Franse vaccinatiewet dankzij storm van protest in prullenbak

Wereldwijd begint er een tegenbeweging te ontstaan tegen de coronavaccinaties die nu overal op het punt staan te beginnen.

Een stroom van artsen begint nu bezwaren te maken tegen deze vaccins, dit omdat ze niet veilig zijn en gevolgen hebben voor volgende generaties.

Het begint er steeds meer op te lijken dat ze het niet gaat lukken om de wereldbevolking onder dwang of chantage richting vaccinatiespuit te duwen.

Zo schreven wij enkele dagen geleden dat er in Frankrijk een nieuwe wet onderweg was naar het parlement waarbij niet gevaccineerde mensen straks niet meer gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Die wet is vanwege een storm van kritiek die in het land is losgebarsten voorlopig in de prullenbak verdwenen. De overheid probeert haar gezicht te redden door te zeggen dat ze het wetsvoorstel voorlopig zullen uitstellen totdat de pandemie voorbij is.

Dit is een enorm succes en laat zien dat we nooit moeten opgeven en door moeten strijden, want de tijd dringt omdat de vaccinatiepropaganda de komende maanden op volle toeren zal gaan draaien.

Domme, bang gemaakt landgenoten zien in het vaccin de redding waar ze op hebben zitten wachten en luisteren met open mond naar Maarten van Rossum, die in het programma De Slimste Mens het land laat weten zich het liefst in alle ledenmaten te laten vaccineren en van mening is dat iedereen die tegen vaccinaties is dringend psychiatrische behandeling nodig heeft.

Mensen die niet in dat programma optreden, maar wel medicijnen gestudeerd hebben denken daar heel anders over. Velen houden ook hun mond omdat ze bang zijn hun baan te verliezen, maar er komen er steeds meer die wel hun mond open doen.

Hieronder staat een video waar een aantal artsen aan het woord komen en mensen waarschuwen voor de komende vaccinaties.

De video begint met Dr. Andrew Kaufman die stelt dat de vaccinaties niet kunnen werken, simpelweg omdat het virus waartegen die vaccins moeten beschermen nooit is geïsoleerd en derhalve ook geen ziekteverwekker kan zijn en je dan ook niet kunt spreken van een pandemie.

De Belgische dokter Hilde de Smet vertelt dat de farmaceutische industrie al 20 jaar zonder succes bezig is om vaccins te ontwikkelen tegen coronavirussen en eigenlijk het enige dat ze daarmee bereiken is dat mensen die dit soort vaccinaties krijgen met auto-immuunziektes te maken krijgen.

Daarna komen er diverse artsen aan het woord uit verschillende landen en allemaal zijn ze het roerend met elkaar eens dat deze nieuwe vaccins niet veilig kunnen zijn, simpelweg omdat er nauwelijks is getest, dierproeven voor het gemak maar even helemaal zijn overgeslagen en er bovendien geen sprake is van een wereldwijde pandemie omdat de mensen die doodgaan ieder jaar doodgaan aan de gevolgen van de griep. Er is geen sprake van oversterfte die een pandemie rechtvaardigt.

Aangezien er niet voldoende is getest om de veiligheid van vaccins te kunnen garanderen zijn wij de proefkonijnen. En als het mis gaat, is de farmaceutische industrie gevrijwaard.

nee tegen coronavaccin


In de video noemt Dr. Johan Denis uit België de rna vaccins een experiment op de mensheid omdat helemaal niemand weet wat de gevolgen zullen zijn, het dna mogelijk wordt veranderd en dat dit een onomkeerbaar proces is dat ook de volgende generaties zal treffen.

Weer een andere arts vraagt zich af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat de farmaceutische industrie geen enkele verantwoording neemt voor hun product, maar toch verwacht dat artsen dit goedje bij hun medemens zullen inspuiten.

Deel dit bericht en video zoveel mogelijk en wie weet wat we allemaal kunnen bereiken in het nieuwe jaar.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 20 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers