By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Het (griep)virus zal altijd bij ons blijven

Er komen onheilspellende berichten dat het coronavirus voor altijd bij ons zal blijven en dat wij daar mee moeten leren leven.

Maar, gelukkig kan ook jij een expert worden in het voorspellen van corona golven en tijdig maatregelen nemen.

De angst voor een onbekend nog nooit gezien en nog nooit geïsoleerd virus moet toch wel heel erg groot zijn. Zo groot dat mensen massaal hun normaal werkend verstand op nul zetten, terwijl het bewijs voor hoe we belazerd worden voor het oprapen ligt.

Enkele dagen geleden schreven wij over dat de Rothschild voorspelling (die wij al langer geleden publiceerden) is uitgekomen, namelijk dat het coronavirus nooit meer weg zal gaan en voor altijd bij ons zal blijven. 

Nu verschijnt dit:


De reden dat ze dit zo kunnen schrijven is omdat ze weten dat wij als mensheid twee keer per jaar met een griepgolf te maken krijgen. Omdat ze de griepnu hebben omgedoopt tot covid-19, kunnen ze ook met zekerheid zeggen dat het virus nooit meer weg zal gaan. 

Wanneer je kijkt naar onze historie, dan zie je dat er op gezette tijden een erge griepepidemie of pandemie de kop opsteekt.

Al in 1510 deed dit verschijnsel zich voor:

De eerste vermelding van iets dat waarschijnlijk een grieppandemie was: de zogeheten gasping oppression, gekenmerkt door hoesten, koorts en moeite met ademhalen, verspreidde zich rap over Europa, vermoedelijk na intrede vanuit Azië via Afrika. Vergelijkbare verschijnselen zijn tijdens de zeventiende en achttiende eeuw beschreven.

Later verspreidde de griep zich soms razendsnel over de hele wereld:

De eerste grieppandemie die zich door de komst van spoorwegen en stoomboten snel wereldwijd kon verspreiden werd voor het eerst gerapporteerd in St. Petersburg in december 1889. Binnen vier maanden verspreidde de ziekte zich over de hele wereld en bereikte zijn hoogtepunt in de VS, zeventig dagen na zijn hoogtepunt in St. Petersburg.

Kortom, de griep is al heel lang een vast onderdeel van ons leven en het ene jaar is de griep wat heftiger dan de andere, maar een vast onderdeel van ons bestaan was het.

We schrijven "was", want de ziekte waar de mensheid al eeuwenlang mee te maken heeft gehad is verdwenen. Waar 2 jaar geleden nog bijna 10.000 mensen in ons land doodgingen als gevolg van de griep, zo gaat er nu niemand meer dood aan de griep.

Toen wij in juli vorig jaar het RIVM erop betrapten dat ze van de griepdoden opeens coronadoden hadden gemaakt, ging dat artikel viraal, belandde zelfs bij Mark Rutte op zijn Facebookpagina.

Het mocht niet baten, want het was allemaal complotdenken en hoe haalden we het in ons hoofd om dergelijke dingen te suggereren.

En toch hadden we helemaal gelijk.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het kan dat Van Dissel en kornuiten zo stellig kunnen beweren dat er een Derde Golf in aantocht is?

Hebben zij een glazen bol waaruit ze dit kunnen afleiden, of doen ze dat op een andere manier?

derde golf is normale griep


Het antwoord is heel eenvoudig en heeft totaal niets te maken met Britse, Drentse of Rotterdamse varianten, maar alles met de normale griepgolf die rond deze tijd ieder jaar plaatsvindt.

Kijk naar de volgende grafiek van het RIVM en je weet waarom ze in staat zijn om een derde golf te voorspellen. Kijk naar de lijn voor 2018 en je ziet het hoogtepunt van de jaarlijkse griepepidemie rond deze tijd.

Kijk naar de rode lijn van de griep dit jaar en je ziet dat de griep in ons land (wereldwijd trouwens) in z'n geheel op miraculeuze wijze is verdwenen. Dit is hoe ze het flikken. De griep is weg en het wordt nu corona genoemd.

derde golf is normale griep


De eerste golf vond plaats vond vorig jaar precies op het moment van de normale jaarlijkse griepgolf. Ook toen was de griep zo goed als verdwenen. De tweede golf vind plaats in de herfst wanneer er als sinds de Middeleeuwen of langer sprake is van een normale herfst griepgolf die kleiner is dan de vroege voorjaarsgolf. "Toevallig" was de tweede coronagolf daarom dan ook veel minder heftig dan de eerste golf.

Dan komen we nu weer in het vroege voorjaar en is het tijd voor de normale griepepidemie die nu ineens niet meer bestaat.

Niet alleen bij ons bestaat opeens de griep niet meer, maar over de hele wereld is die plotsklaps verdwenen.

Hier volgt de grafiek van Groot-Brittannië en zoals je ziet is ook daar de griep volledig verdwenen.

derde golf is normale griep


En dan hebbenze het lef om te zeggen dat dit het resultaat is afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen. Dit zou dan de griep verdreven hebben, maar niet corona, want die tiert weliger dan ooit.

En wat te denken van Amerika. Laten we even kijken wat daar gebeurt:

CDC estimates that the burden of illness during the 2018–2019 season included an estimated 35.5 million people getting sick with influenza.

Ok, dus drie jaar geleden hadden we ruim 35 miljoen Amerikanen met de griep. En dit jaar?

The 2020-21 flu season has essentially not even happened at all, with only a few hundred cases detected in months. Since late September, only 1,380 cases of various flu strains have been detected across the US.

Laat dat even inzinken. Van ruim 35 miljoen mensen met griep naar net iets meer dan 1.000?

Hoe dom kan de mensheid zijn dat ze hier intrappen? Kom op mensen!

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner