By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

VVD’er spreekt zich uit tegen ‘destructieve’ coronabeleid: ‘Schade is niet te overzien’

Gisteren werd bekend dat de coronamaatregelen voorlopig niet worden versoepeld. De aanpassingen die het kabinet twee weken geleden suggereerde, gaan niet door. Ook de avondklok blijft nog van kracht.

Het kabinet vindt dat de coronacijfers ‘zich niet goed ontwikkelen’. Dat was de uitkomst van het overleg in het Catshuis tussen demissionair premier Rutte en de meest betrokken ministers.

Viroloog Marion Koopmans zei dat het ‘niet verstandig is om maatregelen te versoepelen’. “We moeten echt nog even geduld hebben,” zei ze in NOS Met het Oog op Morgen.


.

Andere boeg

Veel mensen reageerden teleurgesteld op het besluit. Het rommelt zelfs in de gelederen van de partij van Rutte. Robert Moineau, een ondernemer en VVD’er uit Vlaardingen, schreef op Twitter: “Het coronabeleid dient volledig over een andere boeg te worden gegooid. Dit destructieve beleid leidt tot een immense nevenschade die niet te overzien is. Ik verzoek de VVD-partijtop om een andere weg in te slaan.”

De tweet werd opgemerkt door Ghislen Nysten, tot voor kort fractievoorzitter van de VVD in de gemeente Beek. “Nog een VVD’er die zich uitspreekt tegen het destructieve coronabeleid. Ik ben trots op je!” schreef hij.

Het account van Moineau is inmiddels verdwenen van Twitter. Over de oorzaak wordt druk gespeculeerd. “U zei iets verstandigs! Mag dat soms niet van de VVD?” vraagt ondernemer Hans Zandvliet zich af. “Kom op Robert Moineau, waarom uw tweet verwijderd en uw account uit de lucht?” Bas voegt toe: “Verkeerde tweet, dus Rutte boos.”

vvd

Beeld: Screenshot Twitter

 

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

MrData op maandag 22 maart 2021 16:25
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner