Oude voorspelling van David Icke begint uit te komen

De wereld ligt op een koers die eigenlijk maar één uitkomst kan voortbrengen en dat is een oorlog tussen het Westen en China/Rusland.

Nu komt er een bericht dat de NAVO zich actief zal bezighouden met Azië omdat China weigert om Rusland te veroordelen.

Wij Nederlanders en Belgen hebben altijd het idee dat de NAVO bedoeld is voor Europa en om ons te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. En dat de NAVO daarom nooit betrokken zal worden bij bijvoorbeeld oorlogen in Azië.

Niets is minder waar als je kijkt naar de doelstellingen van de NAVO.

De NAVO is een militair bondgenootschap tussen 30 landen uit Europa en Noord-Amerika, met een hoofdkwartier in Brussel. Nederland is ook lid van de NAVO. De NAVO werd in 1949 opgericht – dus kort na de Tweede Wereldoorlog – om de vrijheid en veiligheid van alle landen die lid zijn (bondgenoten) te beschermen.

Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer Amerika zich bedreigd voelt door China, dat de NAVO dan Amerika moet helpen en ondersteunen om haar veiligheid te garanderen.

Dat is belangrijk want nu verschijnt het bericht dat de NAVO zich praktisch en politiek zal bezighouden in zowel Azië als het gebied van de Stille Oceaan. Als reden hiervoor geven ze op de groeiende invloed van China en het feit dat deze niet is bereid om Rusland te veroordelen voor de militaire activiteiten in Oekraïne.

NAVO baas Stoltenberg verklaarde dat de wereldwijde gevolgen van het conflict in Oekraïne de NAVO ertoe heeft gedwongen om meer actief te worden in andere delen van de wereld.

Zo zei hij letterlijk: ‘We hebben gezien dat China niet bereid is om de agressiviteit van Rusland te veroordelen’.

En dan verder de gebruikelijke soort taal van: we moeten nu allemaal samen optrekken om onze waarden te behouden en meer van dat soort kletskoek.

Iemand die al heel lang voorspeld dat er een Derde Wereldoorlog zal komen tussen het Westen en de NAVO tegen China/Rusland is David Icke.

Ook wij schrijven al jarenlang over deze geplande oorlog. De Derde Wereldoorlog die volgens vrijmetselaar Albert Pike nodig is om definitief de New World Order te kunnen installeren.

albert pike derde wereldoorlog


Jaren later, in 2014 vertelt Icke wederom het verhaal over waarom juist Oekraïne het begin zal vormen van de komende wereldoorlog.

Icke stelde zich destijds op het standpunt dat als het Westen door zou gaan met het eindeloos provoceren en demoniseren van Rusland het ego en de trots van Poetin daar uiteindelijk niet tegen bestand zouden zijn.

Zeker niet als het Westen ook permanent blijft dreigen om de Krim aan te vallen. Het is een gecalculeerd psychologisch spel waarbij de uitkomst niet anders kan zijn dan een conflict.

Derde Wereldoorlog, westen tegen rusland/china

Hetzelfde gebeurt nu met China.

 

Waar we hier in feite over spreken is hetgeen rabbi Schneerson voor ogen had met Oekraïne, maar dan op een veel grotere schaal.

Het tegen elkaar opzetten van landen op een dusdanige manier dat ze elkaar over en weer grotendeels vernietigen.

Wat overblijft is een wereldwijde puinhoop en chaos van waaruit zij hun New World Order zullen implementeren.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 16 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers