By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Het is logisch dat de mainstream media niet te vertrouwen zijn

 Iedereen die kritisch naar het nieuws kijkt, weet dat de berichten zoals die in de mainstream media verschijnen niet te vertrouwen zijn.

Vaak is het regelrechte (criminele) propaganda, maar wat waarschijnlijk niet zo bekend is, is dat ook zij worden “gestuurd” door Google en Facebook.

Als we praten over censuur dan denken we daarbij eigenlijk automatisch aan publicaties uit het alternatieve circuit die dingen publiceren die "zij die aan de touwtjes trekken" onwelgevallig zijn.

De manier waarop deze duistere krachten deze publicaties dan buitenspel trachten te zetten is door ze niet langer toe te staan advertenties te plaatsen via de grote techreuzen zoals Google en Facebook.

Vooral Google is erom bekend via hun zogenaamde adsense advertenties, waarbij jij als uitgever van een website een bepaalde ruimte op je website beschikbaar stelt aan Google om daar advertenties te plaatsen. Wanneer lezers dan op een dergelijke advertentie klikken, dan krijg je daar als uitgever een klein bedrag voor.

Om deze advertenties te mogen vertonen, moet je wel aan bepaalde voorwaarden voldoen die passen “in het beleid” van Google. Wanneer je dan dingen schrijft die te dicht bij de waarheid komen, dan krijg je eerst een waarschuwing dat je in overtreding bent “van het beleid” en krijg je de kans om dit te corrigeren. Corrigeren wil in dit geval zeggen, de waarheid zodanig aanpassen dat het binnen de kaders van Google past van wat zij beschouwen als "de waarheid".

Doe je dat niet, dan word je verbannen van Google adsense en mag je via dit platform geen advertenties meer plaatsen en krijg je dus ook geen inkomsten meer. Voor kleinere websites is dit funest, omdat die vaak weinig of geen directe adverteerders hebben.

Deze website, wij dus, heeft geen Google advertenties omdat wij dat en niet willen, maar ook niet zouden kunnen omdat wij al jaren geleden zijn verbannen van iedere mogelijke “samenwerking” met Google, Facebook en Twitter.

Wanneer je dan ook een alternatieve nieuwswebsite ziet met Google advertenties, dan weet je dat die onder een vrij strikte censuur staan en echt niet alles kunnen schrijven wat ze misschien graag (hopen we dan maar) zouden willen.

Wat wij niet wisten, maar nu duidelijk wordt in een column in de gedrukte Telegraaf van Marcel Peereboom Voller, is dat mainstream uitgaven tegen soortgelijke problemen aan lopen.

In die column gaat Voller tekeer tegen de techreuzen uit Californië die wel even zullen bepalen wat de Telegraaf wel of niet mag schrijven. Hij noemt dan als voorbeeld enkele artikelen waarvoor ze van Google een waarschuwing kregen voor "overtreding van het beleid" voor wat betreft advertenties. Artikelen die gingen over de IS bruiden en de boerenprotesten.

Klaarblijkelijk heeft de Telegraaf in die artikelen zich wat teveel laten gaan en worden ze onmiddellijk gecorrigeerd door Big Brother.

Voor een medium als de Telegraaf zijn advertenties hun levensbloed en door de grote aantallen lezers die zij hebben, ondanks de dalende tendens, lopen die klikken via hun Google advertenties natuurlijk op tot aanzienlijke bedragen iedere maand.

Hetzelfde zou gelden als de Telegraaf zich opeens kritisch zou opstellen voor wat betreft vaccinaties. Er zou onmiddellijk een waarschuwing komen dat dit artikel niet in overeenstemming zou zijn met “het beleid van Google” en zij zouden worden gedwongen om dit te "corrigeren".

Als ze het volgende zouden publiceren, dan zouden ze eindelijk eens een stuk waarheid publiceren, want dat vertelt wie de controle over Google en Facebook hebben en hoe ze die controle gebruiken om de rest van de wereld te manipuleren.

Voor hen die niet al te bekend zijn met de materie, hierbij een uitleg van enkele begrippen. Wat wij tegenwoordig Joden noemen zijn voor het overgrote deel geen Joden, maar Chazaren. Een klein elite deel van deze Chazaren vormen een geheime satanische sekte die bekendstaat onder verschillende namen zoals de Sabbateans, de Illuminati, de Rothschild mafia, de Chazaarse mafia (CM), sekte van het Alziend Oog en Sekte des Doods. Een afgeleide van de Sabbateans is de Chabad beweging. Zij hebben niets met het gewone Joodse/Chazaar volk te maken. Deze satanische mafia verbergt zich onder de paraplu van het Jodendom. Niet alleen hebben zij de controle over de gelduitgifte in bijna de hele wereld  en de mainstream media inclusief Hollywood, zij hebben ook het machtige werktuig van het Zionisme. Dit doet zich voor als een politiek ideologische beweging, maar is in feite een geheim genootschap ter verdere controle en manipulatie van het menselijk ras.

Een kenmerk van deze satanische sekte is verder dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen, et cetera. De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer). Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube.

Maarja, als ze dat zouden doen, dan weten ze zeker dat ze het vanaf dat moment moeten stellen zonder advertenties van Google, zoals wij al jaren, en waardoor zij zouden sneuvelen.

Dus, ja, het is eigenlijk logisch dat de mainstream media en ook een groot deel van de alternatieve nieuwssites niet vertrouwd kunnen worden, omdat ze iedere dag rondlopen met een mes op de keel.

Het nadeel van het publiceren van de waarheid is wel dat het ontzettend duur is omdat je zelf voor alle kosten opdraait en de praktijk nog steeds bewijst dat mensen weinig tot geen bereidheid hebben bij te dragen aan echte waarheidsvinding. En zo blijft de wereld gevangen in de netten van de satanische sekte die geld gebruiken als een middel om alles en iedereen te manipuleren. Geld dat ze zelf naar hartenlust gratis kunnen maken vanuit gebakken lucht en dat dan ook volop doen.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner