By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Begrafenisondernemer: geen oversterfte door corona, wel een liegende regering

De Oostenrijkse begrafenisondernemer Klaus Pichler heeft in zijn kantoor een kalender hangen waarop allerlei citaten staan. Het citaat bij deze week: โ€œDe hel is leeg, en alle duivels zijn hier.โ€ Volgens Pichler, woonachtig in Gmunden, beschrijft dit citaat precies de huidige situatie.

Met duivels doelt hij op de regering die haar burgers voorliegt over de coronacijfers. De begrafenisondernemer laat weten dat het aantal sterfgevallen in het gebied dat hij bestrijkt niet hoger ligt dan normaal.

โ€œWe hebben elk jaar ongeveer 165 doden,โ€ lichtte Pilcher toe. Daarvan stierven er vorig jaar โ€“ officieel โ€“ negen aan corona. โ€œDit waren allemaal ouderen tussen de 65 en 80 jaar, die bovendien al ziek waren. Er zat een zware roker bij en een alcoholist, en ze hadden allemaal een slecht immuunsysteem,โ€ benadrukte hij. โ€œZe hadden ook overleden kunnen zijn aan een zware griep.โ€

sterfgevallen

Geen oversterfte

Pilcher zei dat er in zijn gebied in ieder geval geen sprake is van oversterfte. Ook van collegaโ€™s hoort hij dat de sterfte niet afwijkt van het normale niveau. Dit jaar heeft hij tot nu toe slechts twee coronadoden begraven, waaronder een 85-jarige vrouw met een ernstige vorm van bronchitis.

Het gaat de regering, met al haar verordeningen en noodwetten, niet gaat om de volksgezondheid, maar om controle, zei de begrafenisondernemer. Hij voegde toe dat het van groot belang is om nu de straat op te gaan tegen de coronawaanzin.


.

Pilcher heeft al voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo heeft hij een camper en goud gekocht. Als het nog erger wordt, zet hij zijn camper ergens in een afgelegen gebied neer, ver van de samenleving verwijderd.

[Wochenblick]

5 19 stemmen

Beoordeel dit artikel

ยฉ Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
VideoPlus
141 ๏ธ๐Ÿ‘๏ธโ€๐Ÿ—จ๏ธ
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner