By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Het alkalische dieet waarover ALLE kankerpatiënten onmiddellijk moeten lezen!

Kennis van de pH-balans is niet alleen belangrijk kankerpatiënten, maar voor ieder mens in het algemeen. Ieder mens moet een alkalisch milieu behouden om gezond te blijven.

Volgens Raw Food Health, “gaat het menselijk lichaam tot het uiterste om een licht alkalische pH van 7,35 te handhaven, maar slechte voeding en stress kan de PH veranderen in een zure omgeving, waarin ziekte kan gedijen.”

Helaas, dankzij de wijd verspreide gewoonte van het eten van ongezond voedsel, is het onderhouden van een alkalisch dieet niet zo gemakkelijk. Mensen zijn gewend voedsel pakketten snacks, verwerkte voedingsmiddelen, fastfood en magnetron maaltijden te consumeren, allemaal uiterst ongezond in het algemeen, maar helemaal bij kanker.

Daarom is het erg belangrijk voor kankerpatiënten om alkalische voedingsmiddelen te eten met het oog op het versnellen van het genezingsproces.

De volgende veranderingen in het dieet zijn de belangrijkste:

Ongezonde voeding veroorzaakt pH onbalans en het creëren van een zure omgeving die perfect geschikt is voor het aanmaken van kankercellen. Aan de andere kant zal een alkalisch dieet de balans herstellen en de strijd aangaan met ontstekingen.

Het bevat voornamelijk organische groene bladgroenten, broccoli, wortel groenten, kruiden en specerijen, bonen, linzen en erwten, bloemkool en kool, knoflook, uien, prei en bieslook, noten en zaden, samen met een kleine hoeveelheid glutenvrje granen zoals rijst.

Het bevat ook 2-4 ounces van gras gevoed vlees, schone vis, of biologisch pluimvee een paar keer per week en zo veel verse groenten en fruit als je op kunt.

Gluten leiden tot ontsteking, dus vermijd kleverige korrels. Elimineer gluten granen zoals volkoren, rogge, tarwe, evenals ontbijtgranen, pasta, gebak, brood, muffins, crackers, koekjes en andere gebakken producten.

In plaats daarvan, consumeer gluten vrije granen zoals rijst, quinoa, boekweit, amarant en gierst. Bovendien moet je “glutenvrije” bereide producten vermijden, omdat ze toegevoegde suiker of verwerkte oliën bevatten.

Kankercellen gebruiken meer glucose per tijdseenheid dan andere cellen. Dat is de reden waarom het belangrijk is om suiker te vermijden met alle middelen. Bovendien beroofd suiker het lichaam van magnesium en draagt het bij aan kanker. Je moet ook “natuurlijke” suikers zoals agave en honing vermijden. In plaats daarvan, eet een paar vijgen, gedroogde abrikozen, ongezoete appelmoes of verse ananas.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Prof. (Emeritus) T. Colin Campbell, Ph.D., van de Cornell University, is koe, zuivel een van de meest kankerverwekkende voedingsmiddelen, en dat komt door het caseïne-eiwit.

Als u lijdt aan kanker, vermijd zuivelproducten omdat zij kunnen leiden tot botafbraak, door de hoge zuurproductie, ontstekingen en het zal de proliferatie bevorderen van kanker.

bron: www.justamazingrecipes.com

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner