By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Nep prik? Lokaal nieuws zendt gezondheidswerker uit die een leeg vaccin ontvangt

Op beelden uitgezonden op een lokaal nieuwsstation in El Paso, Texas, was te zien dat een zorgverlener een COVID-19-vaccinatie ontving, maar de zuiger was al ingedrukt voordat de spuit hun huid binnendrong.

KTSM 9 heeft de beelden oorspronkelijk op dinsdag uitgezonden, en ze speelden de clip woensdag opnieuw af nadat kijkers de fantoomvaccinatie hadden opgemerkt.

“Je kunt de UMC-gezondheidswerker met opgerolde mouw zien, maar als het tijd is voor de injectie, kijk dan naar de bovenkant van de injectiespuit”, legt een KTSM 9-anker uit. ‘Het lijkt erop dat de persoon die de injectie toedient de zuiger niet naar beneden drukt. Het lijkt erop dat de zuiger al is ingedrukt. Onze kijkers vragen zich af of de werknemer het vaccin überhaupt heeft gekregen. ”

Vervolgens toonde de outlet in El Paso een zij-aan-zij vergelijking van een ander vaccin dat op de dag van de betreffende video werd toegediend, wat duidelijk bewijst dat de originele opname niet correct werd afgehandeld.

In een verklaring aan KTSM zei het Universitair Medisch Centrum van El Paso (UMC): “Nadat er op sociale media talloze berichten verschenen waarin werd beweerd dat een van de vijf verpleegsters die dinsdag een vaccinatie kregen, niet de volledige dosis vaccin had gekregen, willen we elke twijfel die het opriep dat er niet volledig zou zijn gevaccineerd wegnemen en het vertrouwen in het vaccinatieproces verder versterken. De betreffende verpleegster is vandaag weer ingeënt. Het UMC heeft met de US Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) bevestigd dat het opnieuw vaccineren van de verpleegkundige geen nadelige gevolgen zal hebben. De verpleegster moet na drie weken terugkomen om de tweede dosis te krijgen. ”

Een andere video die online viraal gaat, lijkt weer een ander nepvaccin te laten zien dat live op televisie wordt toegediend, aangezien een naald gemakkelijk te zien is voordat hij de arm van een patiënt binnendringt, maar verdwijnt wanneer hij eruit wordt getrokken. Het account is door Twitter opgeschort maar u kunt de reacties nog lezen op https://twitter.com/epigwhisp/status/1339249309447979008

Vorig jaar behandelde Infowars een soortgelijke video waarin Ontario, de Canadese minister van Volksgezondheid Christine Elliot, naar verluidt werd betrapt terwijl ze deed alsof ze een griepvaccin kreeg.

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner