By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren

‘Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’ – Italiaanse toparts: ‘Virus is weg, we moeten zo snel mogelijk weer normaal land worden’

In Duitse en Noorse overheidsrapporten werd al geconstateerd dat de lockdowns van de samenleving vanwege het coronavirus geen enkel nuttig effect hebben gehad, en juist veel meer schade hebben aangericht dan het virus, zoals grote aantallen doden door ernstige ziektes zoals kanker en hartkwalen, die niet tijdig konden worden behandeld. Het overal al veel besproken gelekte Duitse rapport van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het zelfs over ‘een wereldwijd vals alarm’. Nog veel duidelijker en overtuigender dan cijfers op papier is de realiteit van Zweden, dat definitief heeft bewezen dat de lockdowns en meeste social distancing maatregelen in andere landen -en zeker ook Nederland-, totaal onnodig waren.

In Zweden zijn de basisscholen tussen maart en mei niet één dag gesloten geweest. Middelbare scholen en hoger onderwijs gingen weliswaar over op digitale lessen, maar de examens werden op de normale wijze afgenomen. Bars werden gesloten, maar buffet restaurants mochten de hele periode 50% van hun klanten blijven ontvangen. Burgers mochten onbeperkt blijven winkelen, naar buiten blijven gaan, naar de sportschool gaan, et cetera. Ook de bussen en metro’s zijn normaal blijven rijden.

Onder druk van de rest van Europa, dat de hele bevolking per se in een paniektoestand wil houden totdat er een vaccin is, werd een deel van de economie toch op slot gedaan, wat ook in Zweden ernstige gevolgen heeft. ‘Maar nogmaals: scholen en restaurants zijn de hele tijd open gebleven,’ schrijft de Zweedse J.H..’

Geen abnormale aantallen doden, gemiddelde leeftijd 88

Het aantal sterfgevallen met corona (dus niet door, want dat aantal is in alle landen extreem klein) had in Zweden gigantisch moeten zijn, als we de propaganda van de Nederlandse mainstream media hadden moeten geloven. Wat blijkt? April staat op slechts de 5e plaats van maanden met de meeste doden in de afgelopen 20 jaar. Januari, toen het virus nog niet in Zweden was, telde zelfs méér doden.

Het virus bleek via de open gebleven scholen niet of amper te worden verspreid. Kinderen werden er niet ziek van, en hun ouders amper. De gemiddelde leeftijd van de dodelijke ‘corona’ slachtoffers in Zweden is 88 jaar, wat een stuk hoger is dan de gemiddelde leeftijd van de bevolking (mannen: 81, vrouwen: 85). De meeste slachtoffers belandden niet op de IC omdat ze al twee of drie andere ernstige aandoeningen hadden, en vanwege hun hoge leeftijd.

Bovendien zijn de meeste Zweedse corona doden nooit getest op het virus, ook niet achteraf; de meesten werden slechts aan corona toegeschreven omdat de mensen bepaalde griepverschijnselen hadden gehad. ‘De wereld is gek geworden!’ besluit J.H.. ‘Misschien kunnen de open Zweedse scholen en het ontbreken van lockdowns in Zweden de ogen van de mensen doen openen, zodat ze logisch beginnen na te denken en niet meer in paniek raken door de angstzaaiende headlines (in de media). Wat hebben ze ons aangedaan?’

Vernietigend Duits rapport: Meeste doden GEVOLG van lockdowns, niet van virus

In het veelbesproken, door de mainstream media zoveel mogelijk genegeerde gelekte Duitse overheidsrapport wordt de nuchtere Zweedse houding volledig bevestigd, en staat dat het gevaar van Covid-19 flink overschat is en zelfs ‘vals alarm’ was. Wereldwijd zijn er zo’n 385.000 corona doden gevallen, terwijl dat er tijdens de griep van 2017-2018 zo’n 1,5 miljoen waren – vier keer zoveel.

Meest vernietigende conclusie is dat de meeste mensen als gevolg van de lockdowns en social distancing maatregelen zijn overleden, en NIET door het virus. Dat is wat ook wij sinds begin april schrijven. De Duitse regering probeerde het rapport nog te bagatelliseren als ‘van één medewerker’, maar dat klopt niet. Het document werd namelijk opgesteld door een wetenschappelijke raad met deskundigen van diverse universiteiten. (3)

Ook de gezondheidsautoriteiten in Noorwegen constateren dat de lockdown ‘overbodig’ is geweest, en de meest ingrijpende maatregelen pas werden genomen toen de piek al geweest was, en dus in feite volslagen zinloos waren. ‘Het is belangrijk deze vergissing toe te geven, want als de infecties in de winter weer oplopen, moeten we heel eerlijk zijn over de effectiviteit van een lockdown.’ (4)

‘Virus bestaat niet meer, Italië moet zo snel mogelijk weer normaal worden’

De Italiaanse toparts Alberto Zangrillo, hoofd van het San Raffaele ziekenhuis in Milaan, dat één van de zwaarst getroffen steden was, pleit er nu voor om het land weer zo snel mogelijk normaal te laten draaien, omdat het virus ‘zijn kracht heeft verloren.’ Daarom hoeven we volgens hem niet bang te zijn voor een tweede golf. ‘In realiteit bestaat het virus niet meer in Italië.’

Zangrillo zegt dat de door de overheid gebruikte experts ‘alarmisten’ zijn, iets dat we ook in Nederland goed zullen herkennen. Desondanks heeft de overheid in 20% van het land eenzelfde contact-tracing app gelanceerd als in Nederland de bedoeling is. Ook worden er allerlei even absurde als zinloze maatregelen genomen, zoals kooien van plexiglas – op het strand!

Matteo Bassetti, hoofd infectieziekten van het San Martino ziekenhuis in Genova, sluit zich bij zijn collega in Milaan aan. ‘De kracht van het virus twee maanden geleden is niet dezelfde als vandaag. Het is duidelijk dat de Covid-19 ziekte nu anders is geworden.’ (2)

Virus misbruikt voor nationaliseren bedrijven in communistische planeconomie

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong herhaalt dat ‘de politici NOOIT hun fout zullen toegeven. Daarom moeten ze, als ze mee hebben gedaan met paniek zaaien, simpelweg uit hun functie worden gezet (/ worden weggestemd). De socialisten hebben hun best gedaan om de economie te vernietigen. Achter de schermen hoor ik dat het hun doel is om bedrijven failliet te laten gaan, om daarna de industrie te nationaliseren. Ze geloven namelijk niet in privé bezit. Ze tolereren dat u een eigen huis heeft – nog wel.’

‘Maar ze vinden dat alle bedrijven moeten worden onteigend en door de overheid moeten worden gerund, ondanks het feit dat Rusland en China hebben laten zien dat gecentraliseerde planning niet werkt.’ Helaas zijn de meeste linkse deugmensen, die altijd beginnen te schreeuwen over ‘kapitalisten die de armen uitbuiten’, te dom en kortzichtig om iets van de werking van een vrijemarkteconomie te kunnen begrijpen.

‘Dit is hun agenda. Ze hebben deze er met het virus doorgedrukt, en willen bedrijven nationaliseren.’ De Duitse minister van Economische Zaken Peter Altmaier heeft dat zelfs al letterlijk voorgesteld (1). Dit is exact wat er in de DDR is gebeurd. Vraag eens aan mensen die tientallen jaren lang onder het communisme hebben gezucht, hoe fijn het leven toen was. En bedenk dan dat dit ons allemaal te wachten staat –erger nog, want nu komt er totale digitale controle bij-, indien wij de communistische klimaatdictatuur, die nu met hulp van de nationale regeringen in de EU aan de bevolking wordt opgelegd, niet onmiddellijk stoppen.

 

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Zero Hedge
(3) Viruswaanzin
(4) Viruswaanzin

Zie ook o.a.:

01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
06-05: Nationale Bond Overheidszaken stelt Rutte wettelijk aansprakelijk voor lockdown en vraagt u om mee te doen
26-04: ‘Dankzij Rutte en Hoekstra gaan de Nederlanders betalen voor drie keer rijkere Italianen’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: ‘Spanje en Frankrijk eisen dat Nederland en Duitsland alle kosten coronacrisis betalen’
16-04: (/ Wordt het coronavirus gebruikt als dekmantel voor een verhulde nieuwe bailout van de banken?)
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)


Vanwege de zeer grote hoeveelheid artikelen hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden.  


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties 1

2ton op donderdag 04 juni 2020 13:33

Nou kappen met die onzin dus en door

Nou kappen met die onzin dus en door
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner