By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

FVD voert druk op: ‘Rutte, maak alle documenten over Build Back Better openbaar!’

FVD wil precies weten hoelang de term Build Back Better al circuleert in overheidskringen en heeft hier een Kamervraag over ingediend. “Alle documenten waarin de term wordt gebruikt of die daar betrekking op hebben, dienen openbaar te worden gemaakt!” zegt FVD-leider Thierry Baudet.

De term is bedoeld om de coronacrisis te misbruiken om allerlei globalistische ideeën tot beleid te maken, legt de partij uit.

“Het afgelopen jaar is de term ‘Build Back Better’ een soort internationaal buzzword geworden, dat staat voor de progressieve agenda zoals uiteengezet in de Agenda 2030 van de VN, met ‘duurzaamheid’ en ‘inclusiviteit’ – dus klimaatbeleid en immigratie – als speerpunten. Maar ook de afschaffing van contant geld, de overdracht van soevereiniteit en de introductie van ‘hate speech’-wetten. Wie de term ‘Build Back Better’ gebruikt, positioneert zichzelf dus nadrukkelijk in de globalistische beweging,” aldus Baudet.

documenten

Hoogst dubieus

Dat dit opduikt in coronatijd vindt hij merkwaardig. “Terwijl iedereen in lockdown zit en de oppositie zich nauwelijks kan laten horen, wordt een radicale en controversiële agenda doorgedrukt. De Provinciale Statenverkiezingen van 2019 heeft FVD gewonnen op de thema’s klimaat en immigratie. Referenda over uitbreiding van de EU werden gewonnen door eurosceptici. Dan kun je toch niet van zo’n moment als nu misbruik maken om – zoals Wopke Hoekstra zegt – ‘nu door te pakken’? Ik vind de ‘never waste a good crisis’-strategie vanuit democratisch oogpunt hoogst dubieus…” voegt hij toe.

FVD-politicus Ralf Dekker benadrukt: “Dit is echt cruciaal. De hoofdrichting die ongevraagd wordt ingezet.”

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner