwachten, voordat men een advies geeft. Waarom duurt dat zo lang? Een PCR test wordt er in een dag doorheen gejast en de Covid vaccins binnen weken. Biontech/Pfizer heeft er maar 5 uurtjes over gedaan om een vaccin te ontwikkelen en de WHO vindt het prima? Geen onderzoekjes meer, geen testen, geen tijd in steken….spuiten!

Vaccineren waartegen? Volgens het Amerikaanse CDC, toch ook helemaal op de injectietoer, is de kans om COVID-19 registratie te ontlopen bijna niet te berekenen:

Dit betekent heel simpel, dat als je 70-plus bent 5,4% kans maakt op een COVID-19 registratie op de overlijdensacte. Maar als je dan even via de huisarts medicatie laat voorschrijven is die kans met Ivermectine al gereduceerd tot 0,9%. Waar . gaat . dit . nog . over!

Wat is dit voor “beleid”.

Het regime Rutte en het OMT wil met alle geweld de gezonde bevolking massaal injecteren met een ongetest experimenteel mRNA vaccin, maar verdomt het eenvoudig om de zieken te laten genezen door de huisarts met goedkope, effectieve en bewezen veilige middelen.

Men verdomt het ook nog eens om de zogenaamde druk van de ziekenhuizen te halen en daarmee de boel op stang te jagen om te zorgen dat de bevolking in de rij voor de injectie gaat staan: “Alle gezonde mensen eerst!!”

Wanbeleid en volksverraad.

Wie zich nu nog ongeïnformeerd of niet, gedwongen of niet laat injecteren met een ongetest goedje, heeft inderdaad niet beter verdiend. Gegroet!

Het probleem is alleen, dat de gezonde, wél geïnformeerde mens door de horde geïnjecteerde schijtlijsters in hun rechten worden beperkt. Hoe dommer, hoe meer rechten. En erger: hoe minder rechten voor hen die wél nadenken en uitleg willen over deze hele grote vuilnisberg aan flauwekul wat “pandemie” heet.

En dan…..

….. gaat een nooit aangetoond SARS-CoV-2 “virus” óók nog eens muteren naar iets nóg veel ergers…..

Anders gezegd: “Er is niks en dan muteert dat ook nog eens naar een veel besmettelijker niks.”

En nog erger: “Dat besmettelijker niks kun je ook nog eens testen met een test die niks test…”

O, wacht, dan klopt het natuurlijk weer…… het lijkt wel…. virologie!

En het virus kon ze ook al niet vinden, ’t is toch wat?

 

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner