By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt

© NE1-helmet

Door de voorgeschreven restricties van westerse regeringen blijft Corona ons onder controle houden. Vanaf het begin werden mondkapjes ter discussie gesteld, dat ze ons zouden beschermen – ongeacht de vele kritische stemmen over de overdraagbaarheid en de vraag of ze ons überhaupt tegen iets kunnen beschermen, maken inmiddels gezichtsmaskers en absurde, soms dure uitvindingen onze wereld steeds surrealistischer.

Uitgerust met Bluetooth en luidsprekers presenteert de anti-Corona helm NE-1 zich op deze manier (bron: fabrikant).

NE-1 Helm combineert gezichtsbescherming met masker. De helm heeft een gepatenteerd filter, Bluetooth, luidsprekers en een soort      airconditioning. Het maakt de lucht voor 95 procent vrij van verontreinigende stoffen en virussen.

Als u in tijden van een pandemie aan de veilige kant wilt staan, grijp dan niet naar het mondkapje, maar naar het high-tech masker. De experimentele anti-Corona helm uit Texas, bekend als NE-1, springt in deze niche.

Mensen blijven vergeten dat we een immuunsysteem hebben en dat het ons beschermt tegen virussen. In plaats daarvan worden “uitvindingen” voor bescherming alsmaar dwazer en deze helm zou tot slechts 95% beschermen, blijft dus nog ruimte over voor nog meer absurditeiten. En wie zou hebben vermoed dat mensen eind 2020 daadwerkelijk zouden overwegen om dergelijke helmen te kopen en dat anderen er geld mee zouden willen verdienen?

Een andere fabrikant wiens product in stijl nog “geavanceerder” is:

Aartsbisschop Viganò: Corona is het alibi voor de introductie van de “Great Reset”

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Willekeurige partner