By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Paus wil ontkennen klimaatcrisis officieel tot zonde bestempelen

Net als vrijwel al zijn voorgangers bijna 17 eeuwen lang deden wil ook deze paus ongewenste feiten, meningen en gedragingen die zijn ideologie en positie bedreigen tot zonde en een ketterij verklaren, om zo mensen met angst en dwang tot absolute gehoorzaamheid te dwingen. Afbeelding: (2).

————————————————————————————————————————————–

Zonne minimum een feit: is global cooling nu echt begonnen?

—————————————————————————————————————————————

Nu wereldwijd steeds meer mensen op basis van de realiteit en tal van onafhankelijke wetenschappers beginnen te beseffen dat de gepropageerde klimaatcrisis één grote hoax is die enkel bedoeld is om hen te onderwerpen aan een communistische dictatuur, grijpen de globalisten alle middelen aan om vooral de Westerse bevolking te dwingen om kritiekloos akkoord te gaan met de afbraak van hun vrije en welvarende samenleving. Voor zover mensen er nog aan twijfelden dat we niet met wetenschap, maar met een nieuwe religie te maken hebben: Paus Franciscus, zoals bekend een centrale pion in de Nieuwe Wereld Orde, zegt serieus te overwegen om het ontkennen van de klimaatcrisis officieel tot nieuwe zonde te bestempelen.

De leider van ’s werelds grootste kerk wil zijn variant (of persiflage?) op het christendom samenvoegen met de linksgroenliberale klimaatreligie. En net als lang geleden ontkenners van de katholieke leer als zondaren, ketters en heksen werd geëxcommuniceerd, aan de galg werden gehangen of op de brandstapel terecht kwamen, gaat dat als het aan hem en zijn neocommunistische kompanen in de VN en de EU ligt virtueel ook gebeuren met iedereen die het waagt om openlijk de nieuwe klimaatcrisis-religie in twijfel te trekken.

‘Ecologische zonde tegen ons gemeenschappelijk thuis’

De Wall Street Journal bericht dat Franciscus ‘ecologische zonden’ aan de officiële leer van de katholieke kerk wil toevoegen. In 2015 publiceerde de allereerste Jezuïtische paus al een speciale klimaat encycliek. Daarin noemde hij global warming –een van de grootste bewezen hoaxen van onze tijd- een ‘bedreiging’ voor het leven op aarde, en riep hij op om het gebruik van fossiele brandstoffen te verminderen.

In 2016 voegde hij klimaatactivisme toe aan de zeven traditionele katholieke genadewerken en aan de kernwaarden van de Vaticaanse interpretatie van het christendom, die bijvoorbeeld ook zachtmoedigheid en genade omvatten: ‘Gezegend zijn degenen die zorgen voor ons gemeenschappelijke thuis en dit beschermen.’

Afgelopen vrijdag gaf de paus aan nog een stap verder te willen gaan. ‘We moeten in de katholieke catechismus –daar denken we over- de zonde tegen ecologie introduceren, de ecologische zonde tegen ons gemeenschappelijke thuis. Want dat is een plicht,’ verklaarde hij tegen een aantal gerechtelijke experts.

Hij wees erop dat bisschoppen uit het Amazone gebied, die in oktober in Rome op bezoek waren, ecologische zonde hadden omschreven als ‘een actie of verzuim tegen God, tegen anderen, de gemeenschap en het milieu. Het is een zonde tegen toekomstige generaties, en manifesteert zich in handelingen en gewoonten van vervuiling en vernietiging van de harmonie van het milieu.’

Het lijkt een kwestie van tijd voordat het Vaticaan –niet voor het eerst in zijn lange bestaan- ook de 10 geboden gaat wijzigen, en daar ‘Gij zult geen klimaatontkenner zijn’ aan toevoegt. De ‘heilige stoel’ heeft hoe dan ook de oorspronkelijke Bijbelse scheppingsopdracht (‘Weest vruchtbaar en wordt talrijk; vervult de aarde en onderwerpt haar,’ (Gen.1:28)) precies omgedraaid door te eisen dat de mens zich nu onderwerpt aan de aarde.

Zonne minimum een feit: is global cooling begonnen?

Ondertussen is de zon in het verwachte ‘minimum’ terecht gekomen, en is het oppervlakte van onze ster onheilspellend kalm. Astronomen waarschuwen al enige tijd voor een ‘groot zonne minimum’ met mogelijk tientallen jaren global cooling. Of die afkoeling echt al begonnen is valt nog niet met zekerheid te zeggen, maar in grote delen van Azië, Noord Amerika en midden Europa worden historische record hoeveelheden sneeuw en/of lage temperaturen gemeten.

Niet dat dit de linksgroenliberale klimaatkerk ook maar iets uitmaakt, want zij lijken er via de door hen gecontroleerde mainstream media in te zijn geslaagd de bevolking te doordrenken met Orwelliaans denken: AFKOELING=OPWARMING. De elite zal bij het definitief uitbreken van global cooling met droge ogen blijven beweren dat dit komt door menselijke CO2 uitstoot, en de koude- en sneeuwrecords (die overigens al jaren worden genoteerd, behalve in Europa) hèt bewijs zijn dat de aarde opwarmt. En dat om die reden onze samenleving toch afstand moet doen van zijn goedkope energiezekerheid (olie, gas- en kolencentrales, benzine en diesel) en daarmee welvaart en vrijheid.

Bekeer u tot de klimaatkerk, en offer alles op!

Bekeer u dus tot de klimaatkerk en beken uw klimaatzonden, luidt daarom boodschap van de paus en de complete globalistische elite. En kijk vooral niet naar deze statistieken die aantonen dat global warming één groot schaamteloos bedrog is. Integendeel, offer uw welvaart, uw vrijheid, uw geld, uw toekomst en zelfs uw kinderen op ‘voor het klimaat’, want anders gaat de wereld al over 12 jaar ten onder. Bekeer, geef, accepteer, offer! Zodat degenen aan de top, die dit alles voor en over u beslissen, ondertussen gewoon van alles kunnen blijven genieten wat ze u permanent gaan ontzeggen en verbieden.

En vooral: twijfel nooit! Want anders krijgt u met de wraak van de langzaam maar zeker steeds duidelijker zichtbaar wordende, door de staat gefinancierde klimaatinquisitie te maken, en zondigt u volgens de paus dus zelfs tegen God.

Klimaatontkenners worden overigens nu al belasterd, zwart gemaakt en in bedrijven en bij de overheid op een zijspoor gerangeerd of met ontslag bedreigd. Binnenkort zullen onafhankelijke nieuwssites die weigeren zich aan de klimaatpausen te conformeren van het internet worden gehaald, zoals D66 minister Ollongren heeft voorgesteld. Komen de ‘ontkenners’ over een paar jaar in heropvoedingsinstituten, oftewel concentratiekampen terecht? Denk niet dat het zover nooit zal komen, want linksgroene politici en denkers in Duitsland hebben hier al letterlijk voor gepleit.

Nog maximaal een paar jaar om ons land te redden

Er rest ons nog maximaal een paar jaar om te redden van ons land wat er nog te redden valt. En als dat al lukt, gaat het vele jaren duren om de immense schade die de klimaatkerk met zijn steeds hogere lasten en nepcrises reeds heeft aangericht -energie, boeren, bouw, vervoer, onderwijs, veiligheid- te repareren.

Onverkort doorgaan op de huidige weg betekent dat we over een jaar of 5 –misschien zelfs minder- in ieder geval in de EU in een neocommunistische klimaatdictatuur terecht zullen komen, en alle zeilen moeten bijzetten om daarin proberen te overleven. Want nadat onze welvaart zal zijn afgebroken en onze vrijheid zal zijn ingeperkt, zal er niet veel meer van ons huidige bestaan zijn overgebleven – tenminste, degenen die nog wordt toegestaan om überhaupt te blijven bestaan*.

 

Xander

 

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding:

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner