By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Prins Andrew en het Britse verrotte pedo-parlement…!!

Kindermisbruik en -offering. Kennelijk een eeuwenoude ‘traditie’, die het waard is in steen te beeldhouwen..

Prins Andrew en het Britse verrotte pedo-parlement…!!

Onder de titel ‘Pedofielen in het Parlement’ ontmaskert, een recent voor publicatie vrijgegeven, documentaire uit 2018, veel Britse parlementsleden, als notoire kindermisbruikers en toont deze de links naar de Britse koninklijke familie, die hier ook mee verbonden is. Het verachtelijke verhaal van prins Andrew van de afgelopen weken, heeft opnieuw de vraag doen rijzen, waarom deze ‘royals’ dit soort beestachtige daden kunnen laten verdwijnen in de doofpot..  De in Argentinië wonende Andrea Davison, voormalig agent bij de Britse inlichtingendienst (HIER) is heel duidelijk in haar visie op deze gruwelijke materie:

Sonia Poulton journaliste en maker van de pedofilie documentaire

“Ze gebruiken alle vormen van overredingskracht om te voorkomen dat mensen zich uitspreken, om mensen het zwijgen op te leggen. Bedreigingen, intimidatie, chantage, financiële ontberingen. De vormen van intimidatie zijn o.a. het onder intensief toezicht stellen, het afluisteren van telefoongesprekken. Zij trekken de stoppen eruit en hebben onbeperkte fondsen, en het heftige is dat die fondsen worden geleverd door de belastingbetaler”

Terwijl de wereldwijde pers zich richt op de vermeende betrokkenheid van prins Andrew bij de seksring van Jefferey Epstein’s kinderhandel, verbleekt dit verhaal bij de vergelijking met andere criminele activiteiten waarbij kinderen betrokken zijn, via de handen van de Britse Establishment. Sonia Poulton, een Britse journalist, sociaal commentator en filmmaker, onderzoekt al jaren het duistere web van pedofilie dat Margaret Thatcher (HIER), ‘Sir’ Edward Heath (HIER), David Cameron, Theresa May (zie afbeelding hieronder) en ja, ook Jeremey Corbyn in verband brengt, met het in de doofpot stoppen en voor sommigen, het daadwerkelijk faciliteren, van seksuele misdrijven tegen kinderen.

Er zijn alle redenen om aan te nemen, dat deze doofpotoperatie al minstens 30 jaar aan de gang is. Zo blijkt uit de salarisadministratie van de BBC, verkregen via een Engels WOB-verzoek, de wanhoop van de BBC om pedofiel Jimmy Savile 50 jaar in dienst te houden. Hij werd betaald, via allerlei onkostenvergoedingen, optredensvergoedingen en ‘programmakosten’. In één geval kreeg Savile £ 4.000 betaald voor zijn deelname aan een Louis Theroux-programma. Parlementslid Rob Wilson kwalificeerde het Savile-dossier  als ‘zeer verontrustend.

Pedofielen in het Parlement..
De nieuwe documentaire van Sonia Poulton ‘Pedofielen in het Parlement’ is een schokkende reportage, die veel parlementsleden in verband brengt met direct en vaak grof kindermisbruik. Sonia laat zien hoe ook de Britse koninklijke familie hierbij betrokken is..! En dat is voor velen geen verrasing, gezien de schandalige relatie met Jimmy Savile. En wellicht zijn deze beelden je ook bekend, waarbij een naakt kind, aan lakens, op klaarlichte dag, Buckingham Palace probeert uit te klimmen. Toevallig gefilmd, door iemand die de ‘Royal Guards’ te paard staat te filmen. En een simpele optelsom, doet je natuurlijk concluderen, dat dit kind niet vrijwillig deze uitbraakpoging onderneemt. En waarom is deze jongen naakt? En waarom is er geen officiële verklaring over dit uiterst verontrustende filmpje gegeven..?!

Prominente koninklijke leden waren openlijk bekende vrienden van de inmiddels overleden en beruchte verdorven pedofiel Jimmy Saville. Vreemd genoeg wordt over deze man gezegd, dat hij toegang had tot het paleis, wanneer hij maar wilde. Met veiligheidsdienst MI5 en Scotland Yard, als diensten die de taak hadden om iedereen rond de Royals te ‘screenen’, zou dit ‘fenomeen’ hen bekend zijn geweest. En belangrijker, dat Jimmy Saville op zijn minst een uiterst slechte reputatie had en zijn daden volledig niet te rijmen vallen met ‘koninklijk’. (Tenminste, zoals we kennelijk aannemen dat het predikaat ‘koninklijk’ werkt..)

De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. RIght in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!!

Toch had deze Savile decennialang een zeer nauwe relatie met prins Charles. En prins Charles? Die beschreef Jimmy Savile regelmatig als ‘een van mijn beste vrienden’. Hij wilde zelfs dat deze misbruiker, de peetvader van prins Harry werd. Er wordt nu beweerd dat er minstens 450 gevallen van misbruik zouden zijn, met Jimmy Saville als dadeer en dat niet minder dan 8 Britse politiekorpsen hiervan wisten en er niets aan deden of beter gezegd wellicht: ‘mochten doen’..! Het nieuws van zijn zieke en wrede daden, werd pas na zijn dood, op grote schaal bekend gemaakt. En hoe hypocriet het ook lijkt, ook op de BBC uitgezonden.

Andere pedofiele parlementsleden ook al jaren bekend..!
Er is ook een soortgelijk verhaal met betrekking tot voormalig minister-premier van het Verenigd Koninkrijk, ‘Sir’ Edward Heath. Een man die nu ook bekend staat als een vermeende pedofiel. Volgens Anna Brees, ex-BBC Reporter, zijn er maar liefst 40 mensen naar voren gekomen, die melden dat deze Edward Heath hen seksueel misbruikt heeft. Één van de Engelse slachtoffers, Michael Tarraga, beweert dat hij ‘gekocht en verkocht’ werd voor seks en dat hij werd verhandeld vanuit verschillende pleeggezinnen waar hij opgroeide.

Inmiddels weten we, helaas ook van Nederlandse ervaringen, dat deze praktijken wereldwijd plaatsvinden.. De Nederlandse Jeugdzorg dus niet uitgezonderd. Onlangs publiceerde deze Michael Tarraga zijn boek ‘Meat Rack Boy’, over alles wat er met hem in zijn leven is gebeurd. De opbrengst van zijn boek gaat naar het helpen van anderen die net als hij te maken hebben gehad met afschuwelijke mishandelingen.

Tim Fortescue, was een Britse politicus en was van 1966 tot 1974 conservatief parlementslid (MP) voor Liverpool Garston. Hij was door Edward Heath aangesteld als assistent en diende later als senior whip, Lord Commissioner of the Treasury van 1971 tot zijn ontslag in september 1973. Volgens hem, zoals in de documentaire hierboven vermeld:

“Voor iedereen met enig gezond verstand, die in de problemen zat, die naar de leiders in deze partijen zou gaan en hen de waarheid zou vertellen, en nu zou zeggen “Ik zit in de problemen, kunt u helpen? “Het kan een schuld zijn, het kan een schandaal zijn waarbij kleine jongens betrokken zijn, of een schandaal waarbij een lid van de groep zich waarschijnlijk zou mengen, zij kwamen vragen of wij konden helpen en of wij konden helpen, dat hebben wij gedaan.

En we zouden alles doen wat we kunnen omdat we brownie punten zouden opslaan…. en als ik bedoel, dat klinkt een mooie, vrij vervelende reden, maar het is een van de redenen, want als we dan een kerel uit de problemen kunnen krijgen, zal hij doen wat we voor eeuwig meer vragen”.

De fameuze lord Mountbatten, een oom van de vorstgemaal prins Philip, stond dicht bij prins Charles en werd in 1979 -naar verluidt- vermoord door de IRA. Lord Mountbatten was ook goede vrienden met Jimmy Saville. Hoe ‘handig’ dat dit pas na de dood van deze mensen telkens uitkomt, zou je kunnen zeggen. Jimmy Savile zou niet alleen zelf een verachtelijke seksueel misbruiker zijn geweest, maar ook een uitlokker van kinderen, om voor anderen te misbruiken.  En wie waren deze mensen die hij hielp hen onschuldige kinderen te brengen? Onlangs zijn echter FBI-dossiers aan het licht gekomen, die verwijzen naar een interview in 1944 met Elizabeth de la Poer Beresford, barones Decies, een vriendin van de koninklijke familie. In het rapport staat vermeld:

“Ze stelt dat in deze kringen Lord Louis Mountbatten en zijn vrouw worden beschouwd als personen met een extreem lage moraal. Ze verklaarde dat Mountbatten bekend stond als een homoseksueel met een perversie voor jonge jongens”.

Dit soort verhalen doet al tientallen jaren de ronde.
Een lid van de Engelse koninklijke familie zou bijvoorbeeld verdacht zijn, deel uit te maken van een pedofiele ring. En daardoor deel uit te maken van een onderzoek door de politie in de jaren 1980, aldus een gepensioneerd politieman. Deze vroegere politie-ambtenaar zei hij door een collega-rechercheur werd ingelicht over het onderzoek naar deze pedoring, die ook een parlementslid zou betreffen. Het onderzoek werd echt om ‘nationale veiligheidsredenen’ gesloten.. Deze politieman vertelt:

“Ik zat in een auto met twee andere onderzoeksambtenaren…. De rechercheur-sergeant zei me dat hij een belangrijk onderzoek naar kindermisbruik had gedaan, en dat deze zaak, betreffende een lid van het koninklijk huis én een parlementslid zou worden gesloten. Hij vertelde zijn verhaal ook aan de Mirror on Sunday, maar daarbij noemde hij logischerwijze geen namen, maar hij zei daarbij wel, dat de het ‘hoofdkantoor’ had gezegd dat een onderzoek, helemaal niet in het belang van het publiek zou zijn, omdat het ‘de nationale veiligheid zou kunnen destabiliseren’.

Een voormalig directeur van de kinderbescherming, Peter McKelvie, kreeg aandacht, toen hij beweerde dat hoge politici, militairen en zelfs mensen die verbonden zijn met de koninklijke familie tot de vermeende kindermisbruikers behoorden. Tijdens zijn werk in Hereford en Worcester hielp hij bij het veroordelen van de beruchte kindermisbruiker Peter Righton, die ooit eens bekend was, als een van de meest gerespecteerde autoriteiten van het land op het gebied van kinderopvang.

Dit benadrukt een groot punt, en iets dat ik in mijn onderzoek meerdere malen ben tegengekomen. Veel mensen die voor nationale kinderopvang programma’s werken, zijn direct betrokken bij dit soort zaken. McKelvie is een van de velen die de wereld vertelde dat dit soort krachtige VIP pedofiele ringen al meerdere jaren in het geheim lopen. (bron)

Of zoals de Mail Online rapporteerde: ‘Minstens 20 high-profile leden van de Britse Establishment vormden een VIP pedofiele ring die kinderen voor decennia misbruikte, beweerde een whistleblower. Peter McKelvie, de vroegere manager van de kindbescherming, zei de hogere politici, de militaire cijfers en zelfs de mensen met betrekking tot de Koninklijke Familie onder de zogenaamde misbruikers waren.’ (HIER)

Anna Brees, een in Londen gevestigde activiste, werd onlangs geïnterviewd door Shaun Atwood, tijdens een ‘true-crime podcast’. Zij zei dat ze informatie heeft ontvangen, over een aantal huidige parlementsleden, die jongens seksuele schade hebben berokkend. In een ander verbijsterend interview, sprak deze Shaun Atwood ook met een ex-politieagent die 27 jaar in dienst was van Scotland Yard, over hoe de politie de pedofiele ringen voortdurend in de doofpot stopt. Deze agent, Jon Wedger legt uit hoe gemakkelijk het voor pedofielen in het Verenigd Koninkrijk is, de wet te omzeilen en toegang te krijgen tot slachtoffers door middel van sociale programma’s voor het ‘helpen’ van kinderen met speciale behoeften of kinderen in pleeggezinnen..! Dit feit, waarbij de meest kwetsbare kinderen in de samenleving een gemakkelijke prooi zijn voor deze zieke mensen, die toegang kunnen krijgen tot deze kinderen, is uitermate verontrustend.

 

Hoewel deze film ongetwijfeld ongemakkelijke is om te kijken, is dit misschien wel één van de belangrijkste onderwerpen, waar we vandaag de dag mee te maken hebben in onze maatschappij. Verborgen voor vele ogen en inderdaad heel moeilijk te doorgronden wat er met onschuldige kinderen gebeurt, vooral door degenen die geacht worden, als volksvertegenwoordiger het nationale publiek te dienen.. Is dit FEIT, in een tijdperk waarin corruptie en macht nog nooit zo hoog zijn geweest, de grootste oorzaak van datgene dat ons ervan weerhoudt om in een vrije samenleving te leven?

Wordt het niet eens tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten en te kijken wat er werkelijk achter deze wijdverbreide corruptie schuilgaat? Namelijk het in het zicht verborgen systematische misbruik van kinderen, door de handen van de machtigen en degenen die bedoeld zijn om ons te beschermen? Is het niet eens tijd om dit smerige riool van misbruik en misleiding tegen het licht te gaan houden?

Je kunt 1,5 uur van je tijd besteden aan het je op de hoogte stellen van deze informatie. De YouTube hieronder bevat de documentaire van Sonia Poulton. Bepaal vanzelfsprekend wat je ervan vindt, hoe je de informatie die je aangereikt krijgt, wilt plaatsen in je dagelijkse leven. Bedenk, ook al lijkt het alsof je er niets aan kunt doen, je altijd wat kunt doen..! Al is het alleen maar deze informatie ter sprake brengen met vrienden, familie en collega’s..! Je zult merken dat véél meer mensen op de hoogte zijn van deze ‘verborgen informatie’ dan je zult vermoeden..!

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner