By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Het is nu verboden de gevaren van vaccins op Twitter te bespreken

Op 16 december, slechts een paar dagen nadat president Donald Trump’s “Operation Warp Speed” Wuhan coronavirus (COVID-19) -vaccins werden onthuld en ontketend, kondigde Twitter aan dat het begonnen is met “prioriteit te geven aan het verwijderen van de meest schadelijke misleidende informatie. ”Over de gevaren en ondoeltreffendheid van de spuiten.

Naast het labelen van tweets ‘die mogelijk misleidende informatie over de vaccins bevatten’, heeft Twitter besloten een stap verder te gaan door actief alle inhoud van het platform te verwijderen die op enigerlei wijze vraagtekens plaatst bij de ‘coof’-inentingen van Trump.

“In de context van een wereldwijde pandemie vormt verkeerde informatie over vaccins een belangrijke en groeiende uitdaging voor de volksgezondheid – en we hebben allemaal een rol te spelen”, stelt Twitter.

twitter

“We zijn gericht op het verminderen van misleidende informatie die de grootste potentiële schade aan de gezondheid en het welzijn van mensen oplevert. Twitter speelt een belangrijke rol als plaats voor openbare debatten en discussies in goed vertrouwen over deze kritieke volksgezondheidskwesties. ”

Het officiële beleid van Twitter vóór 16 december omvatte de verwijdering van alle tweets die “valse of misleidende” informatie bevatten over:

• De “aard” van COVID-19, inclusief hoe het zich zogenaamd binnen gemeenschappen verspreidt
• De veiligheid en / of werkzaamheid van “preventieve maatregelen, behandelingen of andere voorzorgsmaatregelen om de ziekte te verminderen of te behandelen
• Officiële “voorschriften, beperkingen of vrijstellingen met betrekking tot gezondheidsadviezen” van de overheid; en
• De “prevalentie of risico op infectie of overlijden”

Vanaf 16 december verwijdert Twitter echter tweets die beweren dat COVID-19-vaccins “worden gebruikt om opzettelijk schade toe te brengen … of om de bevolking te controleren”, samen met alle verklaringen die “een opzettelijke samenzwering oproepen”.

Twitter heeft nu ook een zero-tolerantiebeleid voor uitspraken over het COVID-19-vaccin die “op grote schaal zijn ontkracht”, zoals dat een persoon na vaccinatie “nadelige gevolgen of effecten” kan ervaren.

Mocht een Twitter-gebruiker beweren dat “COVID-19 niet echt of niet ernstig is, en daarom … vaccinaties niet nodig zijn”, dan wordt ook dit onmiddellijk van het platform verwijderd als een “valse claim”.

Twitter, en Facebook staan ​​alleen inhoud toe die vaccins promoot als veilig en effectief

Deze veranderingen zijn slechts een uitbreiding van de wijzigingen die Twitter vorig jaar heeft doorgevoerd, waardoor de verspreiding van ‘verkeerde informatie’ over vaccins wordt verboden.

Alleen “goedgekeurde” informatie over vaccins – eigenlijk alles dat beweert dat ze altijd veilig en effectief zijn – is nu toegestaan ​​op Twitter. Al het andere is medische ketterij en wordt niet getolereerd.

“Door een combinatie van technologie en menselijke controle te gebruiken, zullen we dit bijgewerkte beleid op 21 december beginnen af ​​te dwingen en onze acties in de daaropvolgende weken uitbreiden”, geeft Twitter’s laatste aankondiging aan.

“We zullen dit beleid handhaven in nauw overleg met lokale, nationale en mondiale volksgezondheidsautoriteiten over de hele wereld, en zullen ernaar streven om iteratief en transparant te zijn in onze aanpak.”

Vanaf nu, zo concludeert de aankondiging, zal Twitter zijn platform zodanig bewaken dat mensen “geloofwaardige gezondheidsinformatie” kunnen vinden die is geverifieerd door “volksgezondheidsexperts”.


.

Facebook deed eerder deze maand een soortgelijke aankondiging dat “valse claims” over COVID-19 zullen worden verwijderd in het geval dat Facebook-medewerkers besluiten dat ze “dreigend lichamelijk letsel” kunnen veroorzaken.

Iedereen die suggereert dat hydroxychloroquine (HCQ) kan helpen om COVID-19 te behandelen, schendt nu het nieuwe ‘coof’-beleid van Facebook, net als mensen die suggereren dat virussymptomen mogelijk verband houden met blootstelling aan 5G.

“Het bedrijf heeft tussen maart en oktober 12 miljoen berichten verwijderd als gevolg van dit beleid”, meldde NBC News, dat blijkbaar denkt dat Facebook niet genoeg doet om andere informatie over vaccins in het algemeen uit te roeien die in tegenspraak is met het officiële verhaal van de regering dat alle vaccins veilig en effectief zijn.

Bronnen: Twitter.com, CNBC.com

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 25 januari 2021

Vaccin verhalen

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Er zijn 17,4 miljoen verdachte Nederlanders volgens de Staat
25 januari 2021
Deze buitenparlementaire enquête is het mooiste initiatie...
Waarom je kijkt naar een film
24 januari 2021
Goed stuk
Operation lockstep
24 januari 2021
https://www.rockefellerfoundation.org/national-covid-19-t...
Willekeurige partner