By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Ik ben een asociale, egoïstische, crimineel in dit nieuwe normaal van Herr Rutte

Staande gehouden wordt ik belemmerd in mijn bewegingsvrijheid en waarom?

Wat heb ik gedaan. Boodschappen halen is tegenwoordig politiek bedrijven. Een symbool dragen dat door de Staat wordt opgelegd en daar doe ik niet aan.

Het volgende verhaal ontvingen wij van een lezer (dank!):

Hallo Niburu mensen,

Ik was een van de Zwollenaren die zonder lap aan het shoppen was.

Ik ben ervoor opgepakt. Hun zeggen dat ik vast ben gezet voor het niet tonen van mijn id.

Maar ik ben in de 56 jaren van mijn leven nog nooit staande gehouden. En nu wordt ik gediscrimineerd omdat ik een onbedekt gezicht heb. Omdat ik mij beroep op mijn rechten van vrij adem te halen. 

Staande gehouden wordt ik belemmerd in mijn bewegingsvrijheid en waarom? Wat heb ik gedaan. boodschappen halen is tegenwoordig politiek bedrijven. Een symbool dragen die door de Staat wordt opgelegd en daar doe ik niet aan.

Ik wordt berooft door de Staat van mijn geld. Voor dat pak melk en dat brood moet ik duur betalen. Ik heb gevraagd of het om zuurstofheffing en co2 belasting gaat? Zonder lap adem ik vrijelijk zuurstof in die met zon lap wordt vermindert. Met zon lap adem je een deel van je uitstoot weer mee terug in en ik stoot  die boel vrijelijk weer uit.

Dus dan vraag ik of het is om de klimaatdoelen te halen? Het levert wel weer een boel geld op voor de Staat.

Staande gehouden gediscrimineerd Mijn recht om vrij adem te halen ook al betwist mijn bewegingsvrijheid weg. Mijn lichamelijke integriteit wordt betwist? Ik mag toch zelf weten hoe ik mij kleed wat ik tot mij neem en hoe ik mij bescherm tegen ziekte en narigheid, Dat is mijn recht? zeg ik nog heel verontwaardig.

Ik krijg geen antwoorden op al mijn vragen. De wet is de wet en daar heb jij je naar te gedragen.

Okee zeg ik dan, wat maakt mij dat dan? Als jullie al mijn menselijke rechten betwisten en afpakken.

Ze kijken mij dom aan. Ik geef zelf het antwoord: Ik ben een niemand en een niets ik heb geen enkele waarde in jullie ogen. Mijn identiteit is mij ontnomen, de vrouw die ik was is weg. Ik ben een asociale, egoïstische, crimineel in dit nieuwe normaal van Herr Rutte. Dus ik leen de identiteit van iemand waarmee ik in deze tijd veel raakvlakken heb en ik zeg Noem mij maar Hannie schaft.

Ohw klinkt verschikt  commentaar,  dat is fraude. En ik denk ach ja dat kan er ook nog wel bij. Als asociale egoïstische crimineel past dat bij mij.

Ik ben blij als ik in de cel ben gestopt nr 11 bevalt mij wel. Ik zit graag opgesloten voor mijn overtuigingen!

Voordat ik Apart ben gezet en opgesloten werd er gedreigd met de duur van mijn opsluiting. In eerste instantie 6 en daarna kon dat worden verlengt en blabla.

Tot mijn verbazing ongeveer twee uur later gaat de deur van mijn cel open, ik mag gaan HUh! Nog even uw verklaring op de delicten die u heeft gedaan , hoeft niet mag wel, Ja is goed zeg ik Schrijf maar op Ik ben een asociale egoïstische crimineel ik hoor hier! Ik erken het gezag van mijn onderdrukker niet!

Ik beroep mij op al mijn menselijke waarde. Rechtvaardige vrijheid van ademhalen bewegen zelf bepalen wat goed voor mij is en hoe ik mij kleed. En de identiteit terug van de vrouw die ik was. Sociaal en loyaal, ruimdenkend vrijgevig van hart, als doorsnee burger best onbeduidend onopvallend maar Ik had al mijn menselijke rechten en waarden intact. 

Ik ben doorgedraaid en gek gemaakt. door de Staat. Ik kan mijn normale sociale zelf niet meer zijn . Alles beplakt met boetes en sancties, besmeurd met waanzinnige titels als asociale criminele doorgesnoven complotterige hooligan. Een onaangepaste idioot en een wappie een monster en eng.

IK heb veel moeite gedaan om normaal door te gaan,  Ik heb nu geaccepteerd dat ik dat niet meer kan omdat al mijn vrijheid is afgepakt. Niets klopt meer..... niets klopt meer..... niets klopt meer.... alleen nog mijn hart.


.

Mijn hart is vrij en nu ben ik ook niet meer bang, helemaal nergens meer voor. Geen boete geen sanctie gedreig of geweld. Ik sta mijzelf toe de gevolgen te accepteren voor de vrijheid waarmee ik mijzelf wil presenteren. Met geweld kan mijn lichaam bedwongen mijn leven afgepakt, maar niet mijn bezieling van vrijheid die leeft in mijn hart.

Zonder vrijheid bestaat er geen veiligheid voor mij ik ben een bedreigde mens soort. Ik wordt apart gezet en er wordt op mij gejaagd door de Staat.

Op 1 december heb ik een filmpje gemaakt van mij. Winkelen zonder mondlap. Ik stuur het linkje erbij

Mijn waarheid is te lezen op de borden waarmee ik mij kleed en ook het bord wat ik beplak. en verder stuur ik jullie mijn brief aan herr Rutte, zodat iedereen kan lezen hoe ik over hem denk. 

De vrouw die ik was zou nooit zo willen worden bekeken, nooit zo in het oog van belangstelling gaan staan, de vrouw die ik was heel bescheiden vervulde haar rol op de achtergrond. Die vrouw is weg. Ik ben haar kwijt en dat is heel verdrietig allemaal.

Ter nagedachtenis in haar jubileumjaar [Ze zou 100 zijn geworden}leen ik haar identiteit.

Ik voel als haar, ik ben geraakt door alle onrechtvaardigheid en strijdbaar. 

En daarmee veranderde ik in Hannie, zei past bij mij. Ze werd ook wel Jo en Jopie genoemd. En die herkenning van die naam is ook al zo treffend. Heb er altijd een hekel aangehad als mensen mij riepen met Hee JO. 

Nu we in coronatijd zijn accepteer ik dat, trots op mijn verbintenis met het meisje met het rode haar, alweer een ver gelijkenis die we gemeen hebben.

Ik heb Hannie nodig om verder te kunnen gaan. Energetische verzetskracht.

Voordat ik kennis met haar kreeg heb ik meermaals geroepen dat ik in vrijheid wil leven en als dat niet kan dan ben ik bereid om in dat streven naar vrijheid mijn leven te geven. Vastbesloten en vastberaden op mijn weg naar vrijheid voor allemaal. Dus politiemensen en handhavers, ik ben niet bang voor mijn lot. Ik draag mijn verantwoording voor mijn gedrag. 

Hannie en ik zijn uit hetzelfde hout gesneden. Hetzelfde streven voor menselijke waarde en rechtvaardigheid met alle liefde voor vrijheid daar tussen in.

Mijn brief aan Rutte

Hee capitano onderdrukker Rutte,

Ik ben er van overtuigd dat er heel veel mensen zijn geweest die je de waarheid  hebben verteld. 

Het virus, de cijfers, pcr en de gevolgen van al die waanzinnige maatregelen.

Ik ben een doorsnee burger, geen rang of titel geen viroloog, medicus,  wetenschapper maar ik kan wel luisteren naar al die mensen met kennis. En ik begrijp wat ze zeggen. Ik kan verder dan twee tellen! De waarheid is een onderbouwd verhaal. De waarheid berust op de feiten. De waarheid behoeft geen dashboard om een land te monitoren. De Waarheid is vrij simpel.

De waarheid is dat jij met dat dashboard angst verspreid in de burgerij.

Angst voor een virus voor ziekte en dood angst om je baan te verliezen als je waarheid spreekt of je eigen lichamelijke integriteit wil behouden. Mensen worden bedreigt met hun voortbestaan als ze niet buigen voor het gezag wat er van hogerhand wordt opgelegd en dat komt allemaal bij jou vandaan. Gesteund door die andere psychopaten in Den Haag.

Weet je hoe dat heet als je tegen je zin in iets wordt opgedragen met de boodschap als je het niet doet en niet luistert dan flikker je maar op ? Weg baan, weg inkomen je leven kapot.  Afpersing! Dat is een criminele daad. Dat is strafbaar!

Nou ja dat was strafbaar in mijn normale wereld in jouw nieuwe normaal kan het allemaal. Je hebt de grondwet uitgewist aan de kant gezet met een noodwet. Je hebt met jouw vinger naar mij gewezen. Je hebt veel mensen tegen mij opgezet. Ik ben asociaal een egoïstisch wezen een crimineel zo heb jij mij weggezet. Apart gezet!!! 

Ik ben een doelwit geworden , wordt apart gezet, afgesnauwd en afgebekt,  verhoord en in een hoek gezet. Omdat jouw beleid daartoe heeft geleid.

Je hebt de burgerij verdeeld in tegenovergestelde kampen. Jij moedigt mensen aan jouw waanzin te verspreiden en te handhaven. Je bent een oproerkraaier. 

Je hebt mensen berooft van het leven wat ze met veel moeite hebben opgebouwd. Je hebt ze kapot gemaakt , niet essentieel verklaard.

Je hebt van mij en gelijkgestemden die al die maatregelendwang ook helemaal spuugzat zijn , een minderheid gemaakt. Als minderheid worden wij vervolgd en opgejaagd. Ik vraag mij af hoe dat toch kan in het eens zo tolerante Nederland?

De maatschappij is veranderd er heerst chaos en een willekeur van interpretatie van opgelegde dwang.

Ja mensen zijn bang om met het gezag in aanraking te komen, bang voor de boetes, bang voor een strafblad, en bang voor het gevang. maar dat wist je al wel.,  toch,,,, angstzaaier, zieltjesoogster?

Nu is er de angst bij gekomen dat eten kopen niet meer kan als je niet luistert en capituleert voor al die dwang.  Jij eist de zelfbeschikking van iedere burger, het recht op lichamelijke integriteit in ruil voor het dagelijkse brood . Ik ben er zwaar misselijk van!

Jij berooft mensen van hun gezonde verstand, die kunnen niet meer helder nadenken door de verwarring en angst die jij met bakken rondstrooit.

Jij hebt van Vrouwe Justitia blind en rechtvaardig een partij-digheid gemaakt. Geen recht wordt gesproken als jij de wet ombuigt, verandert ,uitwist, onrechtvaardig maakt. Maar zij heerst ook met zwaard! En je kan dan wel heel narcistisch denken dat het jou niet raakt Maar jouw moment van beoordeling en veroordeling is ook in de maak. Ik hoop die glorieuze dag mee te mogen maken.

Ik kan met dit schrijven niet uitdrukken hoe zat ik je ben. Je hoort thuis in de psychiatrie en dat voor de rest van je leven. Samen met die andere psychopaten die Haagse kliek.

Dat samen op afstand is de misleiding met de leugen erin. De waarheid is simpel Afstand houden van elkaar drijft mensen uiteen!

Ik heb niets meer te verliezen. Mijn bewegingsvrijheid wordt gehandhaafd, mijn waarheid gecensureerd, De vrije omgang met mensen met de liefde en vreugde daarin zijn gelimiteerd en hier en daar vertrapt en kapot gemaakt. Mijn lichamelijke integriteit wordt  betwist als ik boodschappen haal. En die uitkomst van jou waarmee ik verklaar dat ik een beperking zou hebben, nou die beperking heb ik niet. Die verklaring hoef ik niet. Steek hem maar je weet wel waar. Ik ben een principieel weigeraar! Ik erken het gezag van mijn onderdrukker niet. 

Mensen begrijpen niet dat er zonder vrijheid geen veiligheid kan bestaan!

Ik heb mij nog nooit zo kwetsbaar en onveilig gevoeld in de maatschappij die jij en de jouwen ervan hebben gemaakt. De manier waarop ik doorsnee burger ben geraakt dat ik zie hoe alles om mij heen wordt kapot gemaakt. Mensenlevens en hun levenswerk. Jij bent de grote destructor! 

Je kunt misschien over mijn lichaam beschikken en heersen met fysieke dwang maar mijn bezieling en mijn zelfrespect die huizen in mijn hart en daar blijf jij van af. Mijn bezieling is van goddelijke komaf in vrijheid geschapen en met die zelfde vrijheid zal mijn ziel mijn lichaam verlaten. 

Vanaf vandaag verklaar ik alles wat komt uit Den Haag als niet essentieel. Ik maak van al die opgelegde dwang een grap-perhausje!

Geschreven door iemand die een vrije democratische rechtsstaat koestert en verdedigt.

Noem mij maar Hannie Schaft.

jolande ekelhoff zonder mondkapje in zwolle

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner