By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Oostenrijkse wetgever hekelt ‘medische tirannie’ nadat coladrank positief resultaat voor coronavirus heeft geretourneerd

Een Oostenrijkse wetgever testte een glas cola op coronavirus tijdens een vurige toespraak waarin hij de regering beschuldigde van medische tirannie en ‘dictatuur’ van de overheid aan de kaak stelde – en de frisdrank bleek Covid-positief te zijn.

Michael Schnedlitz, een lid van de Nationale Raad van Oostenrijk en de algemeen secretaris van de rechtse Vrijheidspartij, protesteerde donderdag tegen het screeningprogramma van de regering en andere coronavirusmaatregelen terwijl hij zijn collega’s in het parlement toesprak. Tijdens zijn toespraak voerde Schnedlitz een snelle Covid-19-test uit op een glas cola, waarmee hij zijn collega’s na een paar minuten liet zien dat de suikerhoudende koolzuurhoudende drank positief was getest op het virus.

Hij beschreef de tests als “waardeloos” en zei dat door de overheid gefinancierde Covid-19-tests een “massale herverdeling van belastinggeld in de richting van de farmaceutische industrie” waren. Vervolgens beschuldigde hij de regering van “dictatuur” en beweerde dat “Oostenrijkers tijdens de gezondheidscrisis beroofd zijn van hun fundamentele rechten, zoals hun burgerlijke vrijheden en het recht op vrijheid van meningsuiting”.

Facebook heeft ons een schaduwban gegeven. Klik hier om ons te volgen op Telegram zodat u dagelijks onze nieuwste artikelen te zien krijgt!

De wetgever zei dat de beperkingen van Covid-19 hebben geleid tot faillissementen, massale werkloosheid en sociale en economische crises, en kinderen van hun opleiding hebben “beroofd”.

De opmerkingen van Schnedlitz kregen veel lof op sociale media, maar sommigen hadden bezwaar tegen zijn testtechniek. Volgens de Duitse krant Die Welt heeft de Oostenrijkse wetgever de test verkeerd uitgevoerd en een belangrijke stap overgeslagen voordat het monster op het virus werd gecontroleerd.

Bronnen: RT

Redactie World Unity
 
"SF Hayes Valley Enjoy Covid-19 Cola" by StencilArchive.org is licensed under CC BY-NC-ND 2.0

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner