By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Moleculair bioloog waarschuwt: ‘Zo kan het coronavaccin je DNA veranderen’

[Weltschmerz clips]

In de afgelopen weken slingerden farmaceuten het ene na het andere juichende bericht de wereld in over hun coronavaccins. Maar hoe veilig zijn ze? Moleculair bioloog Peter Borger zei aan tafel bij Café Weltschmerz dat er altijd haken en ogen zitten aan een vaccin. De coronavaccins zijn zogeheten mRNA-vaccins. Het werkt als volgt: de vaccinontwikkelaars halen de virulente genen uit het genoom van een virus en daar zetten ze vervolgens een gen in van Covid.

“Dan heb je dus een leeg virus met een Covid-gen erin,” legt Borger uit. “Je vaccineert eigenlijk met een ander soort virus waar je alle virulente genen uit hebt gehaald, maar je brengt het toch weer in de mens met een Covid-gen erin.”

“Als het vaccin wordt ingespoten, krijg je een hele hoge concentratie RNA’s in je cellen. Wat de ontwikkelaars zich niet hebben gerealiseerd, is dat een hoge concentratie viraal RNA door een bepaalde reactie in DNA kan worden omgezet en teruggeplaatst in je eigen genoom.”

Bijverschijnselen

Dit is de manier waarop je genetisch kunt worden veranderd door het coronavaccin, stelt Borger. “Het hoeft niet te gebeuren, maar het kan gebeuren,” zegt hij. “Het is niet uitgesloten.”

Wat zijn de gevolgen hiervan? “Het is mogelijk dat je na verloop van tijd bijverschijnselen gaat krijgen.” Zo kan uiteindelijk bijvoorbeeld het immuunsysteem worden beïnvloed omdat er een mutatie is opgetreden in je DNA.

Borger sprak met een aantal mensen uit de farmaceutische wereld en die zeiden dat dit niet gaat gebeuren. Volgens de moleculair bioloog kun je dat niet zomaar zeggen en is het juist aan hen om te bewijzen dat het DNA niet verandert als gevolg van deze nieuwe vaccins.

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner