By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Niet gevaccineerde mensen straks aan schandpaal genageld

Sommigen zullen het toeval noemen dat Israël voorop loopt met coronavaccinaties en vooral ook het vervolg daarvan.

Anderen denken daar heel anders over nu men plannen heeft om vaccinatieweigeraars publiekelijk aan de schandpaal te nagelen. 

Ondanks dat Israël niet alleen vooroploopt met coronavaccinaties, maar ook met vaccinatiedoden, gaat het land onverminderd door met “het grote plan”.

Hiervoor gaan we even terug naar november vorig jaar toen we het volgende schreven:

Je kunt dat straks zelfs nog een stap verder doorvoeren en veilige zones creëren voor mensen, zoals plekken waar iedereen gevaccineerd is. En wat een toeval, laat dat nu precies het idee zijn wat Israël heeft bedacht om het vaccinatieprobleem op te lossen.

We schreven eerder dat dit land van plan was om verplichte vaccinaties in te voeren, maar aangezien dit allerlei juridische obstakels met zich meebrengt, kiezen ze waarschijnlijk voor een andere oplossing.

Dr. Eyal Zimlichman, een soort Jaap van Dissel van Israël, vertelde de Knesset (Tweede Kamer) welke maatregelen nodig zijn om de mensen richting vaccinatiespuit “te manoeuvreren”.

Een strategie waarbij vaccineren wordt ingezet om de burgers hun bewegingsvrijheid terug te geven.

Misschien had Zimlichman de woorden van journalist Mike Cernovich gelezen die schreef: De overheid zal je niet dwingen om een vaccin te nemen. Dat zal Amazon doen. Dat zullen de luchtvaartmaatschappijen doen. Dat zullen banken doen. Je zult niet kunnen kopen, verkopen of verhandelen zonder het vaccin”.

En dus zei Zimlichman: “Als we gaan praten over hoe we de burgers van Israël kunnen motiveren om zich te laten vaccineren, dan ben ik het eens met de stelling dat je het volk niet kunt dwingen. Daar kunnen we tot morgenochtend over door blijven praten, maar dat gaat niet werken.”.

En dan gaat hij verder met te zeggen dat een goede manier om iedereen te motiveren is, het instellen van een zogenaamde “groene status”. Iemand die zich laat vaccineren krijgt die groene status en mag zich vrijelijk bewegen in alle groene gebieden.

Zo opent een vaccinatie de deuren van winkelcentra, hotels en restaurants.

De manier waarop ze nu bovenstaande in praktijk gaan brengen is door middel van het beruchte vaccinatiepaspoort, genaamd de Groene Pas. Met dit vaccinatiepaspoort zullen degenen die gevaccineerd zijn toegang krijgen tot bepaalde publieke ruimtes.

Ze noemen dit “de tweede fase” van het exitplan en hiermee wordt duidelijk wat er straks ook in de rest van de wereld zal gebeuren. Israël dient in aanloop naar de door de satanische sekte gewenste New World Order als gidsland.

het merkteken van het beest


Inmiddels schijnt 43 procent van de bevolking minimaal één injectie te hebben ontvangen en komen er vanaf aanstaande zondag meer vrijheden voor hen die minimaal twee shots hebben gehad.

Ze krijgen dan wat ze noemen de Groene Pas op hun telefoon en daarmee kunnen ze dan naar bepaalde dingen zoals de sportschool, hotels en sportevenementen.

Maar, Nethanyahu mag dan heel optimistisch zijn en luidkeels roepen dat Israël het leidende land op deze wereld zal zijn en zal laten zien hoe je heel snel uit de lockdown kunt komen, hij heeft ook nog een heel groot probleem.

Er zijn nog steeds meer dan een half miljoen mensen boven de 50 die helemaal nog niet gevaccineerd zijn en die dit ook niet willen. Nu voert Nethanyahu de druk op om ook die half miljoen een spuit te geven door te zeggen dat als dat gebeurt er geen enkele reden meer is voor lockdowns.

Hij wil dat Israël hét voorbeeldland wordt voor de wereld en bij dat plan vormen die half miljoen weigeraars een groot obstakel. Nethanyahu wil dan ook de namen van de weigeraars vrijgeven, zodat deze publiekelijk aan de schandpaal genageld kunnen worden.

Hierdoor kunnen ook anderen de druk op hen opvoeren, met als motief dat de weigeraars degenen zijn die een struikelblok vormen naar de totale vrijheid.

Dit model zal straks wereldwijd worden gebruikt. Dit is dan ook de reden dat men heel graag een register wil aanleggen van hen die vaccins weigeren.

De satanische sekte die wij de Illuminati noemen, wordt door David Icke het Huis van Rothschild genoemd. Net zoals zij Europa en Amerika volledig controleren, zo doen ze dat uiteraard ook met hun eigen land Israël. Ze zijn daar ook niet echt bescheiden over, zoals we hebben aangetoond in een eerder artikel.

Het is dan ook deze satanische sekte die nu alles op alles zet om via de nep coronapandemie, alles en iedereen te vaccineren (lees: te voorzien van het merkteken van het beest 666 en daarom is het nummer van het patent van Bill Gates wat direct verbonden is met al deze vaccinaties dan ook 060606). Dat is de reden dat ze nu in Israël het model opzetten waarmee straks ook andere landen “hun vrijheden” terug kunnen verdienen.

Op dat moment dan weliswaar voorzien van het merkteken van het beest, maar een kniesoor die daar op let.

Hoe deze satanische sekte dit alles controleert wordt duidelijk uit de volgende korte video van David Icke.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner