By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Iemand die kritische coronavragen stelt heet nu trol (Plandemic docu)

journalisten doen geen onderzoek

In de satanische wereld waarin wij momenteel leven is alles precies omgekeerd en is liegen de norm geworden zoals je dat dagelijks ziet in de mainstream media.

Liegen alsof het gedrukt staat is wat die media dagelijks doen over het nog steeds niet bestaande coronavirus en daarom hoog tijd voor Plandemic 2.
 

Het is te zot voor woorden dat het merendeel van de wereldbevolking zich zo laat beetnemen door de gelikte propaganda in de mainstream media.

Nog steeds brengen ze iedere dag horrorverhalen over een virus waarvan niemand, maar dan ook echt helemaal niemand ooit het bestaan heeft kunnen aantonen. En dat betekent automatisch dat de tests die ze uitvoeren, simpelweg niet kunnen kloppen. 

Desalniettemin gaat het fictieve sprookje verder en worden mensen die niet in de propagandaval trappen door hen trollen genoemd.

Een relatief kleine groep mensen slingert zeer actief samenzweringstheorieën, valse claims over geneesmiddelen en andere onzinverhalen over het coronavirus de wereld in. Datajournalistiek platform Pointer heeft ruim vijftig anonieme Twitter-accounts geïdentificeerd die sinds februari het Nederlandse debat proberen te beïnvloeden met 'schadelijke en onjuiste' berichten over het virus.

Dit geven ze als voorbeeld van “een onjuist bericht:

In de ruim vijfhonderd berichten met misinformatie over COVID-19 wordt onder andere gesteld dat het coronavirus niet dodelijker is dan een griepvirus.

Als onderbouwing van het feit dat dat niet zo zou zijn zetten ze er tussen haakjes achter, Factcheck, met een link naar een propaganda artikel van Associated Press.  Ja, zo kunnen wij ook factchecken. Factchecken houdt in dat je niet stomweg een ander propaganda artikel als referentie gebruikt, maar zelf onderzoek doet en wel naar de feiten en niet de fabels.

In landen waar je kijkt naar kille cijfers, want die liegen niet, blijkt dat de coronadoden simpelweg griepdoden zijn. Wij hebben dit uitgebreid aangetoond voor ons land, maar ook voor landen als Australië en Zuid-Afrika.

Daar kunnen we nu aan toevoegen Canada, want zoals je kunt zien in het volgende bericht van Henry Makow, zijn ook daar de covid-19 aantallen doden volkomen identiek aan die van een normaal griepseizoen.


Oproep aan mainstream journalisten: Stop met de leugen en de propaganda. Stop met het naar elkaar wijzen als Factcheck. Ga een keer echt factchecken en je zult merken dat je van je stoel valt. Als het niet mag van je baas, doe het dan in je vrije tijd.

Schrijf niet langer wat je wordt voorgekauwd en ga zelf eens echt wat dingen onderzoeken. Ga eens echt onderzoeken waarom de PCR test niet kan werken. Ga eens echt onderzoeken hoe het komt dat de coronadoden in vrijwel ieder land volkomen identiek zijn aan de normale griepdoden.

Ga eisen dat er eindelijk bewijs komt dat ergens, waar dan ook ter wereld, er een viroloog in is geslaagd dit virus te isoleren.

Kijk naar deze brief die door een aantal Engelse wetenschappers naar premier Boris Johnson is gestuurd met daarin: "Bewijs dat het virus bestaat door het te isoleren of stop met je onzinnige maatregelen". Publiceer die brief en vraag Nederlandse wetenschappers hetzelfde te doen, met jullie steun. Het is ook jullie leven en dat van je gezinnen die straks slachtoffer zullen worden van een wereldwijde (corona) terreur.

Ga eens nadenken over het volgende bericht dat jullie nu weer de wereld insturen.

Tijdens de hittegolf van vorige week zijn ruim 400 mensen meer overleden dan in de weken ervoor. De stijging is vrijwel volledig toe te schrijven aan de warmte.

Een klein berichtje. Mensen lezen het en gaan weer door met hun normale leven. Wat zou er gebeurd zijn als jullie hadden geschreven: Vorige week 400 mensen overleden aan covid-19.

Dan zou nu het complete land weer hebben platgelegen, zouden de levens van miljoenen mensen nog verder zijn verwoest en was het land reddeloos verloren geweest.

En toch, als een paar witte jassen bij het RIVM iets dergelijks beweren schrijven jullie dat klakkeloos op en komt het geen moment bij je op dat ze er wel eens finaal naast kunnen zitten.

Ooit ben je waarschijnlijk journalist geworden omdat je het leuk vond om dingen te onderzoeken. Ga dat dan ook weer doen en als je baas vervolgens je artikel niet wil plaatsen, kom je maar bij ons, je bent welkom.

Nog is het niet te laat om het tij te keren.

En om je een eindje op weg te helpen en ook voor alle andere lezers, hier de full feature Plandemic 2 video.

‘Plandemic’ - een video die in 26 minuten tijd grote techbedrijven zoals Google en Facebook ervan beschuldigd verantwoordelijk te zijn voor de huidige pandemie – wordt nu geweerd door sociale media. Zowel Facebook, Twitter als YouTube trachten op die manier de verspreiding van desinformatie in de ban te doen. Dat schrijft de Amerikaanse techwebsite The Verge.

Reeds in mei werd Plandemic gelanceerd. In tegenstelling tot andere complottheorieën ontkent de onlinedocumentaire niet noodzakelijk het bestaan van het coronavirus, maar beweert deze wel dat grote techbedrijven als Google en Facebook, alsook Bill Gates en de Amerikaanse viroloog Anthony Fauci, er verantwoordelijk voor zijn. Het virus zou ontstaan zijn in een labo, en Bill Gates zou profiteren van de crisis. Nochtans draagt het fonds van Gates bij aan de ontwikkeling van een mogelijk vaccin.

“Dit is spelen met de gezondheid van mensen”: als op Instagram tussen de leuke plaatjes ook ‘de waarheid over corona’ staat In geen tijd ging de video met complottheorieën viraal, waarop recent een tweede versie verscheen: ‘Plandemic – Indoctornation’. Om te vermijden dat ook deze video zal verspreiden als een lopend vuurtje, heeft Facebook de link per direct geblokkeerd.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
26 februari 2021
En maar blijven aanmoedigen om dat prikkie te halen.
In de Verenigde Staten gaan mensen uit protest winkelen zonder masker – Epische chaos
26 februari 2021
Als er iemand is die zichzelf afvraagt hoe het kon dat er...
Willekeurige partner