By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Migratie De EU besluit de buitengrenzen te sluiten – geldt dat ook voor wie bescherming zoekt?

Naast de preventieve voorzorgsmaatregelen in het kielzog van de corona-viruscrisis, waarvan bekend is dat ze het particuliere en economische leven in Europa momenteel ernstig beperken, zijn zowel de binnengrenzen van de EU als de buitengrenzen van de EU nu grotendeels geblokkeerd voor personenvervoer.

Grenssluiting voor “vluchtelingen” tot nu toe “niet mogelijk”

Als Angela Merkel en andere vooraanstaande politici ons altijd hebben uitgelegd dat het praktisch onmogelijk is te voorkomen dat migranten illegaal het land binnenkomen, zodat hun toelating “zonder alternatief” zou zijn, zouden de huidige maatregelen dergelijke verklaringen bestraffen.

“Mensen die om bescherming vragen” kunnen doorgaan

Maar zelfs tijdens de Corona-crisis, waarin enorme reisbeperkingen gelden voor alle EU-burgers, wil de Europese Commissie migranten in Europa blijven accepteren, zoals blijkt uit een mededeling aan de Europese Raad en het Parlement van de EU-Commissie. De Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) schrijft :

De melding bevat ook alle uitzonderingen op het inreisverbod. Alle EU-burgers, hun familieleden en onderdanen van derde landen die een langdurige verblijfsvergunning in een lidstaat hebben, moeten worden vrijgesteld. Het volgende moet ook worden uitgesloten: medisch personeel, grenspersoneel, vrachtwagenchauffeurs, diplomaten en passagiers die op doorreis zijn of reizen om familieredenen die absoluut noodzakelijk zijn. Bovendien moeten ook mensen worden toegelaten die om internationale bescherming vragen.

De eerste besmette ‘vluchtelingen’ zijn er al

Hoe onverantwoord deze uitzonderingsclausule is, blijkt uit het feit dat de eerste besmette migranten er al zijn. Het ministerie van Binnenlandse Zaken, Digitalisering en Migratie van Baden-Württemberg meldde vier dagen geleden in een persbericht over verschillende gevallen van besmette migranten , voordat de Europese Commissie hen opdroeg om “vluchtelingen” verder binnen te laten .

En er zijn er elke dag meer. De situatie in een eerste opvanglocatie in Suhl (Thüringen) is bijzonder beangstigend. Vanwege een beschermingszoeker die net was aangekomen uit Zweden (!) En al ziek is van Corona, moest de hele EAE in quarantaine worden geplaatst met 533 mensen. Sommige van de daar gehuisveste ‘vluchtelingen’ willen zich hier niet alleen aan houden. Een groot politiekorps moet de bevolking daar beschermen tegen degenen die bescherming zoeken. 

Hartes Geld on Twitter

Pressekonferenz zu den Randalen im Asylheim #Suhl, wo #Schutzsuchende die #Corona-Quarantäne nicht dulden: Sie drohen das Heim anzuzünden, benutzen Kinder als Schutzschild und greifen mit IS-Flaggen an! via/@xx_b1nd https://t.co/9rekcnN5Lt

Lees ook:  Catalaans proces: VN-werkgroep eist vrijlating van politieke gevangenen

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner