By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Trump-team gaat naar rechter om verkiezingsfraude aan te tonen

Beide presidentskandidaten claimen in de Amerikaanse verkiezingen de overwinning nog voordat alle stemmen geteld zijn. Het Trump-team stapt naar de rechter in de staten Pennsylvania en Wisconsin, omdat de Democraten de “verkiezingen willen stelen.” Mogelijk volgen meer rechtszaken in andere staten en bij de Hoge Raad. Het ziet er niet gunstig uit voor Donald Trump, maar door de corruptie bloot te leggen, zouden zaken wel eens een radicale wending kunnen krijgen.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2020 zijn ongetwijfeld de meest turbulente en spraakmakende verkiezingen uit de Amerikaanse geschiedenis. De polarisatie tussen de twee politieke kampen is nog nooit zo groot geweest. Ondanks dat president Trump een enorme aanhang heeft, is er ook een substantiële groep ‘anti-Trumpers’ die hem kost wat kost uit het Witte Huis willen krijgen. President Trump is zowel de meest geliefde als meest gehate president ooit.

Lady Gaga trekt slechts enkele tientallen mensen op de laatste campagne-avond van Joe Biden.

amerAfgaande op het enthousiasme en de toestroom van supporters tijdens de verkiezingsbijeenkomsten, zou men denken dat de verkiezingen voor Donald Trump een ‘kat in ’t bakkie’ hadden moeten zijn. Supporters kwamen massaal naar de rally’s, vaak een publiek van wel vijftigduizend mensen, waarbij mensen soms wel honderd kilometer in de file stonden om de bijeenkomst bij te kunnen wonen. Bij de rally’s van Joe Biden kwamen vaak maar tientallen mensen, die vaak in de auto bleven zitten, of plaats namen in hun ‘social distance’ cirkeltjes. Zelfs een publiekstrekker zoals Lady Gaga lukte het niet om op de verkiezingsavond voor de Joe Biden campagne meer dan honderd mensen aan te trekken.

Mail-in stembiljet als troefkaart

De verwachting was dan ook dat Trump met een overweldigende meerderheid zou winnen. Desondanks was ook voorspeld dat er sprake zou zijn van gepoogde verkiezingsfraude. Dat de mainstream media bleef suggereren dat het een ±50-50% race zou worden, zou de Democraten de ruimte geven om de verkiezingsuitslag zodanig te manipuleren, dat Biden met een kleine meerderheid zou kunnen winnen. Een van hun troefkaarten was de mail-in-ballot, het per post versturen van het stembiljet, een uiterst fraudegevoelig systeem.

Is het Trump-team naïef geweest om de geplande verkiezingsfraude te laten plaatsvinden, met alle risico’s van dien? Of heeft men de manipulatie onderschat, omdat men overmoedig was de verkiezingen met een ‘aardverschuiving’ te winnen? Of heeft men de fraude bewust laten plaatsvinden om hiermee een veel grotere corruptie aan het licht te brengen? Het Biden-campagneteam had immers aangegeven dat “Trump onder geen enkele omstandigheid de overwinning mocht opeisen.”

Het was bekend dat vooral Democraten-aanhangers gebruik zouden maken van deze mail-in stembiljetten en Trump-supporters vooral op de verkiezingsdag zelf zouden stemmen. Ook om te voorkomen dat hun stembiljet ‘zoek’ zou raken. De Democraten kondigden aan dat Trump op basis van de per stemcomputer uitgebrachte stemmen te vroeg en onterecht de verkiezingsoverwinning zou claimen — omdat later met het tellen van de mail-in stembiljetten zou blijken dat de Democraten zouden winnen.

Geplande scenario aangekondigd in media

In Michigan zijn 100% van de 138.000 nieuwe stemmen uitgebracht voor Joe Biden.

Dit geplande scenario is zorgvuldig uiteengezet in de media, dus was niet bepaald een verrassing. De verwachting was dat de Democraten later op de verkiezingsavond het ontbrekende aantal stemmen met per post ingezonden stembiljetten zouden aanvullen. Daarom is het opvallend dat in de staten en counties met een grote Democraten-achterban de stemcomputers op de verkiezingsdag tegelijkertijd buiten werking raakten. Dat was onder andere het geval in New York en Pennsylvania.

Tijdens de verkiezingsavond werd het tellen van de op die dag uitgebrachte stemmen stopgezet, omdat de stembusmedewerkers moe zouden zijn. De Republikeinen claimen dat de Democraten de pauze hebben gebruikt, om te inventariseren hoeveel stemmen men moest toevoegen om de achterstand te overbruggen. In Wisconsin, Michigan en Pennsylvania kwamen er plotseling honderdduizenden stembiljetten uit ‘een hoge hoed’met 90-100% van de stemmen voor Joe Biden. Dit riekt naar later toegevoegde stembiljetten en verkiezingsfraude. Of het om legitieme stembiljetten of vervalste biljetten gaat, zou nader onderzocht moeten worden.

“We worden de grootste, maar zij proberen te verkiezing te stelen. Dat zullen we nooit toelaten. Stemmen kunnen niet uitgebracht worden nadat de stembussen gesloten zijn.”

De beruchte mail-in stembiljetten moeten aan een aantal voorwaarden voldoen om geldig te zijn. Kiezers moeten zich vooraf laten registreren, er moet een handtekening als ook een poststempel van vóór 4 november 2020 op het biljet staan. Verkiezingswaarnemers zouden toezien op de geldigheid van de stembiljetten. In Pennsylvania kregen verkiezingswaarnemers echter geen toegang tot de stemlokalen. Eén stemlokaal werd zelf afgezet door een politiecolonne, waarbij de waarnemers op 10 meter afstand met een verrekijker naar de stembiljetten moesten kijken. Bij andere stemlokalen werden de ramen geblindeerd.

https://twitter.com/John_F_Kennnedy/status/1324185980128108544

Rechtszaken wegens verkiezingsfraude

Dit alles is reden geweest om in de staten Pennsylvania, Michigan, Georgia en Wisconsin naar de rechter te gaan vanwege vermoedelijke verkiezingsfraude. Desnoods gaat men naar de Hoge Raad. Als de verkiezingsfraude aangetoond kan worden, heeft dit grote consequenties voor de mensen die er aan mee gewerkt hebben. Verkiezingsfraude is een misdaad van “insubordinatie en hoogverraad’ waar hoge straffen op staan.

Na alle onthullingen via de laptops van Hunter Biden — waaruit blijkt dat de Biden’s schuldig zijn aan hoogverraad — waren de aankomende presidentsverkiezingen voor vader Joe Biden niet alleen gericht op een politieke overwinning, maar een kwestie van leven op dood. Alleen door de verkiezingen te winnen (of stelen) zou hij zijn straf kunnen ontlopen.

Onverwachte tegenslag, of onderdeel van het Plan?

Ik denk niet dat het Trump-team zo naïef is geweest dat ze dit hebben laten gebeuren zonder een reserveplan te hebben. Het is waarschijnlijker dat men de geplande en te verwachten verkiezingsfraude heeft laten plaatsvinden om de Democraten in de val te laten lopen. Als men de corruptie en fraude kan aantonen, is er een legitieme reden om over te gaan op de arrestaties van hooggeplaatste figuren. Als er tegelijkertijd strafvervolging gaat plaatsvinden vanwege de strafbare feiten die via de laptop van Hunter Biden naar buiten gekomen zijn, gaat op meerdere plekken het doek vallen.

Advertentie voor Antifa-demonstranten om zich te verkleden als Trump-supporters.

De Deep State heeft hun militante protestgroepen Antifa en Black Lives Matter in paraatheid gebracht om te demonstreren en rellen en plunderingen te veroorzaken. In Washington DC zijn de winkels in de binnenstad dichtgespijkerd om vernielingen te voorkomen. In diverse Amerikaanse steden is de National Guard in paraatheid gebracht. In Portland zijn al rellen uitgebroken. Er is een spannende tijd aangebroken.

De mainstream media zal het Biden-team steunen. Maar wanneer Trump zoals verwachting de overgrote meerderheid van de stemmen heeft gekregen, zal het volk geen overwinning van Biden accepteren. Een burgeroorlog dreigt. Toch denk ik dat dit voorkomen kan worden als duidelijk wordt wat er zich in werkelijkheid achter de schermen heeft afgespeeld. Welke buitenlandse mogendheden zich in de verkiezingen hebben gemengd.

Ik vermoed dat hetgeen er naar buiten gaat komen grootser en schokkender is, dan het vermoeden van verkiezingsfraude door valse stembiljetten en corrupte stembusmedewerkers. De Amerikaanse verkiezingen is een belangrijke akte in een internationaal schaakspel, met de tactiek uit Sun Tzu’s ”Art of war”.

Stel dat dit allemaal onderdeel is van het ‘Plan’. Een plan waarbij op het moment Trump dreigt te verliezen en de vijand de macht grijpt, de vijand in een val loopt. Stel dat de verkiezingsfraude heeft moeten plaatsvinden om de Deep State in de val te laten lopen. In dat geval zijn we getuige van een politiek spel dat wel eens het keerpunt van de Deep State zouden kunnen zijn, en een positief keerpunt in de samenleving met alle corruptie zoals we die nu kennen wereldwijd.

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Headerbeeld: Orlowski Designs LLC / Shutterstock.com
Ella Ster

© Ella Ster

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner

Online (laatste 5)

Willekeurig archief bericht
27 februari 2021