By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Het verhaal van Francesco

Hallo Allemaal. Ik schrijf regelmatig voor alternatieve websites. Ik heb onder andere de complot hypothese op Niburu geschreven, 5 delen. Volgens mij is deel 2 hier weleens geplaatst. Het zesde deel heb ik nooit ingeleverd omdat ik word bedreigd en geïntimideerd door onze overheid en AIVD. Ik kom oorspronkelijk uit de farmaceutische industrie, ik heb met virussen gewerkt en vaccins ontwikkeld. Ik ben dus goed geïnformeerd en min of meer een insider. 

Ik ben verbannen van Facebook. Ik wil mijn kennis en informatie delen en mensen waarschuwen voor wat ons allemaal te wachten staat. De meesten op dit soort platforms hebben het wel door, maar de meerderheid gaat mee in alles wat ze wordt voorgelogen en helaas zijn dit de mensen die indirect onze vrijheden afnemen. Ene Hermann G zei na de tweede wereldoorlog tijdens zijn proces dat niet de sleutelfiguren van het nazisme schuldig waren, maar de bevolking die dit allemaal mogelijk had gemaakt. 

Vanaf 1 december zal iedereen mee moeten doen met de mondkapjes waanzin. Ik heb twee weken geleden gemerkt dat het niet opvolgen van een dringend advies al grote problemen kan veroorzaken. Ik moest voor controle naar het Catharina ziekenhuis in Eindhoven. Bij de receptie vroeg men of ik een mondkapje had. Ik zei het is niet verplicht, ik heb er desondanks één meegenomen. Als de onderzoekende arts er prijs op stelt die ik hem op. Ik werd doorverwezen naar de afdeling waar ik voor controle moest zijn. Bij de balie kreeg ik te maken met zeer agressief verplegend personeel.

De bewaking werd opgetrommeld want er stond een agressieve en verwarde man bij de balie. Dat was ik dus, en al snel kwamen er twee beveiligers aangerend die me op afstand al begonnen uit te schelden voor mafketel. Ze sommeerden mij een mondkapje te dragen. Ik zei dat is niet verplicht. De beveiligers riepen de politie er bij. Ik werd een soort sluis ingeduwd en moest wachten op de agenten. Die kwamen met veel machtsvertoon de sluis binnen en ik werd uitgescholden en vastgepakt. 

Ik wees de agenten op mijn rechten. Ik vroeg hun naam, maar ze riepen we hoeven ons aan jou niet kenbaar te maken waarop ik voorstelde mij uit de sluis te laten en mij het bezoek bij de arts te laten volbrengen. Ze gingen in overleg met een meerdere. Ze gaven aan dat het om een verwarde agressieve mafkees ging. Ik mocht uiteindelijk terug het ziekenhuis in, maar met mondkapje en een beveiliger moest met mij mee. Ook in de spreekkamer van de arts.

Hij zat er wat gelaten bij , vreemde wending een beveiliger die mee gaat de spreekkamer in. Na het onderzoek werd ik onder begeleiding van beveiligers en agenten ergens bij een nooduitgang uit het ziekenhuis gezet. Dus ik zie het somber in als je straks een mondkapje weigert. Ik word ook misselijk van de reacties op internet als het gaat over mensen zonder mondkapjes. Succes allemaal de komende tijd, het vaccin wordt straks niet verplicht maar de maatregelen zullen worden gehandhaafd wat weigeren betreft. Weigeraars zullen straks verplicht met mondkapjes moeten blijven lopen als ze de supermarkt in willen. Als ze naar binnen mogen, ik verwacht dat elke vaccin weigeraar verplicht in quarantaine moet. 

Door Francesco

 

Reacties 5

Gast - Marloes op woensdag 18 november 2020 12:42

Heftig verhaal

Heftig verhaal :o
Yasmien Rosman op woensdag 18 november 2020 14:36

Niet normaal meer

Niet normaal meer
Rita Olinga Colly op woensdag 18 november 2020 15:29

Dit is nog maar het begin der smerten!
De volgende 5 ween komen nog!

Dit is nog maar het begin der smerten! De volgende 5 ween komen nog!
Space Cees op woensdag 18 november 2020 21:02

Ja dat zie ik ook gebeuren 🤬

Ja dat zie ik ook gebeuren 🤬
Silvia Bloks op donderdag 19 november 2020 19:28

Goed geschreven

Goed geschreven
Gast
woensdag 20 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
19 januari 2021
Hier linkhttps://file.wikileaks.org/file/
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Jazeker, en ik vind dat hij spreekt voor veel ondernemer...
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Hij heeft wel een goed verhaal
Willekeurige partner