By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Helft van de Duitse zorgverplegers bedankt voor de eer om zich te laten vaccineren tegen Corona 

Voor een groot aantal ouderen in Duitse verpleeghuizen zal de Coronavaccinatie waarschijnlijk iets eerder mogelijk worden dan verwacht. Dit komt omdat ongeveer de helft van het verplegend personeel hen eerst laat gaan en afstand doet van het voorrecht om zich te laten vaccineren tegen Corona.

Dit wordt gemeld door “Der Spiegel“, onder verwijzing naar informatie van de Vereniging van Wettelijke Ziektekostenverzekeraars. Volgens het rapport doet een vervelend woord de ronde in de branche: dat van “proefkonijn”.

Graffiti op een Berlijnse huismuur. Veel hulpverleners trotseren blijkbaar niet alleen Corona, maar ook de inentingsplicht van de Duitse minister van Volksgezondheid.

Terwijl Jens Spahn zoveel moeite had gedaan. Tijdens een persconferentie in Berlijn legde de minister van Volksgezondheid uit, volgens “ÄrzteZeitung”:

“Het is een kwestie van gezond verstand. Mensen die in de gezondheidszorg werken, hebben een bijzondere verantwoordelijkheid. Het gaat om het beschermen van de mensen waar je om geeft”.

Het heeft blijkbaar weinig zin gehad. Het verplegend personeel kan van veel dingen worden beschuldigd, maar zeker niet van een gebrek aan informatie op het gebied van het thema vaccinatie. En ook geen gebrek aan praktische ervaring in de omgang met ziekten, meldt PI-News.

De ÄrzteZeitung beoordeelt de vaccinatierisico’s echter optimistischer dan veel verpleegkundigen en citeert Klaus Cichutek van het Paul Ehrlich Instituut:

“De voorzitter van het Paul Ehrlich Instituut (PEI), professor Klaus Cichutek, verzekerde opnieuw dat het vaccin van BioNTech/Pfizer volgens alle gebruikelijke regels was getest, een zeer hoge werkzaamheid had en goed werd verdragen. Volgens het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) zijn de gebruikelijke bijwerkingen van de vaccinatie, zoals pijn op de injectieplaats, hoofdpijn, malaise of pijn in de ledematen, matig, in het ergste geval iets sterker dan bij de griepvaccinatie. Of de immunisatie langer dan een jaar na de inenting duurt, kan op dit moment niet gezegd worden”, aldus Cichutek.

Meer dan de helft van de werknemers in de gezondheidszorg in ziekenhuizen in Californië weigert vaccinaties

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 03 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner