By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Honderden mensen besmet met corona na Pfizer-vaccin

In Israël zijn meer dan 200 mensen gediagnosticeerd met Covid-19 nadat ze het coronavaccin van Pfizer hadden ontvangen. Zo’n 240 Israëliërs kregen de ziekte enkele dagen na het vaccin, melden lokale media.

Het vaccin van Pfizer werkt anders dan ‘gewone’ vaccins. De genetische code in het vaccin traint het immuunsysteem om het coronavirus te herkennen en te bestrijden. Er zijn twee doses nodig. Uit onderzoek blijkt dat mensen pas acht tot 10 dagen na de eerste dosis voor 50 procent beschermd zijn. De tweede dosis wordt 21 dagen na de eerste toegediend, waarna het vaccin 95 procent effectief is.

Vier sterfgevallen

Inmiddels zijn meer dan een miljoen inwoners van Israël ingeënt. Medici en ouderen kregen als eerste een oproep voor vaccinatie. Ongeveer één op de 1000 mensen kreeg last van bijwerkingen zoals duizeligheid, koorts en pijn. Enkele tientallen mensen hadden na de prik medische hulp nodig.

Minstens vier Israëliërs zijn kort na het coronavaccin gestorven, zo meldt de Israëlische publieke omroep KAN. Het ministerie van Volksgezondheid claimt dat drie sterfgevallen niet gerelateerd zijn aan het vaccin. Het vierde geval, waarbij een 88-jarige man enkele uren na inenting in elkaar zakte en stierf, wordt momenteel onderzocht.

Pfizer646

[RT]

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 25 februari 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Zoeken [zoeken]
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
06 januari 2020