By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Explosieve onthullingen Epstein zaak (breaking)

Explosieve onthullingen Epstein zaak (breaking)

Dinsdag, 05 november 2019 22:17

imageDrie jaar geleden had de Amerikaanse nieuwszender ABC keihard bewijs in handen van schuld van Bill Clinton en Prins Andrew aangaande het misbruik van door Epstein aangeboden meisjes.

Dit werd echter nooit uitgezonden en nu vergeet presentatrice Amy Robach van ABC  dat de microfoon open staat en doet onthullingen waarvan velen slapeloze nachten zullen hebben.

Zoals we onlangs schreven is het Engelse koningshuis volledig in paniek vanwege de niet aflatende bedreigingen voor Prins Andrew met betrekking tot misbruik van minderjarige meisjes.

Na vandaag zal die paniek alleen maar groter worden, want ABC presentatrice Amy Robach praat honderduit, terwijl ze vergeet dat de microfoon open staat. De opnames zijn door een collega van haar naar buiten gesmokkeld en zullen ongetwijfeld voor een verdere schok zorgen binnen elitaire kringen, waaronder uiteraard ook de niet zo koninklijke Engelse familie.

Drie jaar geleden heeft Amy Robach een interview gedaan met Virginia Roberts, tegenwoordig beter bekend als Victoria Giuffre en die zegt slachtoffer te zijn van Epstein,. Dat was op een moment dat Jeffrey Epstein nog gewoon vrij rondliep en Amy wist niet beter dan dat het interview zou worden uitgezonden. Het was een heel belastend interview met allerlei soorten bewijs richting Bill Clinton en Prins Andrew.

Eerst werd haar verteld dat het een te onbenullig verhaal was waar niemand in geïnteresseerd zou zijn en later kwam ze erachter dat de zender was bedreigd door het Engelse niet zo koninklijke huis op wat zij noemt "een miljoen verschillende manieren".

Ze zegt: "Ik heb zo de pest in, want we hadden het allemaal, we hadden Clinton, we hadden alles. Viriginia heeft mij alles verteld, ze heeft mij foto's laten zien, er waren heel, heel erg veel bekende mannen aan boord van dat vliegtuig". 

"Drie jaar lang heb ik geprobeerd dat interview uitgezonden te krijgen, zonder succes. En nu komt dat verhaal overal tevoorschijn. Ik heb zo ongelooflijk de pest in".

Hier hebben we het keiharde bewijs dat de mainstream media handelen om de rijke elite te beschermen en hoewel ze al drie jaar alle bewijs in handen hadden, dit niet hebben uitgezonden.

Uiteraard zal dit de nodige gevolgen hebben, want iemand ergens binnen ABC heeft besloten dit niet uit te zenden en de doofpot in stand te houden.

En om het helemaal compleet te maken zegt Amy er heilig van overtuigd te zijn dat Epstein is vermoord (zoals ook de patholoog Dr Michael Baden zei die bij de lijkschouwing was) omdat die man alles en iedereen chanteerde.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl


 

Redactie

© niburu.co

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner